EvilOverlorD 48 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Jak ktoś lubi kampić to niech kampi na allegro, są fajne okazje, ja wyrwałem w licytacji Limited Edition PL za jedyne 65zł ! http://allegro.pl/battlefield-3-back-to-karkand-konto-origin-pl-i2102065584.html Edytowane 20 Lutego 2012 przez EvilOverlorD Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ja bym się na twoim miejscu nie chwalił zwłaszcza, że większość wrogiego teamu miała ujemnie killratio, dodatkowo 1 koleś z wrogiej drużyny odpowiada 8 kolesiowi twojej drużyny. W tym wszystkim nagorsze jest to że się chwalisz, że umiesz się campić w czołgu Vehicle score 16376 Nie rozsmieszaj mnie... Po 1 część z wrogiej drużyny zdezerterowała pod koniec jak zaczeli przegrywać (wcześniej wygrywali) Po 2 jeśli uważasz że gra czołgiem to kamperka to pewno jesteś jednym z tych botów co siedzą za kontenerem i próbują taki czołg zdjąć z "dżawelina". Napisze jeszcze raz żeby nie było - ja czołgiem jeżdże, zdobywam punkty i walcze z innymi pojazdami. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Krytykowanie kogoś za skuteczną grę czołgiem to idiotyzm. Pojazdy w tej grze to coś jak piąta klasa żołnierza. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 może nawet mavem zabijać to też go oskarżysz o noobstwo ? Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jeżeli chodzi o mava to tak, przeczy to założeniom gry a wykorzystywanie tego babola gdy inni chcą pograć normalnie to frajerstwo. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 mav to też jakaś część gry ... a w grze typu bf liczy się sposób na wroga więc powinno być wszystko dozwolone od spadających samolotów kamikaze po tego małego mava Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ja ostatnio bawię się w auta z C4, fajna odskocznia Tylko na karkandzie są słabe mapy do tego Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Mav sie fajnie kasuje ze snajperki No i przydaje sie jako zwiad i winda, jak dla mnie jeden z fajniejszych gadżetów w bf'ie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Eee tam. Te wyniki jak na ciebie nukalol to sredniak. Wiem bo lepsze potrafiles wyciagnac. Edytowane 20 Lutego 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No jak dla mnie w patchu powinni to zlikwidować, w realu nie polatasz na takiej zabawce Już bym wolał obklejanie MAV'a C4 Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 MAV z C4 ? Już widze 20 tych wynalazków które lecą z bazy i napier..... we wszystko co sie rusza Mav'a używam jak gram snajperem na długi dystans, bezcenna zabawka Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Krytykowanie kogoś za skuteczną grę czołgiem to idiotyzm. Pojazdy w tej grze to coś jak piąta klasa żołnierza. Ja nie znoszę pojazdów. Może dlatego, że gram głównie medykiem i nic nie mogę zrobić, kiedy wparuje pojazd. Cytuj Link to post Share on other sites
xReon 3 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zabijanie Mave? Standard Niszczenie ścian apteczkami, wybuch RPG na szybie, odbicie się granatu od szyby, chodzenie snajperów po niewidzialnej linie w Gulf of oman i wiele wiele innych ciekawych aspektów gry. Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja nie znoszę pojazdów. Może dlatego, że gram głównie medykiem i nic nie mogę zrobić, kiedy wparuje pojazd. Zawsze są serwery infantry only. Poza tym, przynajmniej ja tak uważam że pojazdy w tej grze to podstawa. Duże mapy, sporo opcji taktycznych, walka w powietrzu, na ziemi, piechota. Bez tego była by to kolejna CoD-podobna gra. Oczywiście co kto woli, ja czasami wbijam sobie na Rush/TDM i nie powiem bo piechotą też można fajnie pograć. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Na infantry only są czołgi. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 nie ma czołgów Infrantry mówi że piechota tylko a czołg to pojazd Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Saiya-jin wchodzi na oszukane serwery Ja MAVa używam do rozeznania taktycznego, w górę podlatuję i ładnie na podczerwieni czy co on tam używa widać wszystkich wrogów i wtedy tylko zmiana pozycji i boom Chociaż czasami po prostu latam sobie i zabijam. Za to ciekawe są walki dwóch MAVów, oba podleciały najwyżej jak się da i żaden nie może się namierzyć bo celownik jest skierowany w dół Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Saiya-jin wchodzi na oszukane serwery Ja MAVa używam do rozeznania taktycznego, w górę podlatuję i ładnie na podczerwieni czy co on tam używa widać wszystkich wrogów i wtedy tylko zmiana pozycji i boom Chociaż czasami po prostu latam sobie i zabijam. Za to ciekawe są walki dwóch MAVów, oba podleciały najwyżej jak się da i żaden nie może się namierzyć bo celownik jest skierowany w dół Można niezłe jaja robić podlatując na wieże na Caspian'ie. Kasujesz mavy tym co liftują się do góry Można też zrobić inaczej (tutaj żałuje jak cholera że nie ma nagrywania meczy) strzelać ze snajpy w mavy z 700-800m podczas gdy koleś zaczyna się liftować Cytuj Link to post Share on other sites
xReon 3 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ja widziałem lepszy patent, 4 sniperów z mavami i 4 gosci z 2 teamu na mavach. Podlatują z prawej flanki pod punkty i je wysadzają. Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pytanie dla posiadaczy kart nVidii: widzicie jakieś różnice po zainstalowaniu nowych sterów w BF3 ? Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 nie nic nie widać nie ma żadnej różnicy ani FPSa Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Przesiadles sie na nV Czesio? Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mam w laptopie Cytuj Link to post Share on other sites
tora1025 24 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 nie nic nie widać nie ma żadnej różnicy ani FPSa Bo te sterowniki nie za wiele się pewnie różnią od ostatniej bety. Cytuj Link to post Share on other sites
nukalol 41 Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/90adad2e-cf2c-4e4c-b8ff-ced40bcaaace/Air-Maps-Fast-Vehicle-Spawn-1P-1000-Tickets-G4G-pl/ Zapraszam serdecznie, domowa atmosfera, darmowa grochówa po każdej rundzie, póki co mapy do latania w przyszłosci może dojdzie pare mapek z trybem rush Edytowane 23 Lutego 2012 przez nukalol Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts