Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja bym się na twoim miejscu nie chwalił zwłaszcza, że większość wrogiego teamu miała ujemnie killratio, dodatkowo 1 koleś z wrogiej drużyny odpowiada 8 kolesiowi twojej drużyny. W tym wszystkim nagorsze jest to że się chwalisz, że umiesz się campić w czołgu :( Vehicle score 16376

Nie rozsmieszaj mnie... Po 1 część z wrogiej drużyny zdezerterowała pod koniec jak zaczeli przegrywać (wcześniej wygrywali) Po 2 jeśli uważasz że gra czołgiem to kamperka to pewno jesteś jednym z tych botów co siedzą za kontenerem i próbują taki czołg zdjąć z "dżawelina". Napisze jeszcze raz żeby nie było - ja czołgiem jeżdże, zdobywam punkty i walcze z innymi pojazdami. Pozdrawiam.

Ja nie znoszę pojazdów. Może dlatego, że gram głównie medykiem i nic nie mogę zrobić, kiedy wparuje pojazd.

Zawsze są serwery infantry only. Poza tym, przynajmniej ja tak uważam że pojazdy w tej grze to podstawa. Duże mapy, sporo opcji taktycznych, walka w powietrzu, na ziemi, piechota. Bez tego była by to kolejna CoD-podobna gra. Oczywiście co kto woli, ja czasami wbijam sobie na Rush/TDM i nie powiem bo piechotą też można fajnie pograć.

Saiya-jin wchodzi na oszukane serwery :P

Ja MAVa używam do rozeznania taktycznego, w górę podlatuję i ładnie na podczerwieni czy co on tam używa widać wszystkich wrogów i wtedy tylko zmiana pozycji i boom ;)

Chociaż czasami po prostu latam sobie i zabijam. Za to ciekawe są walki dwóch MAVów, oba podleciały najwyżej jak się da i żaden nie może się namierzyć bo celownik jest skierowany w dół :P

Saiya-jin wchodzi na oszukane serwery :P Ja MAVa używam do rozeznania taktycznego, w górę podlatuję i ładnie na podczerwieni czy co on tam używa widać wszystkich wrogów i wtedy tylko zmiana pozycji i boom ;) Chociaż czasami po prostu latam sobie i zabijam. Za to ciekawe są walki dwóch MAVów, oba podleciały najwyżej jak się da i żaden nie może się namierzyć bo celownik jest skierowany w dół :P

Można niezłe jaja robić podlatując na wieże na Caspian'ie. Kasujesz mavy tym co liftują się do góry %-) Można też zrobić inaczej (tutaj żałuje jak cholera że nie ma nagrywania meczy) strzelać ze snajpy w mavy z 700-800m podczas gdy koleś zaczyna się liftować :D

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/90adad2e-cf2c-4e4c-b8ff-ced40bcaaace/Air-Maps-Fast-Vehicle-Spawn-1P-1000-Tickets-G4G-pl/

Zapraszam serdecznie, domowa atmosfera, darmowa grochówa po każdej rundzie, póki co mapy do latania w przyszłosci może dojdzie pare mapek z trybem rush %-)

Edytowane przez nukalol