Skocz do zawartości

Recommended Posts

haha nie mogę uwierzyć "tak poza tematem w zadnym DLC do coda nei widziałem aby autorzy zerzneli gotowe mapy z poprzednich czesci jak juz to TWORZA COS NOWEGO" mapki stworzą ale wszystko mają z mw 1 :D

konkretnie jakie mapy bo sam posiadam wiekszosc DLC jakie tylk sie pojawily do wszystkich czesci COD i nie widze aby ktoras mapa zostala zrobiona na zasadzie kopiuj wklej jak to zrobilo EA z starymi mapami z buttlefielda 2

,,Dokładnie :D To jest temat przeznaczony fanom serii gier Battlefield.,,

no baaaaa przeciez ja tez jestem fanem buttlefielda3 od kilku dni :) i czego mam wy********c jak mi sie tu strasznie podoba a jak ma jakies problemy z gra to tutaj jest najlepsze miejsce aby o tym napisac

btw:ilosc servow i graczy PL w btk jest ,,osom,,

http://img692.imageshack.us/img692/7379/vxcvcvv.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez maniuox
Gość darkatraz

DLC do MW2. 4 mapy z multi MW1 i jakies 4 inne. Wiec kto tu zrzyna? O budowlach nie wspomne, ze w wiekszosci sa z MW1 i MW2 tylko inaczej poustawiane. Wiec z czym do ludu.

EDIT: Zapominasz, ze z B2K oprocz map dostalismy jeszcze 10 broni oraz 6 pijazdow (dobrze licze ludzie), a do koda za 60zl masz tylko nedznie wygladajace 4 mapy

Edytowane przez darkatraz

Do MW2 wrzucili

- Crash

- Overgrown

- Vacant

To samo tyczy się Black Ops (mapy zobmie)

konsolowcy mieli od początku wszystkie mapy z WaW, a pod koniec wakacji(2011) wydali je na Pc z jedną dodatkową za 50zł.

yhym yhym

więcej dzieci jest w Call of Duty.

Edytowane przez Xelixo

konkretnie jakie mapy bo sam posiadam wiekszosc DLC jakie tylk sie pojawily do wszystkich czesci COD i nie widze aby ktoras mapa zostala zrobiona na zasadzie kopiuj wklej jak to zrobilo EA z starymi mapami z buttlefielda 2

Tak, bo na Crash dodali jakieś żyrandole w pomieszczeniach, to jest coś dziękujmy acti...

To już większe zmiany wprowadził właśnie BF3 z tym DLC :]

btw:ilosc servow i graczy PL w btk jest ,,osom,, http://img692.imageshack.us/img692/7379/vxcvcvv.th.jpg Uploaded with ImageShack.us

Gdybyś nie zauważył, taki wybór pokazuje jedynie serwery w polsce na których aktualnie jest mapa z B2K a większość serwerów ma rotacje normalnych+B2K

posiadam wiekszosc DLC jakie tylk sie pojawily do wszystkich czesci COD i nie widze aby ktoras mapa zostala zrobiona na zasadzie kopiuj wklej jak to zrobilo EA z starymi mapami z buttlefielda 2

No to już jest totalna hipokryzja :rotfl:

1) Acti do COD'ów powsadzało już kilka razy więcej mapek niż DiCE do BF3 ;)

2) W DLC do COD'ów mapki są prawie żywcem przekopiowane... ten sam silnik, takie same możliwości :P

W BF3 jest nowy silnik i te mapki nie dość, że znacznie lepiej wyglądają, to jeszcze mają np. ulepszone niszenio-burzenie :D

3) B2K to nie tylko mapki, ale też nowe tryby gry, nowe bronie i pojazdy... dalej w COD'ach jest lepiej? :P\

4) I tak nie kupuję żadnych DLC, bo mimo wszystko to zdzierstwo... nie znam na wylot wszystkich mapek na każdym trybie w BF3 podst. więc nie spieszy mi się z kupnem ;)

Pzdr

Gość darkatraz

Do MW2 wiem, ze wrzucili 4 mapy z MW1 z 4 mapami innymi. Bodajrze na 2 raty.

Mich ale kiedys kupisz bo ja do BFBC2 Vietnama kupilem dopiero w lutym 2011.

Edytowane przez darkatraz

Vietnama nie ruszyłem, wypuścili w tym czasie mappack darmowy i w niego pocinałem... głównie heavy metal, na początku rundy wsiadałem w heli i zostawałem w nim do końca rundy, miałem ją tak obcykaną, że z dobrym gunnerem nikt nas nie umiał zdjąć :D

Ja dzisiaj w Battlefield'zie 3 taką piękną rzeź rozpętałem, że masakra :P Na mapce Metro w trybie Szturm broniliśmy przekaźników i przycamp'iłem wsparciem na tym punkcie w budynku (te ostatnie dwa przekaźniki). Rozstawiłem sobie skrzynkę z amunicją, porozstawiałem wszędzie Claymore'y i rozstawiłem sobie M249 na dwójnogu na blacie. Jaka to była rzeź :D Zauważyłem na mapie, że zbliża się całkiem spora grupka... Rzuciłem przed nich granaty - jeb, jeb: czterech zabitych :D Później dym mi przeszkadzał to n***********m, M249 gdzie popadnie... Później moje kochane Claymore'y wszystko uzupełniły i nabiłem na tej campie 10 fragów :D Wiem, że wy profesjonalni gracze pewnie ze mnie lejecie, że takim czymś się chwalę, ale to epicko wyglądało, jak te ciała, kawałki gruzy wszędzie latały ;D

Później na Przeprawie przez Sekwanę walnąłem do kolesia z RPG'a w powietrzu i jak wyleciał ponad chmury :D Jeszcze się tak kręcił i kręcił... Haha :D Epicka jest ta gra :D

Na Kaspijskiej granicy wsiadłem do helikoptera z niesamowicie dobrym pilotem. Tylko nawalałem z działka ^^

http://www.youtube.com/watch?v=H0ShohYaSlA&feature=g-all-lik&context=G2a84deeFAAAAAAAAAAA

:)

Edytowane przez Kubex52

Ja nie mam problemów, tylko Avira pokazuje mi, że punkbuster jest zawirusowany.

nie wiem czemu ale cały system mam czysty , tylko w PB od BF3 Gdata wykrył dziadostwo i usunął.

Druga sprawa jak oni to robią czekamy wszyscy na start na początku rozgrywki czas leci w dół do startu , z tego co wiem można się położyć kucnąć zmieniać bron podskoczyć a oni się poruszają normalnie na airmaps takie ślizgi po kilkanascie metrów.

Często tak się dzieje, jak ktoś się zrespi pod górkę albo z górki - wtedy sobie można zjechać trochę, np. bliżej czołgu czy heli :D

EDIT: mieliście dzisiaj aktualizację wtyczki do Battleloga ?

Edytowane przez szylolek

: E

Co poprawili w tej najnowszej aktualizacji?

Znacie RockAlone2k? Grałem z nim na tej mapce :P Mój nick: Kubex52 (przy okazji zapraszajcie mnie do znajomych xD). Widzieliście mnie :) ?

Edytowane przez Kubex52

nick : kaszysz

Szukam klany, plutonu lub grupki ludzi których zajawką jest mordowanie. Najlepiej z voice chatem.

Preferuje grę albo snajperem albo inżynierem. Aktualnie w progresie snajper 179846/195000. Inżynier 195000/195000. Następnie ekspiony będzie medyk.

pozdrawiam i do zobaczenia w rozgrywce.