Maksym Słomski 8 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 b4ar3k ma racje - u mnie to sporadycznie też się dzieje - respawn i nagle postać zaczyna strzelać jeszcze raz wystarczy kliknąć LPM i jest git EDIT: u mnie dzieje się to przy respawnie - nigdy samo z siebie. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 U mnie nigdy A co do snajperek - ja specjalnie przestawiłem w panelu sterowania na mniejszą prędkość kursora (wiecie o co chodzi ) Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nie, ja nie wiem bo jeste bardzo mądry, co to za mechanizm? Double Facepalm? Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A komuś z was nie raz jak gracie w bfbc2 to miga ekran ?? tak jest obraz ale są takie czarne fale ... Może mam coś nie tak z kartą ?? ale dziwne ze tylko w tej grze tak mam ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Też na dx9 tak mam Ciężki do opisania efekt, ale rzadko i nie razi aż tak Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 JA się ciebie Hookie spytam, czy może wiesz jak strzelać podwójnie z Abramsa? Ja nie wiem jak ludzie to robią, double shot za jednym kliknięciem, też tak chcę. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 i ja też... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wydaje mi się, że tylko na kill camie tak to słychać jakby strzelano 2 razy - imo to pojedynczy strzał... Tzn nie zwróciłem uwagi, żeby kiedykolwiek 2 pociski poleciały Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja owszem wiele razy, i nie tylko z killcama Pewnie jakiś trick z myszką. dzisiaj dopisuje mi humor, jutro o 18 na chate, bo będę się włoczył po jakiś chodnikach no nawet warna dostałem, bo mój radeon śmierdzi i zaraz kolejnego dostanę. Hyhyhy. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 I znów muszę powiedzieć wg mnie wadę gry (nie raz wyświetlane napisy mogą zakryć innego gracza która już nas wytropił a my go nie widzimy(NAPISY)). Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 50 Cent u mnie też robi się na czarno ekran czasami tak świruje z 5 minut czyli mruga cały czarny nagle widzisz i znów czarny:/ ale to może raz na dzień mam tak czasem to mnie w idę grać :> Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 wbijac na g4g Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Pewnie jakiś trick z myszką.Mogą mieć makro, że po wciśnięciu przycisku jest tak, jakby się kliknęło dwa razy w odstępie 10ms Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Przyszła Gigabyte X8000Extreme wypasik w końcu mogę mieć Ciężką mysz i nie muszę do niej pchać pół kilo plasteliny - Modeliny Ful wypas jak na razie tylko mnie wkurza to mrygające logo, ostra mysza Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja chyba zaraz pójdę pośmigać Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja też, ale weźcie sobie wreszcie kupcie jakieś mikrofony, bo to jest wkurzające jak nie można z nikim pogadać. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja nie mogę gadać gdy rodzinka w domu, bo to im przeszkadza Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 gra ktoś teraz ?? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja idę grać Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 migajace logo mozna wylaczyc, w ustawieniach myszki wybierz kolor czarny btw po co jest ta polsfera po lewej(dalej niz kciuk), nie jest to zaden klawisz...hm? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 wkurzyłem się dziś , naprawdę . Latanie helikopterem w tej grze stało się niemal NIEMOŻLIWE te tracery są po prostu przegięte , dobrze było w poprzednim patchu to musieli zmienić, po kiego grzyba to zmieniali nie rozumiem tego nikt nie płakał ze są za wolne, helikoptery nie maja NIC przeciwko rakietom , nawet pancerz nie wytrzymuje jednej rakiety.Jest tyle błędów/ rzeczy do naprawienia w grze a oni zajmuja sie taka bzdura. Latanie bylo i jest moja ulubiona rzeczą w bf a teraz się totalnie zawiodłem na tej grze , dziękuje do widzenia nie gram dopóki tego nie naprawia/zmienia. Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Najlepszy w kwestii latania był BF2 - helikopterkiem wlatywałem do hangarów i robiłem piekło, w BF2142 dali tylko jakieś durne futurystyczne barki, a w tej części bez dobrego gunnera sam długo nie polatasz - i te strzałki Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja już parę rakiet w zastrzałkowany heli wyminąłem, zwykłe bez strzałki to banał ominąć Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dziś rano siekanłem z GUSTAVA to chłopaki z G4G już się sapali że tak z niego siekam xD Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 nie da się uniknąć rakiety jak masz strzałkę , rakieta leci i leci aż trafi w cel. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts