Skocz do zawartości

Recommended Posts

opłaca się, fajny klimat, lepiej chodzi, to jakby troche nowa gra za 50zl

dante2kx, jak to mozliwe, nawet gdyby sam niabil 200 fragow to mialby 10k punktow.

Nawet mi sie nie udalo tyle nabic przy statach rzedu 1xx/x

za 200 zabójstw, nawet gdyby zmieniał bronie to i tak dostanie kilka złotych gwiazd a jedna to 5000pkt, wiec pewnie na koniec miał nawet wiecej niz 20000

Ostatnio wpadłem na gościa który robił ponad 20k pkt. w deatmachu(limit 200 fragów) mówił że 40lvl zrobił w niecałe 100h ;) Ja jak go widzę od razu pakuje się do jego drużyny :)

Najzwyklejszy w świecie oszust. Nie raz widuje gości walących z końca planszy w głowice przeciwników. 1/2 rundy i 50 fragów przy maksymalnie 1-2 stratach. Nie ma szans na ciągłe walenie takich wyników. Nie na tym silniku, nie z tą mechaniką.

Znam paru wymiataczy - emilek, Tuscany -, i nikt nie wali wyników plus 10 000 pkt co rundę.

Mi maksymalnie w jednej rundzie wpadło ~37 000 pkt. Z tym, że wcześniej podjąłem odpowiednie działania przygotowawcze. Miałem jedną broń z brakującym jednym fragiem do platyny, dwie bronie z brakującym jednym fragiem do złota, oraz jeden MCOM do wysadzenie do oznaki, i coś tam jeszcze było za 10 000 pkt. W sumie skończyłem na coś około 50/30.

Ciekawe od kiedy to RPK ma odgłos wystrzału taki sam jak PKM. Takie rzeczy tylko w EA. Teraz pojechali tak, że wróciłem do Swat4, gdzie jedna seryjka m4 przy złej pozycji i lecisz w kosmos. Bezodrzutowy kałach? Chyba tylko AK-107... AK-47 bez hamulca wylotowego przy serii rzuca bardzo mocno, a swoje wiem bo sam miałem okazję wywalić jednego "bębniaka" z tego cuda(nie, nie w grze tylko na serio). "Pepeszka" ma bębnowy, który chyba ma czarną dziurę w sobie i pochłania te 46 nabojów gdzieś... No comment. M16 jest taka sama jak normalnym BC2 tylko, że nie ma burst'a. Ogólnie gra wprowadza parę drobnostek i z pewnością lepiej się gra niż w BO, ale dla mnie to dawny BF odchodzi do lamusa. Chyba tylko BF2 był przełomowy.

Peace ^^ I nie mam kompa, który to uciągnie, sugerowałem się gameplay'em i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem/obraziłem/wkurzyłem itd.

No i zapomniałem dodać, że w czasach wietnamu nosiło się tysiące sztuk amunicji, a nie jedynie 120 do AR.

Chyba oczekujesz troszeczkę za dużo realności i choć nie ma w tym podejściu nic złego to tak naprawdę większości graczy nie interesuje fakt jaki dźwięk wydają 2 podobne do siebie rkmy ^^

Po za tym polecam zmienić kartę graficzną ,a na obecnej konfiguracji pograsz jeszcze w większość gier na porządnych detalach :oops: