Obiadek 0 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Kupował ktoś coś na allegro od tego pana? http://allegro.pl/ko...2168210943.html Zastanawiam sie nad kupnem. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 nic od niego nie brałem ale jak już to wolę własny klucz a nie konto zarejestrowane Cytuj Link to post Share on other sites
Obiadek 0 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Też wolę ale nie dam 70 zł za klucz a rosyjskiej wersji nie chce. Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ostatnio bawię się snajperem , kto najbardziej korzysta z mojego namierzania soflam , bo albo gram z cieciami albo jest to zbędne , lecą mi po 10pkt za dostrzeżenie i nic więcej. Stryj3k ładny masz headshot ! na jakiej to mapce ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Stryju to w tedy z innymi ADHD się bawił. Chcieli sobie o tak ustanowić jakiś porządny dystans. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Punkty za namierzanie Soflamem to porażka. Powinni coś z tym zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A co 10 to malo?? To moze niech dadza 50?? Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 nie zauważyliście że temat Battlefielda jest najobszerniejszy z tych wszystkich ? Cytuj Link to post Share on other sites
karon 73 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) no 272 strony 8) to bardzo dużo Edytowane 5 Marca 2012 przez karon Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 IMO wypadałoby rozdzielić ten temat na kilka mniejszych - 1 to filmiki i chwalenie się wynikiem, drugie problemy sprzętowe itd., a trzecia to dyskusja o grze, patchach czy dlc Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A co 10 to malo?? To moze niech dadza 50?? dokładniej mi chodzi czy zalicza asysty przy celnym namierzeniu , gdy ktos zniszczy pojazd, heli lub jeta ? Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 39 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ostatnio bawię się snajperem , kto najbardziej korzysta z mojego namierzania soflam , bo albo gram z cieciami albo jest to zbędne , lecą mi po 10pkt za dostrzeżenie i nic więcej. Stryj3k ładny masz headshot ! na jakiej to mapce ? Mapka Op. Firestorm. Dwa skrajne miejsca na mapce (Róg mapy przy E i gory na lewo od respa USA). W istiocie to była ustawka bo szukaliśmy miejsca gdzie najdalej można strzelić LEGALNIE. Pozniej nie raz na tej samej mapie strzelalem na 1700-1800m z M98B (rekord padl z M40A5 co jest o wiele trudniejsze). Mysle ze da sie jeszcze ten shoot poprawic. Jesli grasz snajperem to polecam MAV, zwiad a pozniej banki z kilkuset metrow Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Widziałem jak ludzie helikoptery brali i lecieli na koniec mapy, potem tylko błysk lunety i headshot 2km+ Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 39 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Tia, to wlasnie mialem na mysli piszac LEGALNIE Mysle ze 1900-2000m to maks na standardowych mapach, nie probowalem jeszcze na mapach b2k. Edytowane 6 Marca 2012 przez .daft nie cytujemy wypowiedzi która jest nad nasza. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam! Mam mały problem z Battlefield'em ... Który mam nadzieję pomożecie mi rozwiązać Ostatnio aktualizowałem system do Windows'a 8 Consumer Preview i oczywiście pierwsze co, zainstalowałem Battlefield'a Gram sobie gram, ale nagle zauważyłem, że jak chcę coś "powiedzieć" z listy komend wywoływanej przez klawisz "Q", np. "Dziękuję", to tego nie słychać (przynajmniej ja tego nie słyszę). Następną rzeczą jest to, że jak ktoś mnie namierza jak jestem w pojeździe, to bardzo, ale to bardzo słabo (prawie w ogóle) słychać dźwięk namierzania. Bardzo to utrudnia grę Bardzo proszę o pomoc i bardzo za nią dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Te marne 10 punktów dostaje się chyba tylko w sytuacji, kiedy twój obraz z gry to obraz z Soflama (cały czas go kontrolujesz). Jeżeli zostawisz go i pójdziesz w bój, to nie dostajesz puntów. Za to ktoś z Javelinem dostaje kilkaset punktów za strącenie śmigłowca, którego bez Soflama nie mógłby zaatakować z Javelina (przed Igłą/Stingerem można się obronić flarami). Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Właśnie całą runde leże w krzakach na caspian border z soflam w reku i namierzam , jedno co jest na plus że dobrze ustawiony ostro uprzykrza zycie przeciwnikowi i można tv na spokojnie ogladać w tym czasie Stryj3k nie mam jeszcze mava odblokowanego , ale ostatnio mnie koles wkur.... na mapce Gulf of Oman własnie z tym mavem siedzial na wieżowcu i zdjemował jak chciał. Cytuj Link to post Share on other sites
Dragoslaw25 113 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Szykują się 3 nowe DLC - http://www.cdaction.pl/news-25368/battlefield-3-trzy-nowe-duze-dlc-zapowiedziane.html Cytuj Link to post Share on other sites
karon 73 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) To bardzo dobrze im więcej map tym lepiej Edytowane 7 Marca 2012 przez karon Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 The new content will release first on PS3, as announced before the game’s release, before hitting 360 and PC. Tego nie rozumiem Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No zapowiada się ciekawie. Ciekaw jestem tylko co wprowadzi to ostatnie DLC. Szkoda tylko, że 4 mapy, a nie z 5-6. Fajniej by było bo w BC2 to mapki dochodziły wraz z patchem co mnie cieszyło Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 39 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 "Nowa zawartość ukaże się w pierwszej kolejności na PS3, jak zapowowiadano przed premierą gry, zanim wyląduje/uderzy (ciężko to na nasz dziwny język tłumaczyć) na x360 i PC" Tak, wiem że to rozumiesz, jaja sobie robie. Co do tych DLC to czekam. Zwłaszcza na mapy dla piechoty. Cytuj Link to post Share on other sites
karon 73 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A ja czekam na mapy dla snajperów i myśliwców Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Fajnie jakby z pierwszego BF'a kilka najlepszych mapek odnowili %-) Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Kolejny filmik z serii "Tymczasem w Modern Warfer 3" P.S. Mam mały problem z Battlefield'em ... Który mam nadzieję pomożecie mi rozwiązać Ostatnio aktualizowałem system do Windows'a 8 Consumer Preview i oczywiście pierwsze co, zainstalowałem Battlefield'a Gram sobie gram, ale nagle zauważyłem, że jak chcę coś "powiedzieć" z listy komend wywoływanej przez klawisz "Q", np. "Dziękuję", to tego nie słychać (przynajmniej ja tego nie słyszę). Następną rzeczą jest to, że jak ktoś mnie namierza jak jestem w pojeździe, to bardzo, ale to bardzo słabo (prawie w ogóle) słychać dźwięk namierzania. Bardzo to utrudnia grę Bardzo proszę o pomoc i bardzo za nią dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts