Saiya-jin 190 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 M24, GOL chyba też. Dlatego gram na normalu, bo skoro i tak muszę trafić w baniak, to wolę mieć przynajmniej mapkę + czujnik ruchu. SW98 w ogóle nie mogę opanować - nie wiem, jak mam tym celować. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja gram na hardcore z GOL Magnum i leci za jednym strzałem Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Leci 1 strzałem bo masz amunicję magnum. Jeśli zamienisz ją na coś innego to już nie zabija 1 strzałem. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 M24, GOL chyba też. Dlatego gram na normalu, bo skoro i tak muszę trafić w baniak, to wolę mieć przynajmniej mapkę + czujnik ruchu. SW98 w ogóle nie mogę opanować - nie wiem, jak mam tym celować. To grales na serwerach pseudo hardcore, ktore z hardcore maja tyle wspolnego co nazwa. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ostatnio lepiej mi sie gra m95 . mam na monitorze kropkę flamastrem narysowana do gry na Hc serwerach i często jak snajpie to muszę kogoś zabić bez celownika, GOL nie strzela prosto bez optyki a m95 owszem. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Też tak kiedyś zrobiłem do cs'a z tarczą BTW, może jest jakiś soft, co by potrafił to zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 nie ,to już podchodziło by pod hacki [ jeżeli chodzi o celownik] a co do amunicji magnum, jest dla mnie tak oczywistym dodatkiem do snajpy , ze zapominam o nim. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 taki sam hack jak malowanie kropki mi na HC zabija 1 strzalem gol+mgn, m95 jest jak dla mnie za wolne do broni snajpeskiej dajecie czesciej x4 czy x12, zauwazylem ze na x4 pocisk bardziej sie odchyla, a moze mi sie zdaje Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 kropka nie jest żadnym hackiem. nie daje mi wielkiej przewagi nad przeciwnikiem a już na pewno nie taka jak WH aimbot czy inne tego typu haxxy. w grze są przyrządy celownicze wiec namalowanie sobie kropki na ekranie nie jest oszustwem , swoja droga mam ja bo nie mogę jej zmazać[ nie zmazywalny marker xD ] a i tak już mam wyczucie i wiem gdzie jest celownik. Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 nie smiejcie sie, ale co trza zrobic zeby miec ta magnum ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Mieć 15lvl Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 @MiszakKr chodzilo mi ze kropka proramowa to taki sam hack jak namalowanie na monitorze @Quantinum 15lvl Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Amunicja magnum na hardcore jest że tak powiem obowiązkowa. Na normalu przydaje się tylko tylko do VSS i SVU. Nawet z magnum i tak resztą broni trzeba 2razy trafić aby zabić. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja jadę z M95 z Magnum i ciągnę za pierwszym razem Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ide wiec cisnac do 15 lvl, ( poki co mam 4 ) Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja jadę z M95 z Magnum i ciągnę za pierwszym razem Ale na hardcore grasz. Na normalu ostatnio próbowałem grać M95 z magnum i i tak trzeba było 2 strzały oddać jeśli nie trafiło się w głowę. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 M24, GOL chyba też. Dlatego gram na normalu, bo skoro i tak muszę trafić w baniak, to wolę mieć przynajmniej mapkę + czujnik ruchu. SW98 w ogóle nie mogę opanować - nie wiem, jak mam tym celować. To grales na serwerach pseudo hardcore, ktore z hardcore maja tyle wspolnego co nazwa. Grałem na hardcore, bo ustawiłem filtry. Może różnica polega na tym, że nie mam jeszcze amunicji magnum. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ale na hardcore grasz. Na normalu ostatnio próbowałem grać M95 z magnum i i tak trzeba było 2 strzały oddać jeśli nie trafiło się w głowę.Nie, na normalu do 50-100m i jest kill, więcej już problem Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 @MiszakKr chodzilo mi ze kropka proramowa to taki sam hack jak namalowanie na monitorze @Quantinum 15lvl wiem o co CI chodzi , napisałem że tak nie uważam. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 z full hd tez dziala wystarczy wpisac recznie http://www.mpcdownloads.com/_mpc_d0wn_h ... rogram.zip //uprzedzam ze nie dziala w full screen ;D jesli o mnie chodzi to nie bede tego uzywal, wole grac na rownych zasadach btw jak wy gracie (chodzi mi o osoby ktore nie maja w myszkach szybkiej zmiany dpi), jak np gracie reconem a potem wsiadacie do czolgu, zmieniacie dpi jakimis programami dzialajacymi w tle w windowsie? w swojej myszce akurat moge, ale jak kiedys gralem w quake2 to nie mialem takich ficzersow i sens mialem ustawiony na sztywno Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja mam na sztywno tak, żeby w czołgu dawać radę i heli, jedynie brakuje precyzji na daaaleeeeekie odległości w snajpie Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 w quake mozna bylo zrobic sobie cfg tak zeby zmieniac sensitivity rolka albo klawiszami ale tam snajperek nie bylo btw da sie zmiejszyc podglad mapy (deflautowo pod M, ja mam pod X) tak zeby byla w innym miejscu albo miala mniejszy rozmiar? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja caly czas mam 4000 dpi i 100 hz odswiezanie czy jakos tak Sensivity praktycznie na 0 w ustawieniach gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Na hardkorze nie grałem już jakiś czas i chyba muszę zagrać. Na normalu też mnie to wkurza z barretem, że trafiam i zalicza decoy'a. Amunicja magnum jak pisano obowiązkowa, zwłaszcza w snajperkach. Nie wiem po co ludzie biorą sobie perka na chwyt i zwiększoną celność skoro to nic nie da? Bo nie umieją strzelać? Najlepsze efekty magnuma są.... tfu magnum to silnik systemy. No najlepiej widać efekty tego ammo na SMG. I tak nawiasem mowiąc to zmienili próg dla ammo magnum, bo kiedyś trzeba było mieć 24 level. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 A skąd się bierze Barette'a? Ja mam tylko M25 czy 95, nie pamiętam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts