Pitrek7 79 Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Jezu to gdzie ty grałeś, że taki wynik masz ? Na Metro i 64 osoby 8) I ciągle kogoś reanimować + napierniczać M320 Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Na Metro 64 to jest zadyma Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Jezu to gdzie ty grałeś, że taki wynik masz? Operation Métro; 32 na 32 graczy; 500 ticketów; Klasa wsparcie; PKP PECHENEG: PKA-S (HOLO), Foregrip, Extended Mag; COVR; 36 tysięcy pkt. Tylko wyjaśniając. Ubiłem 76 fragów. Kolega z klanu ustanowił absolutny klanowy rekord 106 zabić (F2000: Foregrip, INRV). Wynik byłby jeszcze bardziej imponujący, gdyby ktokolwiek nas podnosił. Niestety, gdy nabiliśmy ratio K/D: 9,0 (coś około 45/5) wszyscy nas olali, i wynik K/D zaczął spadać. Ogólna uwaga do Operation Métro. Atakując od strony wejścia do Metro, po zdobyciu pkt B nie należy cisnąć na C. Tylko rozstawić się na pozycjach. Pkt lecą jak szalone. Atakując w drugą stronę koniecznie trzeba wyjść z Metra, ale nie atakować pkt respawn. Zdecydowanie najlepsza mapa dla graczy, którzy cenią szybkość rozgrywki. Szkoda, że w BF3 jest już tak "zhaxowany"... Edytowane 21 Listopada 2011 przez Ujemny Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) to bez sensu, zadnej taktyki zarowno jak jest duzo ludzi na m^2 jak i malo powinny byc ze 2, 3 ew 4 squady po kazdej stronie, dobrze zgrane ktore wypelniaja cele a nie jedna druzyna stoi po jednej stronie barykady a druga po 2giej i kazdy czeka az drugi sie wychyli aby nabic fraga tak to ja gralem w quake2 jak chodzilem do gimnazjum ze latalem po mapie i nabijalem fragi chetnie bym pogral z kims w kilka osob w jednym squadzie komunikujac sie glosowo, przyznam ze tego nie doswiadczylem a mysle ze fun z rozgrywki by byl 2x wiekszy to nawet nie chodzi o to zeby nabijac punkty czy k/d, o tym i tak kazdy zapomni tak jak zapomnielismy o tym kto jakie mial w bc2 gdy ukazal sie bf3 mi to k/d ratio wisi na tyle ze daje grac wspolokatorowi ktory ma Maca i jest zupelnym noobkiem, ale i tak mu sie podoba ;D jakby co moj nick na battlelogu: Crobartie nie zawsze jestem ale mozna sie dogadac gdzie i kiedy (komunikacja glosowa najlepiej via party w battlelogu) Edytowane 21 Listopada 2011 przez b4rt3k Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) W tym tygodniu zamierzam kupić sobie B3:LE. W tym egzemplarzu, będzie polska wersja gry? Widzę, że opakowanie jest... opisane po angielsku, ale będzie chyba wybór polskiej wersji językowej w grze? Upewniam się, bo nie chcę płacić 190 złotych, za coś co nawet nie będzie po polsku :E Poza tym: Mogę zaufać temu sprzedawcy? Kupić? To jest chyba ostatni egzemplarz na polskim rynku B3:LM... Edytowane 21 Listopada 2011 przez Kubex52 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mnie też brakuje komunikacji głosowej, w BC2 była przez serwer na którym się grało - wtedy normalnie mógł ktoś zarządzać team'em, jak był ogarnięty, a teraz to bym musiał jakieś party robić dla całej drużyny na serwerze Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 W tym tygodniu zamierzam kupić sobie B3:LE. W tym egzemplarzu, będzie polska wersja gry? Widzę, że opakowanie jest... opisane po angielsku, ale będzie chyba wybór polskiej wersji językowej w grze? Upewniam się, bo nie chcę płacić 190 złotych, za coś co nawet nie będzie po polsku :E Poza tym: Mogę zaufać temu sprzedawcy? Kupić? To jest chyba ostatni egzemplarz na polskim rynku B3:LM... 190?! Taniej wyjdzie zwykła edycja + dokupić Back to Karkand Do tego pisze, że z Anglii czyli nie wiadomo czy po PL Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Ja kupiłem za 95zł klucz na allegro do edycji limitowanej tylko nie mam dodatkowych kodów do nieśmiertelników, odzieży i broni. http://allegro.pl/battlefield-3-eu-origin-24-7-limited-edition-i1946983565.html Edytowane 21 Listopada 2011 przez KOXsu Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Karakandu też nie dostaniesz Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) zainstalowalem patcha i albo nie moge podlaczyc sie do serwera albo czarny ekran... edit: juz ok brakowalo patha rus to eng http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change Edytowane 22 Listopada 2011 przez b4rt3k Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911 Notes Razor1911 doesn't accept and support the online DRM "Origin" from EA This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play online http://www.filesonic.com/file/2858082565/bf3.exe http://www.fileserve.com/file/5qVUEtc/bf3.exe http://www.filejungle.com/f/q8gnWY/bf3.exe http://www.wupload.com/file/1790951731/bf3.exe Install Notes 1. Unpack 2. Copy bf3.exe to your install folder 3. Have fun Dla tych co się nie lubią z Originem Ah, z nowym update to nie działa. Jak ktoś by potrzebował to jak się pojawi nowa to wrzucę linki Edytowane 22 Listopada 2011 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 http://wiadomosci.onet.pl/swiat/niezawisimaja-gazieta-ostrzega-przed-wojna-na-morz,1,4916183,wiadomosc.html Będzie granica Kaspijska w realu Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 coś mi po tym patchu ścina się niemiłosiernie ta gra, wcześniej chodziła elegancko na high no i znowu nie mogę uruchomić wersji pl Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Albo mi dzisiaj dobrze szło, albo w tym patchu trochę bardziej pozmieniali balans broni Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A jak wyglada sprawa optymalizacji i bledow? Zostala ona jakos poprawiona na + czy pogorszona? I czy nadal sa bledy takie jak migotajacy na zielono obraz czy crashe w czasie gry lub problemy z misjami coop (tylko jak samemu sie stworzy gre). Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 jest lepiej, zielonych migniec juz nie widze Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Zero zmian, przynajmniej jeśli chodzi o zwisy podczas pierwszego rozruchu. Nadal albo aplikacja przestaje działać, albo mam czarny ekran. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) http://uk.ign.com/videos/2011/11/21/modern-warfare-3-vs-battlefield-3-the-results Edytowane 23 Listopada 2011 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Jak tam wrażenia po patchu? Jak dla mnie lepiej byłoby gdyby go nie było. Wydali nowe pliki serwerowe i serwery zaczęły się wieszać oraz wysypywać więc wracają do starych plików. Do rozpoczęcia gry na CQ trzeba 8 graczy w tym jak będzie mniej niż tylu to serwer restartuje mapę i czekamy na graczy. Łatka na serwery z numerem R9 ma zostać dopracowana i wydana 26. Do do patcha klienta to masakra, dwie rakiety z helki i po czołgu, zaś ja trafiłem helkę z t-90 i lata dalej (to nie pojedynczy przypadek), Oczywiście z mortalem i rpg nic nie zdziałali, tak samo z tk. Dice wie co lubimy lecz nie umieją tego dopracować To nie moje tłumaczenie:) Wizualne i wydajność poprawki Ogólnej wydajności i poprawy czasu ładowania "Black Screen" poprawkę problem występujący na niektórych konfiguracjach komputerów Wsparcie stereo i renderowania dla Nvidia i AMD Karty graficzne Skorygowany "przycinanie się" występujące na niektórych konfiguracjach komputerów. Naprawiono kilka zawiesza się podczas łączenia MP i Co-Op sesji Poprawiono wiele problemów podczas korzystania z wielu monitorów (Eyefinity / Surround). Naprawiono problemy związane z korupcją wizualnych na niektórych kart Nvidia Lepsze czasy ładowania dla niektórych tekstur Dodane konsoli poleceń "GameTime.MaxVariableFps" ograniczenie FPS max Dodano komendę konsoli "UI.DrawEnable", aby ukryć interfejs użytkownika dla zdjęcia / filmy Równowaga i gry korekt Naprawiono problem z wysokiej szybkości ruchu myszą Ponownie dodane brakujące growlers na Kharg Wyspa Conquest Duże Dodane powrotem dźwięk EOR dla SQDM i TDM Powinno nie być w stanie uszkodzić pojazd przyjazny siedząc w pozycji otwartej Granaty teraz spadek do ziemi, jeśli zostaniesz zabity podczas próby rzucić (zwróć uwagę na wpływ będzie to miało na tryb Hardcore!) Ochrony Spawn teraz powinien działać w Conquest. Jesteś nie powinien już pojawić się na punkty zbyt blisko wrogów Powinieneś już tarło zbyt blisko wrogów w TDM i SQDM Obszarów Combat szczytu Kharg manipulowane w celu uniemożliwić dostęp do obrońców statku przewoźnika po 1 baza pochodzi i jest w stanie wejść do pistoletu AA Naprawiono problem z ożywił graczy nie cierpi tłumienia Naprawiono problem z aparatem, kiedy odradza się w COOP Dodane ustawienie deadzone joystick Poprawiono dźwięk podczas wspinaczki drabinki Naprawiono problem z niektórymi broń brzmi w pierwszej osobie Naprawiono błąd dźwięku pływać pętli Zwiększono uszkodzenia minigunów helikopter, dział AA, i Cannons Jet przeciwko piechocie Zwiększono uszkodzenia minigunów Helicopter przed jeepy. Redukcja wpływu fizyki dział AA i Cannons Jet, gracze ataku z tej broni nie powinien już stracić kontrolę. Zwiększono obrażenia zadawane przez 44 Magnum lekko. Zwiększony zasięg i minimalne uszkodzenia 0.357 rundy z MP412 Rex. Zwiększono zakres wszystkich 0,45 cal i broni 9mm. Lekko zwiększono zasięg P90 i MP7 i PDW-R. Lekko zwiększono zasięg 5.56mm PDW-R i zmniejszenie minimalnej szkody na długi dystans. Lekko zwiększono minimalny zakres Mk11, SVD, i M39 EMR karabiny 7,62 mm. Zmniejszono maksymalne obrażenia i maksymalny zasięg z G3 i SCAR-H broni 7.62mm. Zmniejszono obrażenia od FIM-92 i rakiet SA-18 Igła z samolotu. Zwiększono obrażenia i zasięg 40mm rund BUCK. Zmniejszono uszkodzenia 0,50 broni cal zrobić przed Helicopters. Aktualizacja T90 powłoki zbiornika poprawek do meczu muszli Abrams kanister Zmiany w UI (PC) Dodane przez cały czas trwania i podsumowanie bilet na EOR Zaawansowane oddział polski - powinna być bardziej intuicyjne Istotnych zmian w funkcjonalności Dołączył Squad (patrz poniżej) Naprawiono problem dotyczący przypisania klawiszy podczas gry Powinieneś teraz lepiej komunikat o błędzie, gdy jest odłączony przez Battlelog Aktualizacji serwera Wykorzystać Bot EOD naprawić Kilka poprawek katastrofy Anti-stat wypełnienia podjętych środków, uniemożliwiając w rankingu serwerów bez niejasne ustawienia Lepsza drużyna zabić konfiguracji kopać Wsparcie dla nierankingowe serwerów. Nierankingowe serwery nie zgłaszają wyniki zawodników do Battlelog, ale administratorzy serwerów mogą swobodnie kontrolować wszystkie ustawienia Zmiany Squad Usunięty Znajdź mi opcję SQUAD Pozwalają graczom dołączyć pusty Drużyny sam, więc o 1 / 4 członków drużyny Zmiana kolejności opcji URLOP SQUAD, INV FRIEND, TEAM SWITCH Wyłącz flagę prywatności, gdy 1 osobową kadrę Flaga reset prywatności z prywatnych na publiczne, gdy drużyna spada do 1 gracz Wszystkie zajęte Drużyny będą teraz widoczne na niebiesko na ekranie wyboru Squad Gracze, którzy zdecydują się nie przystępować do drużyny będzie również wyświetlany jako Blue w "Not in Squad" linii Drużyny, które są obecnie puste będą wyświetlane jako białe - jeśli chcesz dołączyć do pustej Squad, możesz wybrać pierwszy oznaczony z białym tekstem Edytowane 23 Listopada 2011 przez KOXsu Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Nie ma to jak tlumaczenie od wujka Google Co do gry po patchu. Gra sie nawet przyjemnie chociaz wiecej nie moge stwierdzic po jednej mapce na Zespolowy DM Hardcore. Chociaz mogli by ustawic na hardkorze, ze sie ma mniej zycia lub by pociski zadawaly ciut wiecej obrazen. Edytowane 23 Listopada 2011 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Po tej aktualizacji gra się spieprzyła, nie mam obrazu, cały czas czarno, sama gra się ładuje bo słychać dźwięki, co jest? Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Mate_ masz ruski klucz. Musisz zrobić tak http://progaming.pl/forum/index.php/topic/983-fix-czarny-ekran-gry-w-wersji-rus/ i będzie ok. Da się w plikach serwerowych zmniejszyć jeszcze ilość HP lecz wtedy serwer w battlelogu niewidziany jest jako hc a jako ustawienia własne. Zapraszam na serwer ProGaming.pl posiadamy HC rush 32 sloty i CQ 64 HC. Edytowane 23 Listopada 2011 przez KOXsu Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mate_ masz ruski klucz. Musisz zrobić tak http://progaming.pl/forum/index.php/topic/983-fix-czarny-ekran-gry-w-wersji-rus/ i będzie ok. Da się w plikach serwerowych zmniejszyć jeszcze ilość HP lecz wtedy serwer w battlelogu niewidziany jest jako hc a jako ustawienia własne. Zapraszam na serwer ProGaming.pl posiadamy HC rush 32 sloty i CQ 64 HC. potwierdzam, bardzo dobry serwer wczoraj na Metro i Caspian Border byla niezla zabawa 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 DICE miało coś zrobić z oszustami. Zauważyliście jakkolwiek zmianę jeśli chodzi o haxy? Przecież teraz wyszedł hax powodujący zmianę koloru ikony nad głową. Przeciwnik rozpoznawany jest jako współbratymiec. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja tam patrze na ubior niz na strzalke nad glowa. Ale przyznam raz mialem co gosciu mial niebieska strzalke, a go zabilem i zaliczylo jako przeciwnika. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts