Maksym Słomski 8 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nie, nie można, można się odwracać jedynie przy użyciu kierownicy Zdziwiłbym się, gdyby nie można było Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nie, nie można, można się odwracać jedynie przy użyciu kierownicy Ciekawe kto mi zarzucał ironię w co drugimi poście Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nie, nie można, można się odwracać jedynie przy użyciu kierownicy Ciekawe kto mi zarzucał ironię w co drugimi poście Zarzucałem chamstwo poza tym w dalszej części posta jest normalna odpowiedź BTW ciekawe jakby się w BF jeździło czołgiem przy użyciu kiery Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Zarzucałem chamstwo poza tym w dalszej części posta jest normalna odpowiedź Niestety nie mogę Ci tego w 100% udowodnić, albowiem zieloni już chyba wycięli w pień, ale pisałeś, coś w stylu, że używam ironii w co drugim poście i że przez to zrażam do siebie innych użytkowników Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 A może Nie ważne już w każdym razie, ale mała dawka cynizmu nie jest zła! /koniec offu Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 A może Nie ważne już w każdym razie, ale mała dawka cynizmu nie jest zła! Komu to mówisz Zakładam, że oglądasz Dr. House :) Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 KOMU NIE CHCE SIĘ ZALOGOWAĆ DO EA W GRZE ??? Komu działa ta strona http://badcompany2.ea.com/ ??????? Cytuj Link to post Share on other sites
slasht 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ok 15 mnie wywaliło i od tej pory nie moge sie zalogowac /// 17h juz dziala Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wie może ktoś jak dodać znajomego w BFBC 2 ?? Ciągle biorę zaproś wpisuję nazwę użytkownika i biorę wyślij zaproszenie i to mi nic nie daje ...help Cytuj Link to post Share on other sites
Cobesh 4 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wie może ktoś jak dodać znajomego w BFBC 2 ?? Ciągle biorę zaproś wpisuję nazwę użytkownika i biorę wyślij zaproszenie i to mi nic nie daje ...help Znajomy musi zrobić dokładnie to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Mam kolejne pytanie: znów nie mogę grać przez neta w bfbc2 ... wie ktoś może co się dzieję bo już mnie bierze !! Problem zażegnany Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ja już mam ponad 30h zrobione na multi , 18 lvl przed chwila zaliczyłem , gram tylko na serverach z trybem hardcore. Jestem naprawdę zadowolony z gierki ,może trochę sporo błędów itp ale nabrałem dystansu do EA i tego co robią po tym jak grałem dość długo w bf2 , który dla wtajemniczonych był jednym wielkim bugiem ale gdy już się człowiek uporał z instalacja gry i samych patchy to można było grac godzinami. Wracając codmw2 ląduje na honorowym miejscu na półce , gdzie trzymam gry które warte były wydanych na nie pieniędzy, natomiast płytę z BF BC2 jest stałym już gościem w moim napędzie Dvd Cytuj Link to post Share on other sites
janekzawo 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 HOOKI ciołku zadałem pytanie :czy można obracać postacią w grze za pomocą myszy i dalej nie wiem Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Jak nie potrafisz wyłapać ironii to nie powód by wyzywać innych Jak w każdym shooterze tak i tutaj można rozglądać się za pomocą myszki. Cytuj Link to post Share on other sites
janekzawo 0 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 bez urazy ale ciołek jest odpowiednią nazwą do odpowiedzi mądrali:hookie thorin49 dzięki za odpowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/428596.page dla wszystkich którzy maja problem z joystickiem w bfbc2 , niestety wspomagania dla throttle axle wciąż niema Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No i dalej się nie zdecydowałem czy MW2 czy BC2 Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jedno i drugie Modern Warfare 2 ma kozacką SP z fabułą na poziomie superprodukcji wojennych z Hollywood i niezły MP. Bad Company 2 ma fabułę w sporej mierze wzorowaną na MW2, w której dodano możliwość demolki otoczenia i zabawne dialogi (aczkolwiek, nie jest ona wysokich lotów i MW2 pod tym względem miażdży BC2) i oczywiście prześwietny MP (esencja tej gry), który po prostu zamiata wszystko co do tej pory było :-> Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 SP obu gier już przeszedłem, gdyż obie pożyczyłem od kolegów I głównie chodzi mi tutaj o MP, ponieważ nie grałem przez internet w żadną z tych gier. Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jeśli kierujesz się tylko i wyłącznie MP... Cóż, ja mam obie gry, więc problemu nie mam, aczkolwiek... trudny wybór bo lubię obie gry, ale ostatecznie wybrałbym Bad Company 2 za różnorodność Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A mógłbyś nakręcić filmiki z BC2 wszystkich klas i ogólnie jak się gra, bo te filmiki na yt są, ale jest ich mało, a jak są to takie sztuczne i hmm... po prostu nudne. W Battelfield'zie także zdobywa się poziomy i za jakiś tam osiągnięty odblokowuje się kolejne bronie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dokładnie tak: bronie + dodatki Co do nagrywania: nie używam/używałem FRAPS'a, więc pytanie trzeba skierować do innych Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ale dam jutro sąsiadom popalić dziś mi głośniki przyszły X540 hyhyhy odpalam BC2 i jazda ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A to nie ma innych programów ?? Np. HyperCam. Edit: A ty Grzesiek nie mógłbyś nagrać paru filmików ze wszystkimi klasami ? Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 nie mam oryginału ale chętnie bym nagrał i pokazał główne atuty każdej klasy i jak bardzo jest potrzebna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts