b4rt3k 7 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 uruchom bc na swiezo wlaczonym systemie, bez odpalania zadnych przegladarek itp ja tak mialem jak jakies procesy z chrome sie nie pozamykalo albo cos siedzialo w pamieci Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Miałem na kamperce 17/1 na Port Valdez. 14 killi pod rząd. Grałem na fajnym serwerze, cały czas na czacie server dawał śmieszne teksty, komentował poczynania najlepszych i najsłabszych. Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ja ostatnio grałem na serwerze który tłumaczył (przez google translator) co mówią inni Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ja gram na g4g tylko. Nigdy nie było zadnych ścin dopiero coś po ostatnim patchu. Nawt jak zejdę na średnie ustawienia to jest gorzej niż kiedyś na wysokich. Nie są to lagi (połączenie) tylko jakieś dziwne spadki fps. Nic nie padnięte bo testy (wyniki) w 3dmarku06 takie same jak i były. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 co sie dzieje z ta gra?! wchodze cidz na jakis serwer .pl herkules czy cos, patrze a tam cheater za cheaterem, co chwile wykrywa komus hacka jakiegos, wchodze na jakis zagraniczny to samo, gosc w czolgu z aimbotem 30/0 i zeby to tylko na jednej mapie żal Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja jak widzę cheatera to wychodzę od razu. Teraz i tak wydaje mi się że jest ich mniej a PB jak na PB i tak ich dość skutecznie usuwa. Mnie dziwi jak w ogóle można takich rzeczy używać. Ktoś jest niedorozwinięty i nie potrafi myszki dobrze trzymać więc musi mieć pomoc? Za to to powinno być dożywocie albo kara śmierci A już na pewno ban na każdy serwer jaki tylko jest chociaż za 1 próbę oszukiwania. Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Powinni karać lewatywą to na pewno było by mniej idiotów... Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 http://bfbcs.com/stats_pc/mateQ. Zobaczcie na typa.Prawie ze wszystkiego platyna Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 http://bfbcs.com/stats_pc/mateQ. Zobaczcie na typa.Prawie ze wszystkiego platyna No jak się gra całe dnie to każdy by tak miał. Po prostu maniak Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Nie trzeba być maniakiem żeby mieć wszystkie platyny. Wystarczy po prostu grać każdą bronią aż do platynki i potem przerzucać się na inną. Sam tak robię. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Mając 50lvl trudno nie mieć wszystkich lub prawie wszystkich platyn. Może dziś pogramy, bo nie zanosi się u mnie na zwiechy. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Kruk ładnie wymiata. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Na kamperce czy w polu? Zazwyczaj jak z chłopakami gram, to oni kampią, żeby sobie spokojnie pogadać na Skype. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 A ja to nie wymiatam? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzisiaj bez wątpienia ja wymiatałem. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Z Krukensem dzis gramy po 22, ktos chetny? Skype:greq333 Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Ja być może Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Dzisiejszego dnia/wieczoru postanowiłem sobie odświeżyć Bad Company 2. Niestety mam ogromny problem z przycięciami. Bez względu na ping, czy to 15, czy 90, pojawiają mi się mikro-przycięcia, szczególnie denerwujące są opóźnienia w animacji po zabiciu przeciwnika jednym strzałem. Jeszcze ~30 dni temu lag był mi pojęciem niemalże obcym (głównie grałem na ruskich serwerach). Co się zmieniło przez ten czas? Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 A grzebałeś coś w configu? Swego czasu czytałem o sposobie wyeliminowania tego drobnego lagu ale to działało tylko przy określonym pingu. Ping się zmienił o jakąś tam większą wartość i znów się wszystko sypało. Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Hej kupiłem w niedzielę bad company 2. Gierka wymiata ale spotkała mnie przykra niespodzianka. Kiedy grałem w bete jakiś czas temu to można powiedzieć że wymiatałem Teraz wbijam na byle jaki serwer i .... no właśnie, już mam k/d ratio 0,5 Jakby ktoś z tąd grał to dajcie znać, Mój nick w grze Cybul69. Niestety to chyba nie przez serwery Hardcore Wyszedłem z wprawy, ale dziwi mnie że aż tak słabo mi teraz idzie Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Może wchodzisz na serwery hardcore? Tam jest trudniej, kilka strzałów i po tobie. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 A grzebałeś coś w configu? Swego czasu czytałem o sposobie wyeliminowania tego drobnego lagu ale to działało tylko przy określonym pingu. Ping się zmienił o jakąś tam większą wartość i znów się wszystko sypało.Nic. Z żadną inną grą nie mam podobnych problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Teraz wbijam na byle jaki serwer i .... no właśnie, już mam k/d ratio 0,5 Jakby ktoś z tąd grał to dajcie znać, Mój nick w grze Cybul69. Liczysz że będą Cię oszczędzali po znajomości Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 38lvl. Czyżbym przodował? Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Nie lvlv się liczy a umiejętności Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts