MiszakKr 7 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 jeżeli to prawda to oby wnosił on nowe mapki a nie kotlety. Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Ale dziś dostałem komplement. "Kowalski, ty ku*wo z aimem" I to od gościa z 45 levelem. Mam nadzieję że nie jest z benchmarka. http://img717.imageshack.us/img717/8280/1652e.jpg PS. Co do map, widzieliście Białą Przełęcz do rusha? Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Mapki z Map Pack 5 są super jak dla mnie. White Pass Rush jest trochę mały ale i tak fajny a Nelson Bay w Conquest to wg mnie oprócz Laguna Alta chyba najlepsza mapa na ten tryb Mnie dziś szło super więc może się trochę pochwalę: Screen 1 Screen 2 Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Dziś po 22 będę napier... grał do 2 - 5 zależnie od humoru i gejów więc ?? ktoś piszę się na maraton? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Bedziem grac z Krukiem i pewnie Himerem od 22-23 wiec zapraszam Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 spoko może tez sobie pogram ,ale cienko mi ostatnio idzie bo nie mogę się przyzwyczaić do większej rozdzielczości[ kupiłem sobie nowy monitor] Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Ja już na dzisiaj skończyłem. Grałem cały czas na HC. Miałem zajebiaszczą akcję na Port Valdez w obronie. Atakujący do drugiej bazy muszą wejść po tej górce, więc zanim się tam ktokolwiek zjawił rzuciłem kilka C4, obszedłem kawałek i wlazłem na sam szczyt tej góry. Poczekałem chwilę, nadbiegł jakiś koleś, odpalam i patrzę jak przewija się lista zabitych przeze mnie. Pięciu naraz rozwaliłem. @Dether Jestem po wrażeniem. Gratuluję. Ostatnio często zbieram szpilki Asa i całą resztę tych niewyróżniających się. Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Ja myślałem że zrobić szpilkę za niszczenie m-com'ów jest ciężko zrobić. Wczoraj na Port Arica 4 moje a na Laguna Presa 6 Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Wczoraj zdobyłem szpilkę niszczyciela wrogich pojazdów. Rozwaliłem dwa czołgi i samochód z Korneta i helikopter z granatu. Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Helikopter granatem? PS. Zrobili fajne wykresy ze statystykami na bfbcs.com, jako przykład daję moje. :tajniak: http://bfbcs.com/stats_pc/Kowalski94/history Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Dziś siedzę do 1 bo o 5 wstaję do pracy jak ktoś chce to na ts jestem skype cuchnie.. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Kowalski masz mikrofon żeby razem pograć ? Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Mikrofon to nie problem, gorzej z moim łączem, radiowe 512kbps ledwo styka do grania, więc narazie nic z tego. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 dajcie tego tsa może i ja zagram Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 TS: 188.116.2.131 Mnie znajdziesz na skype : pisz/dzwoń - CzarnyKruk77 umówimy się albo coś zorganizuje a przynajmniej pogadamy @juggler zaraz zagramy Ps: Jednak najpierw się umyje i dopiero Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Może pogramy? Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ja tam dzisiaj pogram w końcu na moim GTX 460. Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A nie czasem GTX 465? :ciekawy: Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 ojoj. Opuściłem dobre półtora miesiąca przy komputerze. Fakt faktem nie mam czego żałować, bo wyjazd udany, ale próbując dziś coś wysnajperzyć zauważyłem, że nie mam już skilla w łapie. ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Pograsz trochę (najlepiej z nami ) i skill wróci Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 wie ktos moze jak zrobic zeby ta konsola od chatu sie sama nie otwierala jak ktos cos napisze? pojawia sie takie niebieskie, przezroczyste okienko i musze ja tylda zamykac bo mnie denerwuje wczesniej (przed update) bylo ok jest na to jakis sposob? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 U mnie z chatem jest OK. Jak ktoś coś napisze, to wtedy w ogóle się pojawia, i widać bodajże 4 linijki. Czasem jak się kolesie wyzywają, to brakuje miejsca. Rzadko chat służy do czegoś innego. Dzisiaj jak atakowałem na Valparaiso, wsiadłem natychmiast na quada i uzbroiłem B(1), obroniłem zabijając jednego albo dwóch gości, i pobiegłem uzbroić A(1). Tam też obroniłem przed dwoma, dopiero jak kilku naraz wlazło do budki, to mnie zabili, ale było już za późno. Zrespiłem się w świeżo zdobytej bazie i na chacie zaczęli mnie wyzywać od cheaterów. Wziąłem UAVa i zabiłem jeszcze kilku, to przeciwnicy byli w furii i chat pękał w szwach. Dobra była też obrona Port Valdez. Atakujący wjechali czołgiem koło A(1), to zakradłem się z C4, podkładam i wysadzam, sam przy tym ginę, zabijam też swojego, ale niszczę czołg i zabijam dwóch wrogów. Po akcji mój, którego zabiłem napisał: "no prob, same idea". Potem atak na PV. Biorę M95, zabijam kilku i ginę. W tym czasie zdobywamy pierwszą bazę, zostaję na górce, żeby ostrzelać B(2), które w końcu rozwalam, w międzyczasie zabijam kolejnych wrogów. Przenoszę się na ruiny A(2) i kampię stamtąd na trzecią bazę. Zabijam kilku i biorę UAVa, z którego zaliczam 6-7 killi. Przechodzimy dalej, wciąż kampię dzięki pozostawionej amunicji. I znów snajperka i UAV. Miałem chyba 18 killi pod rząd i skończyłem mając 20/1 i szpilkę walki powietrznej. Wczoraj z kolei zaliczyłem w rushu na Atakamie 3 roadkille samochodami, za co dostałem obie szpilki walki "kołowej". Rozpisałem się nieźle, ale były to nieliche historie. Grałem potem squad rush z Himerem, ale szybko złapałem BS'a. EDIT: Jak ktoś chce zagrać, to mogę za chwilę, tylko przeniosę się na Win7, bo teraz wpadłem uporządkować XP. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A teraz gracie na Skype czy na TS? Bo zaopatrzyłem się w mikrofon. Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja mógłbym się przyłączyć Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Wczoraj graliśmy na Skype, ale dzisiaj będę grał bez komunikacji głosowej, bo cała familia w pobliżu... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts