Rafał26 3 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Eh.. póki co jest słabo.. spadki fps do 40 ( brak płynności ) czy to na low czy ultra.. + te crashe.. no nic, chyba trzeba wrócić do bf3 i poczekać na jakieś większe patche bf'a 4 bo szkoda nerwów na tą chwilę Cytuj Link to post Share on other sites
maniek1 0 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam. Ludziska powiedzta jak namierzyć te cele dla śmigłowca po wyjściu ze szkoły w pierwszej misji bo wciskam ''q"" i nie wiem co dalej chodzi oczywiście o Battlefield 4 Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 ty se jaja robisz z tym namierzaniem celów? musisz sie polampić przez lornetkę i nacisnąć prawy przycisk myszy żeby zaznaczyło wrogów Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 klikasz wielokrotnie Q, u mnie jak trzymam Q to żadna rolnetka się nie pokazuje a powinna być Cytuj Link to post Share on other sites
Cryptone 19 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) http://uk.ign.com/wikis/battlefield-4/Dog_Tags Tu macie wszystkie Nieśmiertelniki (niektóre z nich można zdobyć jedynie po przez ponowne przejście danej misji) + bronie (nie wiem czy będą dostępne w trybie MP).Przeszedłem Kampanie na poziomie wysokim (Bez różnicy czy to niski/średni/wysoki, trudność gry pozostaje na takim samym poziomie) i szczerze mowiac myslalem ze bedzie to mocniej dopracowane. AI Jest na tyle głupie, ślepe ze nie potrafi celnie strzelać z odległości 2m. Co gorsza przebiegając koło takiego zawodnika pozostajemy nadal w ukryciu. Ostatnie dwie misje przeszedłem grając jedynie snajperka, nawet jeśli to były pomieszczenia zamknięte. Kampania bez jakiegoś szału od razu widać że pozostawili sobie otwartą furtkę na jej rozbudowę, i myślę że kolejne dodatki będą ją powoli rozwijać. Ocena SP 2/6... niestety. Edytowane 3 Listopada 2013 przez Cryptone Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Przechodząc SP dostajesz jakieś bronie do MP ? Cytuj Link to post Share on other sites
Cryptone 19 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Dodo właśnie nie wiem, nie doszukałem się informacji na ten temat, ale chyba raczej nie. Bo to było by trochę dziwne. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Fajnie gdyby za przejście paru misji można dostać trochę broni do multi Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja bym chciał by takiego SP można było przejść w coop. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cryptone 19 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja bym chciał by takiego SP można było przejść w coop. Dokładnie fajna zabawa.. szkoda że tu o tym nie pomyśleli. Cytuj Link to post Share on other sites
majk_be 0 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) dobra Wy tu gadu gadu ale kiedy rusza serwer benchmarka do bf4? Edytowane 3 Listopada 2013 przez majk_be Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jak Czesio otrzyma swoją kopię gry i prxeprowadzi stosowną zbiórkę Cytuj Link to post Share on other sites
boroski 16 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Bronie do odblokowania poprzez SP można obejrzeć w zakładce żołnierz >zadania> zadania trybu kampanii 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 są 4 bronie do odblokowania w multi, zobaczcie sobie na battlelogu Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Big, a ja to co. Nie dostałem jeszcze swojej kopii -.- Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jak Czesio otrzyma swoją kopię gry i prxeprowadzi stosowną zbiórkę Jeżeli będą chętni, to można zrobić, ale już na innym hostingu, nie na G4G, bo ich serwery są słabe ;P Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jacek już zerkał, ok 1tys za rok, 24 sloty Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Wychodzi niecałe 42zł za osobę na rok, ja bym się pisał Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 już to widzę jak wszyscy po 40 zł składają ... zresztą na rok nawet nie warto, gdyby była np. powtórka z pustkami jak w bf3 xD, to ja dziękuje , wolę 48 slotów na np. mc i co miesiąc zbiórki organizować Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Grałem dziś.... "Program przestał działać" lub "nie można połączyć z serwerem" ... Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Operation locker to raj dla kamperów. W każdym rogu jakiś leżakował. Gorzej niż na metrze Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ogólnie, sporo osób lata ze snajperkami Cytuj Link to post Share on other sites
boroski 16 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Zdarza się, u mnie raz na 5/6 potyczek. Zresztą na battlelogu pisze: "We have identified an issue where the game server will crash and disconnect players. We have a fix in progress. We are rolling out a PC fix for the join queue. " Edytowane 3 Listopada 2013 przez boroski Cytuj Link to post Share on other sites
OzeeNo 11 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zawsze mam tak ze gram jedną, obojętnie jaką mapę, całą od początku do końca, potem zaczyna się druga mapa i w połowie rozrywki freez. Pomaga tylko zabicie procesu. Taka sytuacja powtarza się bez przerwy. Chyba trzeba jeszcze narazie zostać przy 3ce :- SGS II Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Ja już myślałem że to coś z komputerem.. czekamy na patcha. Edytowane 3 Listopada 2013 przez jareeecki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts