Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nowe mapy są świetne. Szczególnie ciekawie wygląda heavy metal. Nie dlatego że jest jakoś specjalnie dobrze skonstruowana ale dlatego że jest ogromna. Czuć nareszcie przestrzeń.

Wielu pisało że BC2 ma wielkie mapy bo porównywali do CoDa4. Ja porównywałem do BF 2142 gdzie mapy były znacznie większe. Teraz nareszcie opłaca się latać śmigłowcem i ruszać czołgiem do boju. Brakowało mi tej przestrzeni. Szkoda że wspomniana przeze mnie mapa ma tak mało osad a tak dużo pustych przestrzeni, można by ją trochę urozmaicić.

Niemniej podoba mi się nawa paczka map. Widać że gracze nie są jeszcze tak zaprawieni na mapach. Co włączam grę to ubijam ze 14 ginąc 5-7 razy. Może poziom trudności będzie większy za miesiąc ; )

Spectact jest pakietem do kupienia. Zawiera nowe mundury dla wszystkich klas Amerykanów i Rosjan oraz nowe "egzemplarze" broni: M16, UMP-45, MG3, M95 w barwach maskujących. Pisząc "egzemplarze" mam na myśli, że na broniach Spectact od nowa wbija się gwiazdki.

Grałem z którymś z Was na normalnym serwerze i rozśmieszyła mnie ilość 50lvl, nawet z pakietem Spectact.

Vietnam to "dodatek DLC", czyli do ściągnięcia, ale będzie też w wersji pudełkowej, która zawiera... kod do ściągnięcia. Pewności nie mam, ale raczej będzie potrzebować podstawowej gry. Po ostatnim patchu w menu gry jest odejście do Vietnamu. Nie wiem, jak było z BF2, a to może być odpowiedzią na pytanie.

Właśnie przeczytałem z googli że pudełkowa wersja będzie vietnam'u lecz tam tylko będzie kod dzięki któremu będzie można pobrać dodatek :o więc na płyte nie ma co liczyć :lol: a podobno na pułkach ma się pojawić dopiero coś koniec stycznia 2010 ?! :];)

Szukam aktywnych wieczorami - od 20 do ( BEZ OGRANICZEŃ ) ludzi do klanu - GROT

Gramy dla zabawy zainteresowanych proszę o kontakt na PW jeśli nie chcesz z nami grać to nawet nie zawracaj du*y...

Szukam aktywnych wieczorami - od 20 do ( BEZ OGRANICZEŃ ) ludzi do klanu - GROT

Gramy dla zabawy zainteresowanych proszę o kontakt na PW jeśli nie chcesz z nami grać to nawet nie zawracaj du*y...

PW poszło.