Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie mogę edytować?

Pytanie.

Czy ktoś z was spotkałem się z problemem automatycznej, mimowolnej, wymuszonej zmiany broni? Przykładowo. Zaszedłem od tyłu dwóch jegomości. Pierwszego zlikwidowałem po zagraniu Mazurka Dąbrowskiego na garnkach - headshot -, niestety drugi mnie zauważył, i zlikwidował, gdyż mój żołnierz postanowił zmienić broń na defibrylator. Inny przykład. Zatrzymałem się w miejscu, bo na stole wylądował obiad, po trzech gryzach wcisnąłem strzałkę, i jego mość wykonał ten sam ruch co powyżej.

W pierwszej kolejności sprawdziłem myszkę. Jednak ze SideWinder X8 wszystko jest w jak najlepszym porządku. Crysis, Medal of Honor, Call of Buty: Black Shit. W tych produkcjach nie mam żadnej wymuszonej zmiany broni. Nawet w ustawieniach myszki wyłączyłem rolowanie wertykalne, i horyzontalne, jednak problem nie zniknął.

Czy jest na to rada?

Wejdź do jego składu, i "zaloguj się" za jego plecami. Przez rundę trzymaj się jego jak rzep psiego ogona. Zauważysz pewne interesująca zjawiska.

Różne ciekawe rzeczy można zobaczyć jak gościu ma wszystkie platyny broni, 9600 killów z noża i goni po mapce z wiertarką i nabija fragi (Fix R) :hahaha:

Tez doswiadczylem kilkukrotnie, nigdy sie nad tym dluzej nie zastanawialem.

U mnie problem notorycznie - do kilku razy na rundę - powtarza się, gdy gram medykiem. Klops.

Wejdź do jego składu, i "zaloguj się" za jego plecami. Przez rundę trzymaj się jego jak rzep psiego ogona. Zauważysz pewne interesująca zjawiska.

Różne ciekawe rzeczy można zobaczyć jak gościu ma wszystkie platyny broni, 9600 killów z noża i goni po mapce z wiertarką i nabija fragi (Fix R) :hahaha:

Życie.

Dzisiaj latałem śmigłowcem z gościem, który pod koniec rundy miał 70 fragów. Żaden hardcore. Trafiał, i zabijał wszystko co stało mu na drodze.

Mam problem, grając w vietnama po około 30 minuta gra się wiesza z głośnym charczacym dzwiekiem w słuchawkach, i nie da sie wylaczyc jej nawet przez menadżera tylko poprzez reset, w innych grach to sie nie zdarza, w crysis-a grałem godzine i bez problemu.