Dragoslaw25 113 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) A ja miałem przed chwilą dziwne zdarzenia. Gram sobie jest dobrze, nagle lekko zauważyłem że gra spowolniła, ale myślę sobie kij z tym nie jest najgorzej i da się grać, a tu po 2 minutach dźwięk dostał freeza i blue skrin... - pierwszy raz takie jajca odkąd gram w tą grę. (32h mam już nabite) Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Dragoslaw25 Cytuj Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Pierwsze co mnie odrzuciło, to jakieś wymykające się wulgaryzmy. Kompletny brak przemyślenia wypowiedzi i brak opinii mogącej mieć jakiś medialny wpływ na oglądającego. Bo przecież skoro broń ma duży dmg, to chyba oczywiste, że trzeba go jakoś zbalansować. Nie potraficie skrytykować oczywistej rzeczy. PKP z mniejszym rozrzutem będzie nową super zabawką dla trolli. Jeśli macie zamiar powoływać się na hollywoodzkie filmy jako jakieś źródło wiedzy, to też darujcie sobie lepiej temat. A tłumika nie używam. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Hans Olo Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Filmik bez szału. Dowiedziałem się nieco na temat nadchodzących zmian, ale część tego, co mówicie to głupoty. Przykład: PKP - myślicie, że z rosyjskiego karabinu kalibru 7,62 da się celnie strzelać ogniem ciągłym bez podparcia? Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Z tym PKP to faktycznie przesadzili, ale uważam że osłabienie FAMAS'a to dobry pomysł - przecież on ma takie DMG jak M16. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Famas i USAS są do poprawienia. Na Operacji Metro zdarza się, że wróg strzela z USASa na dystansie kilkudziesięciu metrów w sufit nade mną i ginę. Jeżeli chodzi o Famasa, to średnio podoba mi się, że w podstawowej grze można używać broni z dodatku (którego nie mam) i w dodatku ma ona większą moc. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 I rozrzutnosc ammo jak np. MP7 lub dajnie trafniejszy przyklad. Metro w trybie Conquest z USASem to porazka. Wezmie Ci takich w 4 zabarykaduje schody do B i juz nie przejdziesz. Bo wala gdzie popadnie z amunicja odlamkowa. Czlowieka w tedy to k... bierze bo jesli jestes z nimi to malo zabijesz, a jezeli przeciwko to bardzo duzo zginiesz. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Właśnie przerwałem grę na serwerze z podbojem na 35000 kuponów. Runda skończy się za kilkanaście lub kilkadziesiąt godzin. http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/3494c7a7-e291-403e-9348-4be8a7b43bd5/p0mp-Full-Metal-Madness-35k-tickets-8h-idle-No-exploits/ Cytuj Link to post Share on other sites
lot93 5 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 uuuhhh ostro 8godzin Najgorzej jak Cie pod koniec wywali Ciupiem coś ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Famas i USAS są do poprawienia. Na Operacji Metro zdarza się, że wróg strzela z USASa na dystansie kilkudziesięciu metrów w sufit nade mną i ginę. Jeżeli chodzi o Famasa, to średnio podoba mi się, że w podstawowej grze można używać broni z dodatku (którego nie mam) i w dodatku ma ona większą moc.No... Trzeba było kupić dodatek. Kto by go kupił, gdyby nie było w nim lepszych broni od innych? Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Kubex52 Cytuj Link to post Share on other sites
lot93 5 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Famas tak ale USAS,ma amunicje odlamkowa ale jak strzelasz z bliskiej odległosci to Cie też zabije Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 uuuhhh ostro 8godzin Po ośmiu godzinach bezczynności wywalają. Dzisiaj przy stanie około 28000 kuponów lider tabeli napisał, że po dziesięciu godzinach grania boli go głowa. 1/5 gry = 10 godzin. Nieźle. Cytuj Link to post Share on other sites
lot93 5 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 hehe 50 godzin srednio Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Daj linka do tego serwa Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Podał wyżej przecież - http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/3494c7a7-e291-403e-9348-4be8a7b43bd5/p0mp-Full-Metal-Madness-35k-tickets-8h-idle-No-exploits/ Cytuj Link to post Share on other sites
CroopekPL 8 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A jakie tam ten nolife musiał mieć staty. 10h gry.. o.O Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja tam jestem ciekaw czy z kolejnym dodatkiem polepsza silnik gry. Bo z B2K tak zrobili. Moze nie wiele ale jednak. Jak sadzicie czy z wyjsciem DX11.1 wydadza patcha co go wprowadzi do gry Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Właśnie skończyła się runda. Zaraz wrzucę raport z bitwy. Cytuj Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Najlepszym polepszeniem silnika byłoby [...] origin. Edytowane 24 Stycznia 2012 przez .daft Cytuj Link to post Share on other sites
White Rabbit 3 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 zapraszam do mojego nowego plutonu UMAD ? http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/#!/bf3/pl/platoon/2832655241185211702/ Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Też nie możecie grać w bf3? Wywala mi ciągle komunikat o pb, nawet po reinstallu. EDIT: PB ponoć zostało shakowane przez gości od chitów do bf3. Są przypadki gdzie dostaje się bana za nic, więc radzę dziś sobie grę odpuścić. (cholera akurat jak zostalo 6k pkt do gwiazki szturmowca -_-) Edytowane 24 Stycznia 2012 przez JOKI__ Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dzięki za ostrzeżenie. Dzisiaj zochowuję wstrzemięźliwość. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 widziałem właśnie te cheaty też zaprzestaję gry na dziś gościu po prostu człowieczkiem po mapie latał lol Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja pogralem 4 mapy i dalem spokoj. Nie wiem co ludzie widza w tych cheatach. Przeciez wogole przyjemnosci z gry nie ma i jeszcze innym ludziom sie uprzykrza gre. Do poki tego nie naprawia to przesiadam sie na WoT'a. Wiem, ze ranga nie grzesze ale ja gram zawsze dla zabawy niz dla jakiegos lvl. oraz statystyk. Cytuj Link to post Share on other sites
kakinowaty 21 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Orientujecie się czy moge zakupić powrót do Karkand w niemczech? Czy będzie mi normalnie działał z polska wersja językową BF3? Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) @kakinowaty: upewnij się czy niemiecka wersj agry ma język polski i po sprawie. najlepiej napisz do EA support, zawsze odpiszą. chociaż w tym są dobzi A o co dokładnie chodzi z tym zhackowanym PB ? Jest jakieś oficjalne info ? Znalazłem takie info na forum EA: A bunch of hackers managed to hack into the GGC which is sort of a security network that is connected between certain servers. The hackers are able to ban anyone that uses a GGC protected server via Punkbuster. In other words Punkbuster didn't get hacked. It's still safe to play in any other servers than the ones that are protected by GGC. If you're not sure whether the server is being protected by GGC or not, I suggest you won't enter it. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez DustEater Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts