Quantinum 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 miszakkr - tak ale ja nie mam jakos bardzo starego sprzetu, Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Czołgi to moja specjalność, platyne mam od kilku tygodni A pograć możemy - dodaj mnie do znajomych w grze to pogramy Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Pamiętacie jeszcze o TeamSpeaku? @Quantinum Masz mikrofon? Nawet jeśli nie, to zainstaluj sobie program TeamSpeak 2. Potem damy Ci namiary i będziemy mogli współpracować podczas gry. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Quantinum, odezwij sie do mnie na skype, nick greq333 Mozemy pograc razem Nawet teraz Nick w BC2: Sp3ci4List_PL Wiem, ze marny, ale nie moje konto Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 mam ts3, mikro, nie mam skypa bo formata robilem i na kompie mam tylko mw2 i bad company. zaproscie do grupy steam : Quantinum Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dobrze mi idzie, póki co mam statystyki 0-1...Było tak, wczoraj nie miałem neta i zainstalowałem BC. Ale z powodu braku neta PunkBuster się chyba nie zaisntalował. Więc dziś stworzylem konto loguje sie, i tak, pierwsze co to ustawiam zeby filtry serwow zeby punk buster byl wlaczony (nie wiedizalem ze sie nie zainstalowal), pisze mi ze musze zainstalowac PB, wiec wpisuje w google pb bad company 2 , sciagam i moge wejsc na serwer, pierwsze co mnie wkurzylo, to to ze jak sie mapa wczytuje na serwie jest taka tabliczka po lewej jakie reguly sa na serwie : czy hardcore jest, ogien przyjacielski itp, i powiedzcie mi czemu na kazdym serwie jak wchodzilem Punk Buster byl wylaczony skoro zaznaczylem ze serwy maja byc tylko z PB?! druga sprawa to to ze po 1 min grania gra sie wylacza...po prostu , pulpit i tyle... pomozcie bo sprzedam to i wroce do latania za fragami w cod... ;/ edit : w single nie wywalało.A i dzis jak mialem neta zaczela sie sciagac aktualizacja, sciagala sie ponad godzine! Czy Wam też? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Ta tabelka przy ładowaniu to g o prawda. Niewiele rzeczy się zgadza. Był kilka dni temu duży patch, mógł się tyle ściągać, jeśli masz wolnego neta. Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 edit : w single nie wywalało.A i dzis jak mialem neta zaczela sie sciagac aktualizacja, sciagala sie ponad godzine! Czy Wam też? No wiesz, mi się ściągała 4 godziny. :oops: A co do gry, spróbój zainstalować od nowa, z PB, zaktualizuj do najnowszej wersji i musi działać. Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 ok, zrobilem reinstal, zainstalowalem prawidlowo PB, teraz tylko jeszcze ta aktualizacja i zobaczymy EDIT : dalej wywala , prosze pomozcie bo nie wiem co robic ;////// Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 mi się zwieszał tak bf kiedy miałem zbyt mocno podkręconego proca, bf korzysta głownie z proca może gdzieś tam jest przyczyna, i z aktualizuj jeszcze raz punkbuster'a to tez może być to . aktualnie nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Miałem na dniach zakupić tego battlefield'a, ale po kilku ostatnich stronach tego tematu widzę, że zgłaszacie problemy z działaniem tej gry/bronie są źle wg. Was zbalansowane. Opłaca się ją kupować na chwilę obecną czy wstrzymać się do kolejnego patch'a? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 opłaca się kupić te grę, i to bardzo. Nawet mimo bugów dlatego ,że rozgrywka sieciowa wynagradza wszystkie niedogodności , moim zdaniem ;p. Co do balansu broni w żadnej grze typu fps tego nie ma . Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 odkryłem przyczyne, moj prodkrecony e5200 do 4.0 musiał wrócić do ustawien fabrycznych. Karakorum teraz ogrzewa mi pokoj. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 OC niszczy Bad Company CzarnyKruk77- jakby co to wal na skype to pogramy i się dowiesz wszystkiego Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Z Krukiem mamy juz sporo gierek zagranych, wiec mozemy byc mentorami i obserwatorami z C**kowozu naszego Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 mogem z Wami ? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Mówię podaj nick a najlepiej zagadaj na skype Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 steam - Quantinum xfire - szymonsillience094 skype - quantinum1 gg - 24134040 Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nareszcie 1sza platynka Teraz chyba zacznę sobie GOL'a albo SV-98. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 gram sobie ostatnio z kumplem tylko w tryb drużynowej gorączki , świetna sprawa. jest 4vs4 i na zmianę atakują dwie drużyny, naprawdę liczy się gra taktyczna i teamplay. świetny tryb. Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Grałem w to raz chyba i nawet miło się grało. Może się kiedyś umówimy i zagramy w to trochę? Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nikt z was nie jest noobem po prostu tak jest w życiu żeby coś zaczęło wychodzić to trzeba próbować zobaczcie mój fr jest do bani przez to że chciałem każdą klasą odblokować wszystko A i mam to gdzieś Postawię do końca system skonfiguruje team speaka i gramy Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 narazie staty mam tak : (gram od dzis) 70 zabitych : 170 zgonow a powie mi ktos o co chodzi z tymi trybami? goraczka itp , bo nie wiem co ja mam robic, czesto po prostu laduje sie w uav i nawalam rakietami. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 a powie mi ktos o co chodzi z tymi trybami?Chodzi o fragowanie, ale zawsze w innym celu Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 gorączka polega na bronieniu lub atakowaniu tak zwanych mcomow , coś jak search and destroy w cod. podbój to nic innego jak dominacja z Cod mw2 czyli zdobywanie flag, to główne tryby w które będziesz grał . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts