Skocz do zawartości

Recommended Posts

UWAGA: W chwili pisania poradnika występował błąd, który powoduje, że nasz bohater i tak ginął podczas eksplozji wagonu z którego uciekasz przez okno, nawet jeśli nacisnąłeś spację na czas. Jeśli tak się stanie, po prostu powtórz ten fragment od poprzedniego punktu kontrolnego, a za którymś razem zadziała.

Cytat z poradnika do gry z 11 listopada 2011.

Mamy 12 stycznia 2012 roku i problem nadal występuję. Macie jakiś pomysł?

Edycja:

Problem rozwiązany. Należy przywrócić ustawienia domyśle klawiatury. Poważnie.

W końcu uporałem się z tą produkcją. Rok rozpocząłem od ukończenia trzech wg mnie najgorszych zakupionych przeze mnie gier. Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty Black Ops, oraz Battlefield 3. Dwie ostatnie to kandydaci do tytuły najgorszej gry (w jaką grałem) roku. Teraz czas na Crysis Warhead, oraz Alice: Madness Returns.

Pełna lista wyzwań.

Edytowane przez Ujemny

mICh@eL

Nie wywołuj wilka z lasu.

http://img440.imageshack.us/img440/597/bf3porownanie0.jpg

K/D: 1.388 | 1.811

Score/Min: 361 | 509

Time: 74h | 63h

Liczby nie kłamią. CzesioBF2 pokaż się... pewnie K/D 0,9 :)

Heheh znów mam 14 lat hehee

Tak całkiem poważnie. Multiplayer mi się przejadł. Czekam na rewolucje w systemie rozgrywki, czekam na Battlefield 6. Wierzę, że do tego czasu DICE poradzi sobie z hitboxem. Przysięgam, że zapłaczę jak strzał w głowę zada 100% dmg, a nie 1% dmg...

Skończyłem z tym przereklamowanym gównem.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Ujemny

K/D: 1.388 | 1.811 Score/Min: 361 | 509 Time: 74h | 63h Liczby nie kłamią.

Liczby tylko mówią tyle, co nic... że niby więcej pkt masz czy lepsze K/D to lepiej grasz? :P

Ja nie gram dla stat, często się podkładam, ginę w obronie flagi czy w ataku na flagę dla dobra drużyny, ginę bo puściłem rpg na czołg, a nie czekałem w cieniu aż przejedzie, żeby dalej beztrosko ściągać ludzi granatnikiem ;)

SPM mówi np. czy grasz na metro 64, czy na Caspianie, a nie kto niby jest lepszy :]

K/D wyjaśniłem, gdyby mobo nie padło miałbym więcej godzin nawet ;)

Edytowane przez mICh@eL

Ja jedyną broń jaką używam z tych do odblokowania to UMP 45.

Używacie w ogóle stingera albo igły ? Dla mnie to najbardziej bezsensowny balans wyrzutni rakiet ze wszystkich BF'ów.

W czołg trzeba wystrzelić 3-4 rakiety (oczywiście w przód bo w tył wystarczą tylko 2), nie mówiąc już o rakietach p. lot. - do tej pory nie udało mi się nic ustrzelić ze stingera czy igły. Nie wiem, może źle to robię, ale nic mi nie wychodzi... :)

nie mówiąc już o rakietach p. lot. - do tej pory nie udało mi się nic ustrzelić ze stingera czy igły. Nie wiem, może źle to robię, ale nic mi nie wychodzi...

Z igły mam 7 zabić, ze stingera 2... ale znacznie więcej rozwaleń czy uszkodzeń, bo zawsze wyskakują :P

Witam :)

Dokładnie dzisiaj o godzinie 17:00 zainstalowałem sobie najnowsze (nieoficjalne) sterowniki AMD Catalyst 12.2. Po zainstalowaniu pojawił mi się komunikat, że zaleca się ponowne uruchomienie komputera - wykonałem polecenie. Wszystko OK, ale jak gram w Battlefielda 3, to czasami mam masakryczne ściny i mnie wyrzuca z serwera.

Pomóżcie :pomocy:

(Z góry dziękuję :))

Edytowane przez Kubex52