Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 tygodnie później...

Panowie, żyjecie?

Pisałem w SB już 2gi dzień o BFa, a wszyscy grają i nie odpowiadają ;)

A więc tak... Idą ferie, radek jeszcze żyje, właściwie to ożył. Jestem po 30-minutowym teście w SP, nic się nie wysypało, nie zginąłem, i żadnych artów :P

Przejdźmy do rzeczy... 2 tygodnie, będzie trzeba w coś konkretnego pograć. Kuzyn przyjeżdża, więc kupuje BC2

I teraz, jakiego sprzedawce keya polecacie na allegro? Tylko tak żebym nie wtopił z banem za klucz z nielegalnego źródła...

Jak będzie tanio, czyli taniej niż osobno, to może pomyślę nad bundle packiem, BC2+Vietnam keys :)

Sprawdź czy na allegro jeszcze sprzedaje klucze do BC2 busieczki1, kilka osób z tego forum a także ja sam kupowałem u niego klucz (jakieś 1/2 roku temu).

***edit***

Z tego co widzę to niestety nie ma już kluczy ale zawsze możesz się z nim skontaktować.

Mam mały problem w podstawke gram normlanie bez problemu, ale za to przy próbie połączenie z VIETNAMOWSKIM serverem wystepuje komunikat o braku połączenia z internetem, co z tym zrobić.Wole grać w Vietnama ponieważ jest lepszy niż podstawka, chociaż już podstawka czohra moszne:)

Ta mariot gramy wieczorkami także jak coś to dzwoń :[

ja z kolei prawie codziennie wstaje o 5am wiec za długo tez nie pogram... teraz mam weekendzik wolny wiec postaram sie dzisiaj coś zagarać jak wroce z roboty wieczorem. pozdro panowie.

Ja mam ferie dopiero od końca tego tygodnia.

No i z dziejów Himera to tak:

Grałem ze szwabią(klan w sensie w nimi gram jak są pod ich znaczkiem) i ostatnio mnie wyzwali od cheterów, bo zabiłem ich snajpera z XM8 na spawnie, a tam się ładnie wystawił. Potem wyszli i się wylogowali jakby się zapadli pod ziemię. ehhh :zamykamy:

Dzisiaj grałem na Włoskim serwie i dokopałem reszcie statami 18/2 i 1500 score na SQR. Sam rozwaliłem mcom'y i jeszcze zrobiłem sobie McDonalds'a :P

No to tyle no i gram sam, a pograłbym sobie z kimś, a nie z jakimiś noobami z niemiec :)

No z wami nie mogę, nawet z friendsów sami się pousuwaliście, a na skype cisza. No to spadam grać ze szwabią jak z wami nie mogę :]^^

hej, ale przecież sam napisałeś na tym forum, kilka stron wcześniej że nie grasz z takimi noobami jak my, czyli KurwaMac. Chyba wybraleś pro kumpli zza zachodniej granicy więc nie marudź. Pozdro.