Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na pewno jest gorzej, bo teraz wszyscy latają z G3, ale da się przywyknąć :menda:

Nie rozumiem tego zarzutu. G3 to najgorsza broń medyka, zwłaszcza po przedostatniej łacie moc tegoż urządzenia drastycznie spadła. W ostatniej rundzie wystrzeliłem w stojącego obok mnie gościa 18 kul - w magazynku w momencie śmierci miałem 82 kule. Na monitorze trafiłem każdą kulą. Po prostu nie dało się nie trafić. Przeciwnik szedł wprost na mnie, nie wykonywał żadnych zwodniczych ruchów.

Nie fart polega na tym, że G3 jako ostatnia została mi do platyny z broni medyka. Czuję, że nawet w 30 godzin nie ubije 1000 killów.

Fajne te nowe mapy. Niektóre są ogromne. Mnie najbardziej spodobała się oaza. :D

Wczoraj pograłem trochę- usiadłem sobie na przystani oglądam piękny zachód słońca a tu kula w plecy :menda: ogólnie ładnie zrobione mapki tylko jakieś dzikusy biegają i strzelają do wszystkiego co się rucha i nie dają pozwiedzać :D Gram teraz m60 i coś czuję jakby zwiększony przypływ mocy

edit. jednak nie dalej strzela ślepakami

To kwestia ogrania się na tych mapach po 2 tyg. gry tylko na nich będziesz wiedział gdzie co i jak jak na tych starych wiadomo, ale generalnie dobry ruch ze strony producentów odrobina świeżości oraz czegoś nowego w grze się przydaję aż chce się odpalić grę i pograć bo czujesz się jak byś zaczynał przygodę z BF-em od nowa ... macie rację oaza świetna mapa, czas żniw również daje radę totalnie nie rozumiem Heavy metalu i tych wolnych heli gdyby były szybsze gra na tej mapie była by przyjemniejsza :) no i świetna miejscówka dla sniperów na wszystkich wiatrakach a zaskoczenie ludzi i zamieszanie oraz podziw jeszcze lepszy buhahaha ... totalnie nienawidzę map w klimacie zimowym tam to dopiero jest hardcore :(

@Ujemny

a na bc3 nie zaczekasz :)?

mapy ladniutkie, daly powiew swiezosci

DICE dba o klienta :(

Prawdę mówiąc przejadła mi się mechanika gry. Nienaliczanie, czy wręcz ignorowanie headshot'ów, przelatujące przez przeciwnika kule, złe naliczanie hitów, koszmarny balans broni, itd. Ping 20, a na ekranie dziwactwa.

Oczywiście nie zmienia to faktu, że Bad Company 2 to najlepszy multiplayer jaki grałem od czasów Quake 2.

Czeka na nowy produkt.

Nie wiem czemu ale mam jakoś mało FPS na Oazie :).

A co do map to są wyje :( iste :]. Bardzo podoba mi się ta przestrzeń ale żeby nie było za wesoło to wyrównują to wszystko jakże irytujący kamperzy na brzegach mapki...

Nie wiem czemu ale mam jakoś mało FPS na Oazie :).

A co do map to są wyje :( iste :]. Bardzo podoba mi się ta przestrzeń ale żeby nie było za wesoło to wyrównują to wszystko jakże irytujący kamperzy na brzegach mapki...

Doświadczenie mówi mi co innego. Im większa przestrzeń tym więcej snajperów, oraz wszelkiej maści nic nie robiącej hołoty, a co za tym idzie większy chaos, nudnawa rozgrywka, brak jakiegokolwiek taktyki, każdy lezie...

Przesadzili. Mapy są zbyt obszerne.

Ja tam nigdy snajperem nie jestem, bo że tak powiem nie obrażając nikogo tutaj snajperzy id(pip!)ci. Tylko potrafi kampi, a jak to dobrze zrobi to cały czas tylko zbiera fragi. Nie lubię właśnie tego. W ogóle te mapy i tak są za małe dla snajperów.