Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ustawienia są dopiero po wejściu do gry, świetny pomysł ty siedzisz w menu i szukasz jak dać na low bo masz 10fps a oni w tym czasie cię zabijają i tak w kółko. Jak zmienić na DX10 jak by ktoś napisał to byłoby świetnie.

E: Dodam jeszcze że większość gry na pierwszym etapie spędziłem zablokowany pod planszą, gdzyż gracze nie tylko ja notorycznie spędzają większość czasu "zatopieni" w teksturach. Ciekawie zachwują sie hitboxy ale to już przywykłem z BC2 że stojąc 2m za gościem i nawalając cały magazynek on i tak sie zdąży obrócić i załatwi cię jednym hitem choćby w stopę.

Edytowane przez misiek12_sdz

Nie odróżniasz, bety od wersji finalnej, tu nie ma czego oceniać, jedynie co należy to reportować napotkane bugi np ja zauważyłem:

- czasami nie działa celownik, trzeba zmienić broń żeby naprawić

- można w kilku miejscach wejść pod ziemie

- widać postacie przez ścianę

- obraz miga gdy mam włączonego frpasa z pokazywaniem fpsów

- raz mnie zcrashowało

Po za tym gra jest jak na razie grywalna, lagi są na podobnym poziomie jak w bc2, co do samej rozgrywki trochę mi zabrało przyzwyczajenie się, bo na początku jakoś mnie się nie podobało, ale po jednej rundzie gra mi się już przyjemnie i często kończę z najlepszym wynikiem, albo jestem w pierwszej trójce.

Do tych co chwalą się ustawieniem ultra, to nie jest jeszcze ultra, w finalnej będzie więcej ustawień graficznych. Ja sobie ustawiłem high z cieniami na medium i wyłączyłem AA, AFx8 i coś chyba jeszcze obniżyłem, żeby mieć koło 60 fpsów na 1440x900. W trakcie rozgrywki nie widać znaczących różnić, a w multplayerze ważne są fpsy.

Edytowane przez Mate_

Czytałem recenzję bety na PCGAMER. Jeżeli jest tak jak piszą (bronie automatyczne mają znikomy rozrzut, i nie ma możliwości zabić z karabinu snajperskiego jednym strzałem, to już mi się nie podoba.)

Oczywiście zagram żeby samemu się przekonać. Zaczyna pachnieć mocno konsolami.

Edytowane przez CougarV6

Sam zostałem zabity jednym strzałem ze snajperki z 10m bodajże (gość miał skila, wyskoczył zza rogu i jeb :wariat:) :P

A bronie mają właśnie duży rozrzut, przynajmniej te dla assaulta - jak się wyciągnie podnóżki do giwery na jakiejś powierzchni, to można cisnąć full auto, tak to tylko serie mają sens :P

A ja Cisnę na ultra w 1680x1050 na 6950 :D

Tylko muszę sobie podkręcić conieco, bo mam koło 35FPS na pierwszym BS'ie :P

Na moim sprzęcie w ustawieniach ultra i fullhd ( tylko cienie średnie i anisotropic filter x8 i ambient occlusion- off) 48-28 klatek Tyle ze ja gram na sterach 11.9 i nie dedykowanych pod bf3 wiec może by było lepiej. Tak czy siak jestem zadowolony http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/wink.gif

uwaga, uwaga - obecne hasło do serwerów z Caspian Boarder to shoppingcartsareagoodride

ino ciężko się dopchać bo serwery ciągle full :D