Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja ostatnimi czasy swobodnie w końcu pogrywam w BF BC2. Wystarczyło wyłączyć TRIXX'a i punkbuster się nie buntuję. (Znany problem zawieszania się gry podczas rozgrywki Multiplayer) Dość przypadkowo trafiłem na owe rozwiązanie ale grunt, że mogę cieszyć się swobodną grą. Z racji tego, że namiętnie grałem w Cod 4 to coraz bardziej przekonuję się do Bf'a i myślę coraz poważniej nad zakupem BF3 :) Oczywiście nie chciałbym się bawić w rosyjskie klucze bo wolę zaoszczędzić sobie wszelakich kłopotów. Jedyne co mnie troszkę przeraża to ilość dodatków do BF3 ale myślę, że podstawka na początku byłaby wystarczająca :)

Hm musisz przemyśleć jakie mapy lubisz...duże czy małe. Po drugie, ja np kupiłem B2K osobno i żałuję bo wydałem 50 zł a grałem może 5 razy - wcale mi się nie podobają mapy a dodatku.

Close Quaters tez mnie wcale nie interesuje...bo lubię duże pancerne mapy, nie małe klitki . Więc premium nie kupie, tylko we wrześniu sił pancerne...Może gdybym nie miał B2K, ale kutafony ni chcą dać żadnej zniżki dla tych którzy kupili wcześniej - w praktyce każą płacić jeszcze raz za B2k (paranoja)

Podstawka i premium to praktycznie prawie 300 zł, więc sporo. Na początek kup podstawę, będziesz wiedział z czym to się je.

Też tak czasem mam.....Z kolei innym razem nalicza znacznie wiecej niz powinno.... Bo jeśli dobrze rozumiem to podwójnie nalicza tylko ''suche '' punkty, bez baretek , gwiazdek i medali..... Znaczy siie, mam na mysli fragi i flagi zniszczone pojazdy.

PS. Wy tez macie problem Z rakietą TV? Często nawet jak trafie centralnie w pojazd nic się nie dzieje ;/ Po ostatnim patchu było git...ale ostatnio coś lipa...

Wyniki niezłe, ale to drobnica.

Nigdy nie gram dłużej niż 30 min runda, nie wchodzę na serwy gdzie jest więcej niż 200% ticketów, chyba że metro 1000 :P

Przeważnie szlak mnie trafia w połowie takiej rundy :D