Miron 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Mógłby ktoś podzielić się linkiem gdzie są opisane zasady/tryby rozgrywek panujące w Battlefield 2 BC? Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 ZASADY ???? Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dlaczego takie zdziwienie? Czyżby nie było zasad? Jako iż jestem zielony (nigdy nie grałem w Battlefielda) to chciałbym przed zakupem trochę poczytać o co w nim chodzi. To chyba normalne. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Na poprzedniej stronie masz tryby gry, a zasad jako takich nie ma, kazdy serw ma swoje Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 zasady są takie by nie stać w miejscu jak kołek tylko atakować/bronić celu. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dlaczego takie zdziwienie? Czyżby nie było zasad? Jako iż jestem zielony (nigdy nie grałem w Battlefielda) to chciałbym przed zakupem trochę poczytać o co w nim chodzi. To chyba normalne. Na twoim miejscu teraz to już się wg mnie nie opłaca kupować gry poczekaj na MOH albo NFS Hot Pursuit. Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Hehe to teraz widzę że przy takich zasadach to się trochę wygłupiłem z pytaniem Co do MOH to jest jeszcze trochę czasu do niego a ja chciałbym w coś popykać jeszcze na wakacjach A odnośnie NFS'a to nie interesuje mnie taki gatunek gier. Także podziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Bierz bfa i raczej 50cent dostaniemy ładną paczkę map na jesieni czy zimie gdy wyjdzie dodatek vietnam Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 za ta kase 50-60zl za taka giere to tanio jak barszcz, nie zastanawiaj sie i giercuj moh to bedzie troche inny typ rozgrywki, nfs to juz zupelnie co innego ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Heh... dzięki b4rt3k że powiedziałeś ceny. Chciałem iść do empiku i kupić wersję pudełkową za 130 zł . Prosiłbym o link do aukcji z pewnym sprzedawcą. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 ja kupowalem u niego http://www.allegro.pl/item1100498641_ba ... d_rek.html mila i szybka obsluga, w 5min po zakupie mialem klucz (gre sciagasz z serwerow ea na ktore zalogujesz sie majac klucz), zreszta sprzedajacy wszystko ci wytlumaczy i przesle instr. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Bierz bfa i raczej 50cent dostaniemy ładną paczkę map na jesieni czy zimie gdy wyjdzie dodatek vietnam A nawet nie wiedziałem Ja i tak na razie nie gram bo jestem za granicą a nie wziołem płyty z grą Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 A może Ci ktoś podać Twój CD-Key Bo ja dostałem klucz, pobrałem z pewnego serwisu obraz *.iso gry, zamontowałem w wirtualnym napędzie, zainstalowałem przy pomocy tego klucza i dałem aktywację elektroniczną Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 MiCh@eL! Jak mogles, toz to piractwo. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 nie piractwo, bo kupił klucz czyli w zasadzie najważniejsze co dostajesz z gra w pudełku. Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Mógłby ktoś podzielić się linkiem gdzie są opisane zasady/tryby rozgrywek panujące w Battlefield 2 BC?Jest kilka zasad. Bardzo prostych zasad z resztą. Po pierwsze nie możesz być lamerem, ale ta zasada chyba jest naczelną zasada każdego shootera. Jeżeli trafiasz na dobry serwer, to campienie, spawnkilling itp. są surowo zabronione. Na bardzo dobrym serwerze gra toczy się według ściśle określoncyh reguł i np. na cały zespół są 4 teamy po 4 osoby, gdzie ci 4 gracze z jednego teamu podążają razem jako pododdział wsypełniając określony cel. Często też dobierają się na zasadzie: mechanik, medyk, dwóch strzelców i biorą pod opiekę np. czołg. Kiedy uszkodzi go wróg, mechanik naprawia, medyk opiekuje się jego zdrowiem, a strzelcy bronią obu z nich. Z tym, że musisz trafić na świetnie zorganizowany serwer, na którym będzie ekstra ekipa i świetni ludzie. ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Niaghaman dzięki za przybliżenie choć trochę zasad panujących w BC2. Grę już zakupiłem z linku b4rt3k ale że jako dziś nie jest dzień roboczy to z przelewu jak i z gry nici. Po zainstalowaniu gry mam nadzieję zę będą jakieś szanse na pogranie z wami np. na teamspeak'u. Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Z tym, że musisz trafić na świetnie zorganizowany serwer, na którym będzie ekstra ekipa i świetni ludzie. ;-)Ciężko taki serwer znaleźć Po zainstalowaniu gry mam nadzieję zę będą jakieś szanse na pogranie z wami np. na teamspeak'u. Szanse na pewno będą tylko musisz sobie nas dodać do znajomych i kiedyś się umówić na wspólną grę . Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Niaghaman dzięki za przybliżenie choć trochę zasad panujących w BC2. Grę już zakupiłem z linku b4rt3k ale że jako dziś nie jest dzień roboczy to z przelewu jak i z gry nici. Po zainstalowaniu gry mam nadzieję zę będą jakieś szanse na pogranie z wami np. na teamspeak'u. przeslij przez platnosci allegro, on dostanie potwierdzenie i odrazu ci wysle, ale musisz miec konto zeby sie zalogowac na nie via www Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 campienie, spawnkilling itp. są surowo zabronione. http://img683.imageshack.us/img683/1126/areyoufuckingkiddingme.jpg Są, ale raczej nikt ich nie przestrzega i robi co chce, a banów nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Jakby co to sprzedaję konto EA z BC 2 i CC4 za 80 zł - zapraszam na pw. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 nie piractwo, bo kupił klucz czyli w zasadzie najważniejsze co dostajesz z gra w pudełku. Przeczytaj licencje Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 campienie, spawnkilling itp. są surowo zabronione. http://img683.imageshack.us/img683/1126/areyoufuckingkiddingme.jpg Są, ale raczej nikt ich nie przestrzega i robi co chce, a banów nie ma Dlatego pewnie też dodał "Jeżeli trafiasz na dobry serwer [...]" Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Przeczytaj licencje 1) Taki obraz *.iso można traktować jako kopię zapasową oryginalnej płyty. 2) Zamiast za każdym razem po reinstallu ściągać grę przez EA Downloader, po prostu mam obraz... 3) Za grę w wersji elektronicznej zapłaciłem, a to czy pobrałem grę z serwerów EA, czy w postaci obrazu płyty z RS nie ma zbyt dużego znaczenia Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 AD.3 Dla Ciebie nie ma znaczenia Dla producenta ma. Z naszego punktu widzenia roznicy nie ma, i szczerze mowiac nie wiem czemu producenci sie upieraja ze obraz sciagniety z internetu to piractwo a obraz zrobiony z wlasnej oryginalnej plyty juz piractwem nie jest. Tak po prostu napisalem, zeby sie czegos uczepic Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts