Mate_ 27 Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Beta trwa do 10 października, co do sterowników to nie musisz niczego czyścić, bo nie zmieniasz ich całkowicie w sensie np z nvidi na amd tylko to bardziej podchodzi pod aktualizacji, pliki się nadpiszą, wgrają się nowe jak ich nie ma. Ja instaluje sterowniki jak tylko wychodzą nowe, bez usuwania poprzednich, najlepiej od razu instaluj 11.10 specjalnie pod bfa3. Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Sterownik najczęściej wysypuje eis przez temperaturę lub jak karta jest niestabilna. Po 20 godzinach muszę stwierdzić że gra kozak! Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 To pobiorę te 11.10. Ale czemu na stronie AMD najnowsze to 11.9 ? Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Sprawdź lepiej Pitrek, jest 11.10 bo sam pobrałem niedawno Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 11.9 ; d http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx Tzn. ja wiem, że są 11.10 ale one są próbne czy coś. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 To są bety dla BF3, 11.9 to stabilne 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 To jak uważacie lepiej 11.9 czy 11.10 instalować ? Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ja używam 11.10 i dotąd nie mam żadnych problemów. A sterowniki mam od czasu pojawienia się ich w postaci BETA. Problemów z innymi grami ie sprawiają a dużo gram. Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 To idę instalować. ;> Zainstalowałem. ;> Gra już nie crashuje i włącza się Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Grałem dziś dłużej na caspian border i powiem że metro nawet się nie umywa do niej Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 KOXsu gdzie można znaleźć hasło? Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Z tego co wiem, Granice Kaspijską wykasowali ? ;d Czy ja o czymś nie wiem ? Macie już pre-ordera ? Ja się zastanawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 EA daje serwery z Caspianem ;p Wiadome, Samoloty, helikoptery, snajperzy No super, ale najpierw hasło Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 EA daje serwery z Caspianem ;p Wiadome, Samoloty, helikoptery, snajperzy No super, ale najpierw hasło caspian border-zero serwerów na tę chwilę Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Bo usuwali przecież ; d Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Jak się wkurzę, to sobie sam postawię serwa z caspianem Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Jak się wkurzę, to sobie sam postawię serwa z caspianem Tylko nie zapomnij o nas Odpalaj na 128 slotów Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Jak pisałem poprzedniego posta to akurat był jeden. Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Był jeden na 32 sloty. Jest skrypt do battleloga który nie wymaga haseł do łączenia. Macie: http://progaming.pl/forum/index.php/topic/858-skrypt-battlelog/page__fromsearch__1 Dzisiaj w nocy DICE udostępni kolejną, 4 już z kolei serwerową łatkę bety Battlefielda 3. Łatka to oznaczona jest literką D. Z jednej strony lista zmian cieszy, (poprawienie rcona) z drugiej zaś wyłączenie destrukcji otoczenia cokolwiek dziwi. Ale zanim wymienię listę zmian należy dodać, że ta beta to faktycznie BETA. Jej głównym zadaniem jest obciążenie Battleloga i serwerów gier, po to by nie zdarzyła się taka sytuacja jaka miała miejsce przy okazji premiery Bad Company 2, kiedy system Plasma(autoryzujący graczy) po prostu odmówił posłuszeństwa. Zapowiadane zmiany to: Poprawiono ogólną stabilność gry Poprawiono (podobno) działanie rcona, do tej pory praktycznie nie można się było "dogadać" z serwerem Poprawiono przesyłanie statystyk do Battleloga Poprawiono wydajność Blaze - systemu autoryzacji graczy w BF3 Wyłączono destrukcję z uwagi na problemy związane z graczami na konsolach Przygotowano się do odpalenia PunkBustera Wyłączenie destrukcji terenu na pewno nie spotka się z zadowoleniem etatowych malkontentów. Źródło G4g.pl Jak ja nie nawadze konsol! Całe szczęście że to tylko w becie. Edytowane 4 Października 2011 przez KOXsu Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3bP8_Dmfbe0&feature=player_embedded Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 hah. ;> Mam pytanko do Was. Można zamówić pre-order Edycja Limitowana BF3 na gram.pl z opcją kuriera i płatności przy odbiorze ? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3bP8_Dmfbe0&feature=player_embedded Padłem ! Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dzisiaj dopiero zauważyłem że jak wezmiesz na lunetę w snajperce to wszystko co poza lunetą też jest przybliżone jak w lunecie. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) na weekend zostanie odblokowany caspian border /64 graczy znaczy się już są dostępne Edytowane 7 Października 2011 przez adivxv5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lag border Lagfield 3 Frostlag 2.0 To z czatu serwera@Caspian Border Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts