Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jakie dodatki są najlepsze?

Subiektywnie? Sporo zależy od broni, klasy i stylu gry. Bardzo dużo osób biega z kombinacją foregrip + tłumik. Nie polecam natomiast Heavy Barrel, przynajmniej do czasu następnego patcha który ma podobno uczynić ten dodatek 'atrakcyjniejszym'. Nigdy nie znalazlem powodu do używania latarki. Nie polecam też optyki x4 czyli ACOG czy PSO-1 - jak dla mnie są strasznie nieczytelne. O wiele lepiej i łatwiej nawet na średni dystans strzela mi się z PKA-S ew. amerykańskim holograficznym.

Często gram z celownikiem holograficznym, przednim chwytem i tłumikiem. Latarka świeci za słabo, aby skutecznie oślepiać, a laserem trzeba dobrze trafić, żeby oślepić. Fajne są te dwa celowniki x3,4, natomiast rosyjskie x4 i x7 mają mało przejrzystą siatkę.

Nie polecam też optyki x4 czyli ACOG czy PSO-1 - jak dla mnie są strasznie nieczytelne.

PSO jest huiofy, ale ACOG wymiata w snajperce na małych mapach na HC :D

Heavy Barrel zaś dobry jest np. do SCAR'a i ACOG - na dużych mapach można krótkimi seriami celnie trafiać i ściągać gości :P Bez dodatku nie ma takiej celności, ale mniej podrywa broń ;)

Heh dziś ktoś psioczył na jakimś tam serwie heheh zabawny klient... Bo siedze ze snajperką i grać nie umiem itd ( mam prawie wszystkimi klasami równo rozwiniętą postać. Jego Ksywa to http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/twoj_staryyy/ jest troszkę dziwny jak na 20 lat i bardzo się denerwuje kiedy dostaje heda :P

Ale jak odpalisz jak cie gość namierza to jemu tylko wybije namierzanie, za 5s jeszcze raz Cię namierzy i zestrzeli :P

Musisz odpalać jak pocisk leci do Ciebie, wtedy po odpaleniu masz czas by się schować/odlecieć, zanim koleś przeładuje i namierzy ;)

Gość darkatraz

Ludzie jednak wiem czemu nie gram w MW3. To zabijanie to masakra plus ciagle cheaterzy (naboje wylatujace z ziemii od dolu lub zabijanie z pistoletu gdy ja jeszcze nie wyszedlem za sciany). Czemu ja to jeszcze trzymam? Czas skonczc Skyrima bo zostaly malo znaczace zadania :P i wziac sie ostro za AC:R i B:AC oraz BF3.

Próbował ktoś ten myk z odpalaniem na inżynierze tego robocika, samobójstwie i 3 strzaly w robota, napraw, 3 strzaly, naprwa. Sprawdzał ktos czy jeszcze działa?

Sam nie próbowałem, ale widziałem sporo filmików z taką akcją. Widziałem też jak dwóch graczy siedzi na serwie i jeden uzbraja, a drugi rozbraja... Zawsze pod takimi filmikami widzę komentarz: "Or you can play and have fun." Coś w tym jest.