maniuox 27 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) haha nie mogę uwierzyć "tak poza tematem w zadnym DLC do coda nei widziałem aby autorzy zerzneli gotowe mapy z poprzednich czesci jak juz to TWORZA COS NOWEGO" mapki stworzą ale wszystko mają z mw 1 konkretnie jakie mapy bo sam posiadam wiekszosc DLC jakie tylk sie pojawily do wszystkich czesci COD i nie widze aby ktoras mapa zostala zrobiona na zasadzie kopiuj wklej jak to zrobilo EA z starymi mapami z buttlefielda 2 ,,Dokładnie To jest temat przeznaczony fanom serii gier Battlefield.,, no baaaaa przeciez ja tez jestem fanem buttlefielda3 od kilku dni i czego mam wy********c jak mi sie tu strasznie podoba a jak ma jakies problemy z gra to tutaj jest najlepsze miejsce aby o tym napisac btw:ilosc servow i graczy PL w btk jest ,,osom,, http://img692.imageshack.us/img692/7379/vxcvcvv.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 30 Stycznia 2012 przez maniuox Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) DLC do MW2. 4 mapy z multi MW1 i jakies 4 inne. Wiec kto tu zrzyna? O budowlach nie wspomne, ze w wiekszosci sa z MW1 i MW2 tylko inaczej poustawiane. Wiec z czym do ludu. EDIT: Zapominasz, ze z B2K oprocz map dostalismy jeszcze 10 broni oraz 6 pijazdow (dobrze licze ludzie), a do koda za 60zl masz tylko nedznie wygladajace 4 mapy Edytowane 30 Stycznia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Xelixo 17 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Do MW2 wrzucili - Crash - Overgrown - Vacant To samo tyczy się Black Ops (mapy zobmie) konsolowcy mieli od początku wszystkie mapy z WaW, a pod koniec wakacji(2011) wydali je na Pc z jedną dodatkową za 50zł. yhym yhym więcej dzieci jest w Call of Duty. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Xelixo Cytuj Link to post Share on other sites
White Rabbit 3 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 wiem że ostatnio już pisałem , ale mamy już 50 członków , jeszcze 50 miejsc : ) zapraszam do mojego plutonu u mad http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/#!/bf3/pl/platoon/2832655241185211702/ pozdrawiam ;p Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 konkretnie jakie mapy bo sam posiadam wiekszosc DLC jakie tylk sie pojawily do wszystkich czesci COD i nie widze aby ktoras mapa zostala zrobiona na zasadzie kopiuj wklej jak to zrobilo EA z starymi mapami z buttlefielda 2Tak, bo na Crash dodali jakieś żyrandole w pomieszczeniach, to jest coś dziękujmy acti... To już większe zmiany wprowadził właśnie BF3 z tym DLC btw:ilosc servow i graczy PL w btk jest ,,osom,, http://img692.imageshack.us/img692/7379/vxcvcvv.th.jpg Uploaded with ImageShack.usGdybyś nie zauważył, taki wybór pokazuje jedynie serwery w polsce na których aktualnie jest mapa z B2K a większość serwerów ma rotacje normalnych+B2K Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 posiadam wiekszosc DLC jakie tylk sie pojawily do wszystkich czesci COD i nie widze aby ktoras mapa zostala zrobiona na zasadzie kopiuj wklej jak to zrobilo EA z starymi mapami z buttlefielda 2No to już jest totalna hipokryzja 1) Acti do COD'ów powsadzało już kilka razy więcej mapek niż DiCE do BF3 2) W DLC do COD'ów mapki są prawie żywcem przekopiowane... ten sam silnik, takie same możliwości W BF3 jest nowy silnik i te mapki nie dość, że znacznie lepiej wyglądają, to jeszcze mają np. ulepszone niszenio-burzenie 3) B2K to nie tylko mapki, ale też nowe tryby gry, nowe bronie i pojazdy... dalej w COD'ach jest lepiej? \ 4) I tak nie kupuję żadnych DLC, bo mimo wszystko to zdzierstwo... nie znam na wylot wszystkich mapek na każdym trybie w BF3 podst. więc nie spieszy mi się z kupnem Pzdr Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Do MW2 wiem, ze wrzucili 4 mapy z MW1 z 4 mapami innymi. Bodajrze na 2 raty. Mich ale kiedys kupisz bo ja do BFBC2 Vietnama kupilem dopiero w lutym 2011. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Vietnama nie ruszyłem, wypuścili w tym czasie mappack darmowy i w niego pocinałem... głównie heavy metal, na początku rundy wsiadałem w heli i zostawałem w nim do końca rundy, miałem ją tak obcykaną, że z dobrym gunnerem nikt nas nie umiał zdjąć Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Kupiłem Vietnam, ale nie zachwycił mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jedyna fajna bron tobyla AK-47. Czekam teraz na nowego patcha i moze beda robic tak jak z BC2. Wydawac map packi z patchami. Bo rzeczywiscie nudzi sie na tych mapach. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jakby zrobili mapki z BC2, to nawet bym kupił, o ile by zrobili to tak jak z B2K, czyli bronie i pojazdy Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Ja dzisiaj w Battlefield'zie 3 taką piękną rzeź rozpętałem, że masakra Na mapce Metro w trybie Szturm broniliśmy przekaźników i przycamp'iłem wsparciem na tym punkcie w budynku (te ostatnie dwa przekaźniki). Rozstawiłem sobie skrzynkę z amunicją, porozstawiałem wszędzie Claymore'y i rozstawiłem sobie M249 na dwójnogu na blacie. Jaka to była rzeź Zauważyłem na mapie, że zbliża się całkiem spora grupka... Rzuciłem przed nich granaty - jeb, jeb: czterech zabitych Później dym mi przeszkadzał to n***********m, M249 gdzie popadnie... Później moje kochane Claymore'y wszystko uzupełniły i nabiłem na tej campie 10 fragów Wiem, że wy profesjonalni gracze pewnie ze mnie lejecie, że takim czymś się chwalę, ale to epicko wyglądało, jak te ciała, kawałki gruzy wszędzie latały ;D Później na Przeprawie przez Sekwanę walnąłem do kolesia z RPG'a w powietrzu i jak wyleciał ponad chmury Jeszcze się tak kręcił i kręcił... Haha Epicka jest ta gra Na Kaspijskiej granicy wsiadłem do helikoptera z niesamowicie dobrym pilotem. Tylko nawalałem z działka http://www.youtube.com/watch?v=H0ShohYaSlA&feature=g-all-lik&context=G2a84deeFAAAAAAAAAAA Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Kubex52 Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Świetny filmik. Powinni go zobaczyć wszyscy kozacy latający w tunelu na "Damawendu". Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Świetny filmik. Powinni go zobaczyć wszyscy kozacy latający w tunelu na "Damawendu". Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 To nic, że kilka razy przenikał przez ściany, belki i dachy Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Na prawdziwym heli to wiekszosci z tego filmiku sie nie da. Bo od kiedy smigla w wirniku przechodza przez beton, plyty stalowe czy wilekie i grube belki. Cytuj Link to post Share on other sites
HUBERTUS7 4 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Widze że jakas aktualizacja sie szykuje Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja nie mam problemów, tylko Avira pokazuje mi, że punkbuster jest zawirusowany. nie wiem czemu ale cały system mam czysty , tylko w PB od BF3 Gdata wykrył dziadostwo i usunął. Druga sprawa jak oni to robią czekamy wszyscy na start na początku rozgrywki czas leci w dół do startu , z tego co wiem można się położyć kucnąć zmieniać bron podskoczyć a oni się poruszają normalnie na airmaps takie ślizgi po kilkanascie metrów. Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Często tak się dzieje, jak ktoś się zrespi pod górkę albo z górki - wtedy sobie można zjechać trochę, np. bliżej czołgu czy heli EDIT: mieliście dzisiaj aktualizację wtyczki do Battleloga ? Edytowane 31 Stycznia 2012 przez szylolek Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Tak Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Kubex52 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nie wiem. Do 18 jestem w szkole :/ Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) : E Co poprawili w tej najnowszej aktualizacji? Znacie RockAlone2k? Grałem z nim na tej mapce Mój nick: Kubex52 (przy okazji zapraszajcie mnie do znajomych xD). Widzieliście mnie ? Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Kubex52 Cytuj Link to post Share on other sites
Ralphie 24 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 PFF O Player : RafiXII kto chce mamy serwer ts pisać! Cytuj Link to post Share on other sites
manioor 2 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 nick : kaszysz Szukam klany, plutonu lub grupki ludzi których zajawką jest mordowanie. Najlepiej z voice chatem. Preferuje grę albo snajperem albo inżynierem. Aktualnie w progresie snajper 179846/195000. Inżynier 195000/195000. Następnie ekspiony będzie medyk. pozdrawiam i do zobaczenia w rozgrywce. Cytuj Link to post Share on other sites
dzieciak12 6 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Kaszysz, wysłałem Ci zaproszenie. Mój nick Bonhartt. Interesuje mnie przede wszystkim ukończenie trybu kooperacji, by odblokowac to czego mi brakuje...Jednak chętnie też pogram w drużynie. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts