Sopel86 3 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Dlaczego nie idzie ustawić 16Q AA? Mam 5770 i mogę max. 8 ustawić. Mam Win 7 Ultimate x64, najnowsze stery, w CCC wszystko na max. ustawione, ściągnąłem nawet specjalny LAUNCHER do gry, którym ustawiam sobie grafike i nic ... nadal 8 AA... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bo masz Radeona Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bo więcej nie potrzeba No musi kolega jeszcze poćwiczyć Też tak miałem na początku... ale mnie wygonili na puste serwy, gdzie przelatałem z 5h Dzisiaj na mapce Isla Inocents, tryb gorączki, atakujący... Byłem pilotem pięcioosobowego heli z dwoma działkami, gunner'em był jakiś koleś z 35lvl'em, lataliśmy głównie we dwójkę, kilkanaście okrążeń nad "BS'ami", zostało 40-kilka "HP" dla heli, więc szybkie lądowanie, naprawa, patrzę na czat a tam ten koleś pisze do teamu "dobrze pilotujesz" (bez ironii ) Miałem z kilkanaście asyst będąc pilotem, kilka rakiet ominąłem, dostałem po kilku minutach z wrogiego heli (wysadziliśmy punkty A i B, akcja przeniosła się w głąb i polecieli ich heli) Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 latanie śmigłowcem jest jakieś dziwne http://www.youtube.com/watch?v=jlC5WyDmxio No musi kolega jeszcze poćwiczyć Ojjj filmik prze cudowny ! Po prostu profesjonalna umiejętność opanowania helikoptera. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Jeszcze takie pytanie: czy jak kupię na Allegro BC2 w wersji do pobrania EA Download Managerem, to będę mógł za pomocą klucza zarejestrować ją na Steamie i potem ew. stamtąd ciągnąć? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Jeszcze takie pytanie: czy jak kupię na Allegro BC2 w wersji do pobrania EA Download Managerem, to będę mógł za pomocą klucza zarejestrować ją na Steamie i potem ew. stamtąd ciągnąć?Wątpie, bo Steam ma raczej swoje klucze. Ja pobrałem obraz *.iso z internetu i podczas instalacji wpisałem swój klucz, następnie przez internet aktywowałem grę Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 ja kupiłem w media markt i nie musiałem o nic pytać, ani też nie miałem wątpliwości Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ale zapłaciłeś więcej jak 55zł A ja za 55zł mam z EA Download bezproblemowo, choć wolałbym to na Steamie mieć Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 zapłaciłem 129zl za edycje "limitowana" w której był klucz dający mi dostęp na starcie do paru dodatków i , nie muszę kupować Vip code , czyli map packi mam już za darmo. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 map packi mam już za darmo. ale przecież każdy miał mieć mapy za darmo Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 ci którzy maja grę z drugiej ręki muszą płacić za dodatki, jakoś tak Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ja normalnie gram na mapach z VIP Map Pack 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ja normalnie gram na mapach z VIP Map Pack 2O co chodzi z tym vip pack2? Dzisiaj grałem na mapce laguna presa i była o wiele większa niż zazwyczaj,ale nie mam takiej w wyszukiwarce map\serwerów.Grę kupiłem na steam niby limitowana edycja. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 1) Ja to powiedziałem 2) Po instalacji aktualizowało się z 15 minut, więc pewnie ciągnęło mapki 3) Mapki są większe w trybie Conquest (Gorączka), w trybie Rush (Podbój) są mniejsze Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ja powoli zaczynam zaczajać Bad Company 2 Mój nick to dRUGsPL, gram na serwerach G4G.pl jak coś Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 na którym ? , na [3] mnie można dość często spotkać. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Na hardcore moze byc troche ciezko dla poczatkujacego Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ja gram na [1], [2], [3] hosted by Gamesnet.pl Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Na hardcore moze byc troche ciezko dla poczatkujacego gdy zaczynałem z bf'em to właśnie trafiłem od razu na server hardcore , było ciężko fakt , nie znalem map i w ogóle nie ogarniałem gry ale lubię jak jest trudno, spodobało mi się i gram tylko na HC, na normal nie potrafię grac dopiero. edit : zbliża się patch naprawiający sporo bugow z multi wiecej info pod tym linkiem http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... gelog.aspx Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ehh uwielbiam DICE , najpierw zapowiadają super imba luks DLC które daje imba nowe skiny dla postaci i broni a teraz wydaja patcha który znów rozwala grę , dla jasności przez nowy patch po wczytaniu mapy wywala mi grę do pulpitu Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dziś zacząłem grać. Raz mnie wywaliło do pulpitu w 3ciej mojej grze... Myślałem, że mi system coś kaszani, uf. Szybko pewnie naprawią. Ogólnie gra jest... Dynamiczna Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ten patch mi skaszanił wiertarkę Teraz czołgu na dwa razy nie naprawię, a dymienie trwa znacznie dłużej Dzisiaj krótko grałem, bo czasu mało i serwerów połowa nie działała, więc nie zdążyłem zauważyć innych zmian Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 @MiszakKr jak zrobić taki pro banerek? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 http://bfbc2.elxx.net/ a co do wiertarki , z tego co wiem to ona dwa razy krócej "wierci" ale dwa razy więcej naprawia wiec , w sumie chyba nie jest tak źle, poza tym podobno sporo broni z nerfili tak ze są już beznadziejne. moim zdaniem poza przeglądarka serverow która jest teraz po tym updejcie najlepsza ze wszystkich części bf to patch potwornie nie udany. @ awatarkow , coś CI nie idzie Mich@el kd 0.66 Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Stronkę skumałem, ale jak ten adres zamienić w banner? Ja mam 0.50 ratio Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts