Skocz do zawartości

Recommended Posts

My sie od G4G z daleka trzymamy, bez obrazy ale wiekszosc grajacych tam to lamusy, tak samo administratorzy i modzi.

A to ciekawe, a mi wydawało się że najwięcej prosów tam gra, skoro tak uważasz to podaj serwer na którym ty grasz, szybko zweryfikuję twoją teorię.

Mi nie zależy żeby grać z prosami tylko fajnymi ludźmi.

G4G.pl staram się omijać szerokim łukiem. Zawsze 2-3 pierwsze gry mam bardzo dobre, a później zaczynają się cyrki z hitbox (dzisiaj to samo). Zawsze podczas wymiany ognia muszę zmienić broń na pistolet, bo inaczej nie dobija gościa (14, lub 16% niemalże w każdym przypadku). Zupełnie nie wiem, czy to jest spowodowane.

Na G4G.pl ustanowiłem też swój rekord garnków. Jeden raz naliczyłem ich 6. Strzelałem go gościa stojącego może 2 metry ode mnie. Niestety nie byłem wstanie go zlikwidować.

panowie, wypiszcie swoje nicki i pozwólcie, że dodam Was do listy

CzarnyKruk77, korzystamy z skype więc jak coś to taki sam login jak z gry.

Może ciebie mam, może nie powiem tylko tyle... Klan K*rwaMac jest do bani. Nie umiecie grać. Jedna rundka z niemcami i by was tam rozłozyli.

Of course.

Czy istnieją jakiekolwiek możliwości reżyserowania gry przez administratorów? Przykładowo przez odblokowanie na danym slocie blokad typu PunkBuster?

Coś jest nie tak z serwerami G4G. Niektórzy są po prostu nie do uwalenia, a sami zabijają jednym strzałem (nie w głowę). Koleżka otrzymuje czyste 8 kul w plecy, X aż mruga, po czym obraca się, i zabija mnie 1 strzałem. 50% życia.

Marudzę, marudzę, marudzę... Muszę sobie znaleźć nowe hobby. Nie wiem co się dzieje, ale wśród moich znajomych zapanowała moda na odgraczanie się. Praktycznie już nikt nie gra.

Może ciebie mam, może nie powiem tylko tyle... Klan K*rwaMac jest do bani. Nie umiecie grać. Jedna rundka z niemcami i by was tam rozłozyli.

LOL

Stary nic do ciebie nie mam ale przestań już obrażać swoją narodowość. Jak ci się POLSKA nie podoba to granice otwarte.

BTW nadchodzi nowy patch, mam nadzieję że wraz z nim dodadzą nowe mapy :P

To lista poprawek:

- Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3.

- Fixed a bug on PC where the G3 would do less damage than intended.

- Reduced VADS push back and damage to balance it with the ZU23.

- Fixed a bug where Vehicle Countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed.

- Reduced the reload time for Vehicle Countermeasures.

- Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor.

- Increased the AT4’s top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing.

- Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons.

- Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons.

- Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire.

- Fixed a bug with the SVU that gave it better close range damage than other semi auto weapons.

- Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%.

- Fixed a C4 vs MCOM exploit on Atacama Desert.

- Fixed a bug with FOV when aiming the M1911.

- Lowered the close range damage of the AN94 to highlight its long range role.

- Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR.

- Increased the close range damage of the shotguns to give them a greater advantage vs slugs.

- Slightly lowered the damage of the M60 to balance its accuracy advantage vs other LMGs.

- Slightly lowered the damage of the MG3 at close range to balance it with other high rate of fire weapons.

- Slightly increased the damage of the UH6 Ołłł JJJEEEEEE ^^

Himer do ostatniej wypowiedzi nic do Ciebie nie miałem ale teraz po tej wypowiedzi podniosłeś mi ciśnienie jak mało kto masz szczęście że wczoraj jak graliśmy nie przeczytałem tego bo bym nie był tak opanowany jak dziś ... nawet nie chce mi się komentować tego co napisałeś ... powodzenia i życzę udanej gry ze swoim wspaniałym klanem, bo nie trzeba być inteligentnym żeby wiedzieć że nasz team nie jest klanem i Twoje wypowiedzi nie są na miejscu.

Może jednak są tylko twoje rozumowanie jest inne. Na BMK jest zero TP, zresztą ilość spędzonych przez was godzin nad tą grą mnie nie obchodzi. U was jest tylko jedna zasada: No Vehicles, no fun.

Na snajperkach też możecie się kampić, moi szybciej by was zabili z m24. Narodowośc nie stanowi ani dla mnie ani dla nich problemu. Przynajmniej mam z kim pograć, a nie jak to z wami jest że potem znikacie, bo tak łatwiej.

Powiem to jeszcze raz nikogo ze znajomych nigdy nie wywalałem gdybyś mnie chociaż miał bez problemu wiedziałbyś gdzie gram i zawsze mogłeś do nas dołączyć i dobrze się bawić tak jak my to robimy dziennie z chłopakami gramy for fun ! a nie dla udowadniania sobie kto jest lepszy od którego ... dobra zabawa przedewszystkim ! a jeżeli tego jeszcze nie rozumiesz to jak mówiłem nikt nie zmusza Cię do tego byś grał z nami a już tym bardziej byś darzył nas sympatią ... Twój wybór Twoja gra i Twoje myślenie ... jeżeli Ci się coś nie podoba nie pisz już więcej na nasz temat tutaj nic. Bo nic nie zmienisz a jak widać ilość chętnych do gry z nami z dnia na dzień wzrasta więc chyba jest nas tutaj więcej niż myślisz którzy grają dla zabawy a nie dla pokazania kto jest Pro.