mICh@eL 335 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nie chcesz mi powiedzieć, że stojąc na początku drogi nie jesteś wstanie określić, czy 200-400 metrów przed tobą idzie kobieta, czy mężczyzna [nie w deszczowy, czy śnieży dzień]? Polecam "wypad" do znajomego mieszkającego w wieżowcu, minimum 9 piętro. Eee... lol? : Może jeszcze widzę numer tramwaju 10 przystanków wcześniej niż jestem? BF3 ma tonę blura i innych, ale to działa w obie strony - Ty nie widzisz kogoś, ktoś nie widzi Ciebie Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Idiota. Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Numeru pewnie byś nie zobaczył, ale gdyby między Tobą a tramwajem nie było żadnych obiektów to sam tramwaj byś widział i nie byłby on białą plamą. Zresztą w CSie/CoDzie i innych tego typu grach których tak bardzo nienawidzisz, zobaczysz kolesia z drugiego końca mapy, ale nie będziesz w stanie stwierdzić jakiego koloru ma oczy I tu nie chodzi o blura, tylko o mocno przegięty bloom+hdr i tak, to działa w obydwie strony, niemniej jednak mnie to po prostu irytuje. Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Numeru pewnie byś nie zobaczył, ale gdyby między Tobą a tramwajem nie było żadnych obiektów to sam tramwaj byś widział i nie byłby on białą plamą. Zresztą w CSie/CoDzie i innych tego typu grach których tak bardzo nienawidzisz, zobaczysz kolesia z drugiego końca mapy, ale nie będziesz w stanie stwierdzić jakiego koloru ma oczy I tu nie chodzi o blura, tylko o mocno przegięty bloom+hdr i tak, to działa w obydwie strony, niemniej jednak mnie to po prostu irytuje. dobrze pisze piwa mu nalac na dowod tego zamieszcze swoje screeny z bety ta gra tak daje po oczach ,ze bez okularow przeciwslonecznych nie ma co grac w tego crapa graficznego http://img23.imageshack.us/img23/2091/bf32011100122220833.th.jpg http://img834.imageshack.us/img834/7205/bf32011100122211994.th.jpg Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie wiem czym się podniecasz. Jak walnąłeś jasność na maxa to tak masz. Ja nie mam takiego efektu i widzę wszystko (tzn nie miałem bo BETA się skończyła). Idź stąd lepiej haterze 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 +1, szkoda że nie można więcej plusów za posta dać Przy BC2 dawał takie same fake screeny, wmawiał mi, że ja nie grałem, skoro takiego efektu wypalenia nie widziałem 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Skoro dał jasność na max to dlaczego tylko podłoga jest oślepiająco jasna, a np. budynki i drzewa mają normalną kolorystykę? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Bo podłoga lepiej odbija światło ? Jezu ten debil za przeproszeniem szuka dziury w całym. Zobaczysz porównanie MW3 vs BF3 to zobaczymy kto będzie mądrzejszy tym bardziej, że BETA nie ma nawet połowy bajerów z pełnej wersji a już sama BETA rozwala Crysisa 2 w drobny mak. A co będzie w pełnej wersji już wolę nie myśleć. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie wiem czym się podniecasz. Jak walnąłeś jasność na maxa to tak masz. Ja nie mam takiego efektu i widzę wszystko (tzn nie miałem bo BETA się skończyła). Idź stąd lepiej haterze ty zaslepiony fanboyski betonie jestes tak bardzo zachwycony tym przeraklamowanym gniotem,ze jakakolwiek konstruktywna krytyka na temat ,,zajebistosci battlefilda 3 powinna skutkowac natychmiastowym banem,, teraz pare opini osob z innych stron: ,,Mam nadzieję, że zrobią coś z kontrastem i poprawią cieniowanie. Ostatnia faza metra jest strasznie oczoyebna, caspian border też przydałby się mały fix kolorów. Niby słoneczna mapa a cienie rzucane przez drzewa powodują, że obiekt na który pada cień staję się ciałem idealnie czarnym, nie wspominając już o pomieszczeniach.,, na potwierdzenie tekstu tego internauty wrzuce jeszcze jeden screen tym razem nie z oslepiajacym bloom/hdr a efektami cieni sprawjajcych ze nic nei widac 1m przed soba,bo ciemniej jest juz tylko w egipskich piramidach niz na slonecznej mapie caspian border http://img833.imageshack.us/img833/4434/bf32011100817402927.th.jpg Uploaded with ImageShack.us jak odwiedzisz ta strone przyznasz mi RACJE ZE BATTLECRAP 3 NIE MOZNA GRAC BEZ OKULAROW PRZECIWSLONECZNYCH i niestety nie ustawilem w opcjach paska jasnosci na 100 http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1438468-what-battlefield-3-should-look-like-yes-thread-about-graphics.html Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 BETA nie ma nawet połowy bajerów z pełnej wersji a już sama BETA rozwala Crysisa 2 w drobny makGraficznie rozwala, ale dla grafiki to można najwyżej w singla pograć a bf jest grą nastawioną na multi Zobaczysz porównanie MW3 vs BF3 to zobaczymy kto będzie mądrzejszyGrafika again. btw, czemu akurat mw3 a nie np. cs:go? Czy ktoś tutaj mówił coś wcześniej o mw3? Przynajmniej dla mnie grafika na 1 miejscu nie jest. Wolałbym grę z grafiką na poziomie MoH:AA, ale z miażdżącą grywalnością. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 BATTLECRAP 3 NIE MOZNA GRAC BEZ OKULAROW PRZECIWSLONECZNYCH i niestety nie ustawilem w opcjach paska jasnosci na 100 Ja w ogóle gram z wyłączonym monitorem w trosce o mój wzrok Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja w ogóle gram z wyłączonym monitorem w trosce o mój wzrok ' no baaaa w BF3 inaczej nie mozna grac Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Numeru pewnie byś nie zobaczył, ale gdyby między Tobą a tramwajem nie było żadnych obiektów to sam tramwaj byś widział i nie byłby on białą plamą. Zresztą w CSie/CoDzie i innych tego typu grach których tak bardzo nienawidzisz, zobaczysz kolesia z drugiego końca mapy, ale nie będziesz w stanie stwierdzić jakiego koloru ma oczy I tu nie chodzi o blura, tylko o mocno przegięty bloom+hdr i tak, to działa w obydwie strony, niemniej jednak mnie to po prostu irytuje.Chyba nie widziałeś hdru w cs:source tam to dopiero nakurwia po oczach, silnik coda nadaje się do muzeum to nie ma czegoś takiego, MW3 wygląda jak mod do 4. Mapy też można porównać najwyżej co do pudełka po zapałkach jeśli chodzi o wielkość. Call of Duty w multi to prosta gra dla prostszych graczy. Maniuox te screeny to sobie wydrukuj i podetrzyj się nimi. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 no baaaa w BF3 inaczej nie mozna grac W BF3 w ogóle nie można grać, bo beta się skończyła Za to w MW3 będzie można grać bez odpalania monitora jak wyjdzie DLC z płatnymi mapami z MW2 - każdy zna je na wylot, więc tylko "3,542s prosto, obrót 57* i 2,134s prosto - jestem przy..." Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Manioux, pierwszy raz przyznam Ci rację. Chociaż w sumie nie do końca. Mi ten bloom + HDR aż tak nie przeszkadza jak w Bad Company2. Aczkolwiek ten link co podałeś do tego forum EA... uff. Faktycznie screeny tego gościa (w tych porównaniach) są lepsze. Zieleń jest taka hmm... ? Głębsza ? Zieleńsza ? Ładniejsza ? I jest mniej tego bloom'a czy jak to się zwie. Swoją kopię Battlefield 3 zamówiłem. Mapa Metro nie przekonała mnie w 100 % ale Granica Kaspijska to jest to! Aczkolwiek denerwuje mnie fakt, że Caspian Border to mapa ogromna, mapy będą większe i wydaję mi się, że te 64 graczy to ZA MAŁO. Ileż muszę się naszukać kogoś! W Metro więcej pkt. można nabić w 100 ticketów niż na Caspianie w 300ticketów! Druga rzecz to za mało pojazdów według mnie. Ile jest czołgów ? Z 3 ? 1 helikopter ? I tak nie mogę się doczekać Wiecie może czy będą jakieś serwery gdzie będzie więcej niż 64 graczy? Albo serwery z większą ilością pojazdów ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Heli powinny być bojowy+transportowy+zwiadowczy, po dwa myśliwce i z 4 czołgi myślę Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Może kiedyś EA odważy się odpalić serwer na 128 graczy Jak widać było na hackowanych serwerach, nie było żadnego problemu. Jedynie potrzebna mocna maszyna. Wg mnie dla EA to byłby zysk Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jak będą mapy większe niż Caspian, ale większe nie w sensie, że będzie pusto, raz na kilometr flaga a reszta pustka, to tych 128 graczy będzie super Cytuj Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 [media=''] [/media] Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 WTF ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ja też tego nie kumam Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 128 graczy? Czy wy wiecie ile kosztuje 64 slotowy serwer BF3. Na Caspian ''burdel'' 64 graczy było w sam raz a mapek raczej nie będzie dużo większych. Nie róbmy z Battlefielda Quake 8) Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Tym więcej tym lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Mnie kusi kolekcjonerka, ale niekoniecznie preorder... wystarczyłby mi sam klucz na allegro, żeby mieć 4 mapy, bronie, itd., ale nie wiem czy to wypali i czy nie będzie jedynie 10zł tańsze od BOX'a Cytuj Link to post Share on other sites
Ethreivis 98 Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Do kiedy można zamawiać Pre-order BF3? Jak go zamówię to dostanę wersję pudełkową w dniu premiery (27.10.2011)? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts