MiszakKr 7 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 e tam celownika nie biorę tylko dla inżyniera , na koszt większej ilości rakiet , Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Gra ktoś ?? może na tsa ?? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Właśnie skończyłem. Wieczorem może znowu pogramy? Jako szturmowiec mam już wszystko odblokowane, teraz gram inżynierem. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ej zapraszajcie mnie "Mr.Junior" Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Junior, włącz BF'a Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Juggler wiem że "znoobie" ale gdzie zmienia się podpis na forum :help: ? (Nie kontaktuje dziś coś ) Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Wejdź tu: http://bfbc2.statsverse.com/. Wpisz swój nick Wejdź w zakładkę "Signatures" Wybierz ładniejszy obrazek Kliknij na niego LPM Skopiuj pierwszy link Wklej go w swoim podpisie Tyle A podpis zmienia się w panelu użytkownika, do którego odnośnik znajdziesz na górze strony. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ucp.php?i=profile&mode=signature Chcesz sobie wstawić to co wszyscy? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Sorewicz, ale ja mam inny i jestem z tego dumny. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ta Boże jestem taki zamulony dziś że nawet nie wiem jak weszłaś w ten panel ale dzia edit: już wiem wszystko Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ej z poziomu gry działają te zaproszenia ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 wystarczy wysłać max 2 razy i na pewno dojdzie Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 http://www.benchmark.pl/phpBB3/ucp.php?i=profile&mode=signature Chcesz sobie wstawić to co wszyscy? Dzięki Juggler.Nad pochwałą potem może się zastanowie Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ja grałem dzisiaj rano na G4G.pl i ładnie pojechałem naszych(nie was tylko tych z G4G), na początku 3/5, potem 11/5. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Gra ktoś teraz? Bo samemu mi się nie chce... Jak coś to wbijać na TS. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Widzę, że ja jako jedyny mam wysoki lvl z małą ilością kill'i Proponuję zrobić mały ranking: Ogólna liczba zdobytych pkt / liczbę zabić przeciwników Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 z checia zagram cos bardziej "druzynowo" bo z nieznajomymi to raczej ffa;/ nick: Mariot Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Widzę, że ja jako jedyny mam wysoki lvl z małą ilością kill'i Proponuję zrobić mały ranking: Ogólna liczba zdobytych pkt / liczbę zabić przeciwników ale to bez sensu bo Ty masz mało zabójstw ale mnóstwo zgonów ktoś z pozytywnym k/d będzie miał gorszy wynik. Wole porównać dwie osoby i za każdy przeważający stat dać jeden pkt dla tej osoby. może i twój pomysł dobry ale sposób liczenia pkt do duszy Edit:dla przykładu dałem teraz compare na statach i za każde podświetlenie dałem pkt tobie albo mnie , wyszło 41 do 17 dla mnie . Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No ej, gracie < > Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No ja zagram, na ts tak jak wczoraj rafi dał? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 TS chyba tak jak wczoraj. Chyba z wami dziś nie pogram, bo wydaje mi się, że trzeba jutro iść do szkoły. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Gdzie wy gracie, jaki serw, bo nie daliście mi zapro do przyjaciół to nie wiem. jak nie to nie pogram. No fajnie wszyscy online, ale serwa nie potraficie podać. Tak cięzko? Eklerek głuchy? Nikt zapro nie wyśle? P e taką grę, idę sobie pograć gdzie indziej bo z wami się nie da. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Hehe, no ja tam serwerów do gry nie wytyczam, też wchodze tam gdzie inni. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No a ja to skąd mam wiedzieć? Ciebie nie mam w znajomych, a wy nie daliśćie mnie do nich, no to jak to ma być? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Pododawajcie się. Niech jeden znajdzie w wyszukiwarce serwerów pusty, mały serwer i dołączcie do niego. Nic prostszego Wczoraj ja wybierałem serwer. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts