kamilkarp 0 Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Sorki, ze nie odpowiadalem ale neta nie mialem. jak cos to moze jutro sie stykniemy Cytuj Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Na tegorocznych Game Developers Conference (28 lutego-4 marca) odbędzie się pierwszy publiczny pokaz Battlefielda 3- jakby ktoś był zainteresowany Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Gra ktoś? Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Oczywiście k^%^@ Mać jak co wieczór!! Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Hmm a teraz? Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 k* sesja... Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 a na jakim servie gracie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Jak ja grałem to zazwyczaj różnie. Pewnie teraz chłopaki ciśniecie w Vietnama? Jakby co też mam Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Panowie, żyjecie? Pisałem w SB już 2gi dzień o BFa, a wszyscy grają i nie odpowiadają A więc tak... Idą ferie, radek jeszcze żyje, właściwie to ożył. Jestem po 30-minutowym teście w SP, nic się nie wysypało, nie zginąłem, i żadnych artów Przejdźmy do rzeczy... 2 tygodnie, będzie trzeba w coś konkretnego pograć. Kuzyn przyjeżdża, więc kupuje BC2 I teraz, jakiego sprzedawce keya polecacie na allegro? Tylko tak żebym nie wtopił z banem za klucz z nielegalnego źródła... Jak będzie tanio, czyli taniej niż osobno, to może pomyślę nad bundle packiem, BC2+Vietnam keys Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Sprawdź czy na allegro jeszcze sprzedaje klucze do BC2 busieczki1, kilka osób z tego forum a także ja sam kupowałem u niego klucz (jakieś 1/2 roku temu). ***edit*** Z tego co widzę to niestety nie ma już kluczy ale zawsze możesz się z nim skontaktować. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jak coś to zapraszać na zwykłego bc2 Mr.Junior Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Masz wczesniej nasze nicki skype, podbijaj 22-24 to pogramy. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Johnny sprawdź czy key&play czasami nie sprzedaje bo chłopak ma klucze praktycznie do wszystkiego a przynajmniej miał Ogólnie w empiku jest promocja na bc2 + vietnam za 100 zł więc jak coś to też można się pokusić Jak coś dzwoń na skype to się dogadamy. Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 key&playa można prosić o namiary, jak on ma wszystko ? Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mam mały problem w podstawke gram normlanie bez problemu, ale za to przy próbie połączenie z VIETNAMOWSKIM serverem wystepuje komunikat o braku połączenia z internetem, co z tym zrobić.Wole grać w Vietnama ponieważ jest lepszy niż podstawka, chociaż już podstawka czohra moszne:) Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jak grałem u kolegi w BC 2 Vietnam też taki komunikat wyskoczył, wystarczyło grę na nowo uruchomić Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Widze że temat nadal żyje... Trzeba bedzie coś zagrać w najbliższym czasie... Ostatnio nie było mnie dosyć długo z powodu braku czasu:( Widze ze 50lvl juz wbity;) Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a można prosić o namiary, jak on ma wszystko ?Wiesz ciężko mi go znaleźć nie pamiętam dokładnej nazwy użytkownika , a jego gg usunąłem z tydzień temu więc jak pech to pech :help: Ta mariot gramy wieczorkami także jak coś to dzwoń Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ta mariot gramy wieczorkami także jak coś to dzwoń ja z kolei prawie codziennie wstaje o 5am wiec za długo tez nie pogram... teraz mam weekendzik wolny wiec postaram sie dzisiaj coś zagarać jak wroce z roboty wieczorem. pozdro panowie. Cytuj Link to post Share on other sites
AmRoZ 0 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jeśli chłopaki wódki nie postawią dzisiaj na stole to naturalnie granata paszła będzie ... tak więc do zobaczenia wieczorkiem na skype i na serwie ... Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ja mam ferie dopiero od końca tego tygodnia. No i z dziejów Himera to tak: Grałem ze szwabią(klan w sensie w nimi gram jak są pod ich znaczkiem) i ostatnio mnie wyzwali od cheterów, bo zabiłem ich snajpera z XM8 na spawnie, a tam się ładnie wystawił. Potem wyszli i się wylogowali jakby się zapadli pod ziemię. ehhh Dzisiaj grałem na Włoskim serwie i dokopałem reszcie statami 18/2 i 1500 score na SQR. Sam rozwaliłem mcom'y i jeszcze zrobiłem sobie McDonalds'a No to tyle no i gram sam, a pograłbym sobie z kimś, a nie z jakimiś noobami z niemiec Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Pierwsza zasada gier online - Nie graj ze szwabami! Druga - Z polakami też nie za dużo... Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 No z wami nie mogę, nawet z friendsów sami się pousuwaliście, a na skype cisza. No to spadam grać ze szwabią jak z wami nie mogę Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No z wami nie mogę, nawet z friendsów sami się pousuwaliście, a na skype cisza. No to spadam grać ze szwabią jak z wami nie mogę hej, ale przecież sam napisałeś na tym forum, kilka stron wcześniej że nie grasz z takimi noobami jak my, czyli KurwaMac. Chyba wybraleś pro kumpli zza zachodniej granicy więc nie marudź. Pozdro. Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jak byście się nie obrazili to też bym się dołączył do gry w Badka, nie jestem może za dobry ale pograć lubię, choć ostatnio wyciągam staty ponad 1,5 ale na początku było ciężko więc mam ratio jakie mam http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean7/pc/Madzina.png Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts