Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mam problem mianowicie chicałem sobei zagrać w bf a wyskakuje mi błąd APPCRASH, szukałem w sieci ale nic nie znalazłem jakieś pomysły?

Dodam jeszcze że wczoraj chciałem zobaczyc jak wygląda BF w FullHD odpaliłem zagrałem 5 min i wyłączyłem później przerzuciłem sie na monitor i teraz nie mogę włączyć. Dodam że przed tym zabiegiem BF działał. Może to przez rozdzielczość, której mój monitor nie obsługuje

Edytowane przez BumBl3Bee

Pewno ze dobrze. Ja gralem bez explosive, pompek, snajperek etc. Mialem dobre miejscowki %-)

Ja na PS3 całą rundę z As-Val i radarkiem snajpera siedziałem po kątach i nabijałem i kiedyś chyba ciebie pokonałem.

Nie wiem, cisnę na 2600K i 7870 :D

Nie chcę nic mówić, ale ile można cisnąć na metro, jak tam taka rzeźnia? :P

Grałem tam tylko po to, żeby odblokować bronie, bo tam pkt szybko leciały :D

Nie wiem, cisnę na 2600K i 7870 :D Nie chcę nic mówić, ale ile można cisnąć na metro, jak tam taka rzeźnia? :P Grałem tam tylko po to, żeby odblokować bronie, bo tam pkt szybko leciały :D

Bo to jest mapa typu close combats a tego my oczekujem czasem samolotem helikopterkiem czołgiem pojeździć to są inne z ogromnymi przestrzeniami.

Panowie mam problem od jakiegos czasu z BF3 limited Edition,otóz gdy wlaczam gre,ładuje mi synchornizacje plików po chwili pokazuje komunikat ''niezgodnosc synchronizacji etc'',Battlelog zamiast pokazac się w przeglądarce wyświetla się w Microsoft Office Word;/.Gre sciagnalem wczoraj od nowa, myslalem ze problem zniknie ale nadal to samo.

http://www.picshot.pl/public/view/94519

http://www.picshot.pl/public/view/94521

Gra ruszyła problem zniknał :)

Edytowane przez mayster23

Nie przesadzaj, na takim komputerze Ci się tnie? Ja dalej gram na ultra w 1080p, jedynie MSAA mam wyłączone i jest tak jak było, powiedział bym że na mapach z podstawki gra dostała kopa, a mapy z dodatku chodzą tak jak z podstawki przed patchem. U mnie jest miód ;).