Silent83PL 5 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Też gram tylko na hardcore - jest realistyczniej - 1 kula 1 śmierć. Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Nowe mapy są świetne. Szczególnie ciekawie wygląda heavy metal. Nie dlatego że jest jakoś specjalnie dobrze skonstruowana ale dlatego że jest ogromna. Czuć nareszcie przestrzeń. Wielu pisało że BC2 ma wielkie mapy bo porównywali do CoDa4. Ja porównywałem do BF 2142 gdzie mapy były znacznie większe. Teraz nareszcie opłaca się latać śmigłowcem i ruszać czołgiem do boju. Brakowało mi tej przestrzeni. Szkoda że wspomniana przeze mnie mapa ma tak mało osad a tak dużo pustych przestrzeni, można by ją trochę urozmaicić. Niemniej podoba mi się nawa paczka map. Widać że gracze nie są jeszcze tak zaprawieni na mapach. Co włączam grę to ubijam ze 14 ginąc 5-7 razy. Może poziom trudności będzie większy za miesiąc ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Widze na steam'ie że wyszedł jakiś śmieszny DLC ale dobrze że szału w nim nie ma,więc nie ma co w niego inwestować bo to są jakieś buble wizualne.No chyba że coś jeszcze w sobie ukrywa a cena tego DLC to też mistrzostwo świata Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Chodzi Ci o SPECTACT? W sensie kamo żołnierza i broni? Wygląda całkiem fajnie, ale ja nie zamierzam wydawać na to złamanego grosza. Cytuj Link to post Share on other sites
julek_tuwim 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A to nie miało być za platynę na M16/M95, itd. Bo w statystykach BC2 widać, że jest ujęty Spectact Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Też gram tylko na hardcore - jest realistyczniej - 1 kula 1 śmierć. No, z tym bym jednak polemizował, dwie kuly to śmierć Jedna kulka i piach to Counter Strike, tej gry poziomem trudności nic nie przebije. Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Z tym się zgodzę, ale ta gra powala też realnością. Bo strzelając z biodra z pewnością trafię w cel oddalony na 100m. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Spectact jest pakietem do kupienia. Zawiera nowe mundury dla wszystkich klas Amerykanów i Rosjan oraz nowe "egzemplarze" broni: M16, UMP-45, MG3, M95 w barwach maskujących. Pisząc "egzemplarze" mam na myśli, że na broniach Spectact od nowa wbija się gwiazdki. Grałem z którymś z Was na normalnym serwerze i rozśmieszyła mnie ilość 50lvl, nawet z pakietem Spectact. Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 No właśnie o te DLC chodzi te DLC to jak akcesoria do Simsów a tera takie nób pytanie bo nie wiem...czy ten vietnam to jest jak by osobna gra że nie potrzebuje podstawki ? czy potrzeba podstawka żeby zagrać w vietnama ? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Vietnam to "dodatek DLC", czyli do ściągnięcia, ale będzie też w wersji pudełkowej, która zawiera... kod do ściągnięcia. Pewności nie mam, ale raczej będzie potrzebować podstawowej gry. Po ostatnim patchu w menu gry jest odejście do Vietnamu. Nie wiem, jak było z BF2, a to może być odpowiedzią na pytanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Ostrowin 30 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Gra wymaga podstawki, czy będzie wersja pudełkowa to pierwsze słyszę, ja już zamówiłem na EA Store za 32zł ze zniżką, naprawdę się opłaca. Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Własnie padły serwery EA. Grałem i nie mogę się połączyć, a internet mi działa Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Właśnie przeczytałem z googli że pudełkowa wersja będzie vietnam'u lecz tam tylko będzie kod dzięki któremu będzie można pobrać dodatek więc na płyte nie ma co liczyć a podobno na pułkach ma się pojawić dopiero coś koniec stycznia 2010 ?! Cytuj Link to post Share on other sites
oljan 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 * Wymaga Battlefield Bad Company 2 do gry Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 @Ostrowin a skad wziac znizke? Cytuj Link to post Share on other sites
Ostrowin 30 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 http://allegro.pl/znizka-eastore-35-pro ... 74567.html Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ja wlasnie dostalem bana na A2LF, za "probably a cheater". Lolz Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 mam problem od pacza vip 7 co jakis czas na 2-3 sekudny mam lagga zaka zwiecha i puscza ocb ??!?!?!?!?!? to samo mam w black ops Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mi od ostatniego patcha czasami gra się wywala. Sama z siebie Cytuj Link to post Share on other sites
AmRoZ 0 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Hymmm ja tego typu nie mam problemów faktycznie lagi były na początku po wejściu tego patcha serwery ale teraz jest lepiej .... Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ja nie spotkałem się z żadnymi problemami po update'cie Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Poza tym, że na Cold War przy GTX460 mam bardzo często 30 FPS Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Szukam aktywnych wieczorami - od 20 do ( BEZ OGRANICZEŃ ) ludzi do klanu - GROT Gramy dla zabawy zainteresowanych proszę o kontakt na PW jeśli nie chcesz z nami grać to nawet nie zawracaj du*y... Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Szukam aktywnych wieczorami - od 20 do ( BEZ OGRANICZEŃ ) ludzi do klanu - GROT Gramy dla zabawy zainteresowanych proszę o kontakt na PW jeśli nie chcesz z nami grać to nawet nie zawracaj du*y... PW poszło. Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Woohoo po fixnięciu configu na dx9 i zminimalizowaniu ustawień gra działa przy 25 fps na C2D 2.0 i Mobility HD 2400 OC. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts