Evil_Genius 1 Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 F*ck Yeah! I po raz kolejny okazało się, że PCtowcy potrafią wesprzeć producentów którzy nie robią ich w balona. Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Dzisiaj znowu grałem z tym kolesiem, widać że nie gra "dla sportu" tylko na punkty http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/EvoLuTioN%5E/ nie żebym się podniecał ale 44 level w 126h, 500 pkt. na minute to chyba dobry wynik Cytuj Link to post Share on other sites
decigner12 0 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Ale ratio 2.01 to też ma Ja chcę swojego kompa, nie mogę już wytrzymaaaaaćććc. W vietnama bym se pograł... Cytuj Link to post Share on other sites
kamilkarp 0 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Siemka! Jestem nowy i od niedawna gram w bc2. Podajcie swoje niki to wysle zapy i moze pogramy. Moj nick: Kamilkarp Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 EvoLuTioN^Wejdź do jego składu, i "zaloguj się" za jego plecami. Przez rundę trzymaj się jego jak rzep psiego ogona. Zauważysz pewne interesująca zjawiska. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Nie mogę edytować? Pytanie. Czy ktoś z was spotkałem się z problemem automatycznej, mimowolnej, wymuszonej zmiany broni? Przykładowo. Zaszedłem od tyłu dwóch jegomości. Pierwszego zlikwidowałem po zagraniu Mazurka Dąbrowskiego na garnkach - headshot -, niestety drugi mnie zauważył, i zlikwidował, gdyż mój żołnierz postanowił zmienić broń na defibrylator. Inny przykład. Zatrzymałem się w miejscu, bo na stole wylądował obiad, po trzech gryzach wcisnąłem strzałkę, i jego mość wykonał ten sam ruch co powyżej. W pierwszej kolejności sprawdziłem myszkę. Jednak ze SideWinder X8 wszystko jest w jak najlepszym porządku. Crysis, Medal of Honor, Call of Buty: Black Shit. W tych produkcjach nie mam żadnej wymuszonej zmiany broni. Nawet w ustawieniach myszki wyłączyłem rolowanie wertykalne, i horyzontalne, jednak problem nie zniknął. Czy jest na to rada? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Tez doswiadczylem kilkukrotnie, nigdy sie nad tym dluzej nie zastanawialem. Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Wejdź do jego składu, i "zaloguj się" za jego plecami. Przez rundę trzymaj się jego jak rzep psiego ogona. Zauważysz pewne interesująca zjawiska. Różne ciekawe rzeczy można zobaczyć jak gościu ma wszystkie platyny broni, 9600 killów z noża i goni po mapce z wiertarką i nabija fragi (Fix R) Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Tez doswiadczylem kilkukrotnie, nigdy sie nad tym dluzej nie zastanawialem.U mnie problem notorycznie - do kilku razy na rundę - powtarza się, gdy gram medykiem. Klops. Wejdź do jego składu, i "zaloguj się" za jego plecami. Przez rundę trzymaj się jego jak rzep psiego ogona. Zauważysz pewne interesująca zjawiska. Różne ciekawe rzeczy można zobaczyć jak gościu ma wszystkie platyny broni, 9600 killów z noża i goni po mapce z wiertarką i nabija fragi (Fix R) Życie. Dzisiaj latałem śmigłowcem z gościem, który pod koniec rundy miał 70 fragów. Żaden hardcore. Trafiał, i zabijał wszystko co stało mu na drodze. Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 zainstalowałem chwilę temu BF no i trochę nie ograniam tej gry, szczególnie map, celów, czy gracie jeszcze razem na jakimś programie głosowym ? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Tak, dalej naparzamy na skajpie. Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Aha, a mógłbym dostać nick, albo jakieś dane do tej konferencji ? No i na jakim servie gracie i czy w ogóle będe mile widziany Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Kilka stron wczesniej dawalem info o skajp, jasne, ze jestes mile widziany, wszyscy sa, gramy w godzinach wieczornych jak cos. (zaczynamy zazwyczaj pomiedzy 21 a 24). Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Aha, ja zazwyczaj grywam trochę wcześniej, ale postaram się wbić. Szturmowiec, to dobra klasa jak na początek ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Aha, ja zazwyczaj grywam trochę wcześniej, ale postaram się wbić. Szturmowiec, to dobra klasa jak na początek ?Najpierw zagraj medykiem. Zawsze masz w magazynku 100 kul. Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Racja, pograłem też trochę medykiem, ale długość re-loadu mnie po prostu przeraża, no i jednak przyzwyczajenie do tych 30/40 kul z paru lat grania w CoD'a robi swoje. Cytuj Link to post Share on other sites
kamilkarp 0 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Co tak sie nikt domnie nie odzywa?? ;p Dzisiaj ktos gra?niech poda nicka Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ja dziś gram i nawet wysłałem ci zaproszenie. Mój nick w grze to Rakoth111 Cytuj Link to post Share on other sites
kamilkarp 0 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 hym, nie wiem co jest, ale ani ja nie moge wysylac zaproszen ani nie dochodza innych. Nie wiem co sie dzieje. Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Mam problem, grając w vietnama po około 30 minuta gra się wiesza z głośnym charczacym dzwiekiem w słuchawkach, i nie da sie wylaczyc jej nawet przez menadżera tylko poprzez reset, w innych grach to sie nie zdarza, w crysis-a grałem godzine i bez problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Na jakim klawiszu zmienia się pozycje w pojeździe, np. wchodzę do jeepa i nie chce siedzieć za kierownicą tylko obsługiwać działko. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 F1,F2 i dalej? Przynajmniej coś mi świta że tak to było, albo 1,2... Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 aha, dziękuje Cytuj Link to post Share on other sites
Chudus 0 Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 My gramy z kumplami we trzech Mamy serw ts3, jak coś to pisać na GG 5222717 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 kamilkarp to grasz z nami czy nie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts