mICh@eL 335 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 A ja idę teraz polatać - ktoś chce być gunnerem Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Musze podpiac joy'a i polatać znów na pustym bo dawno nie latałem ... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ja latam na myszce Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Joy lepszy , można wyczuć helikopter. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Na myszce też można A poza tym jak wyskakuję z heli z joy'a na klawę Nie ma miejsca Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 mam duże biurko dobrego joy'a i skilla z bf2 :q Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ja tam opanowałem na myszce latanie, jak chcesz to mogę Ci pokazać na jakimś serwie Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 wyzywasz mnie na 1vs1 Jak śmiesz ! Jestem oburzony twoja arogancja ! przyjmuje wyzwanie ! Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Chwilowo w betę MOH gram Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 ee to zaraz Ci dam linka do haxxow bo inaczej nie wyrobisz eis tam... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Jak na razie jest spoko, ale dużo bugów jest... już nie wspominając o AK-47 bez podrzutu Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 chyba odrzutu... Dobra silent wbijaj dziś wiesz gdzie i rypiemy do rana :Ptrzeba troszkę oblookać kilka spraw ( esl może Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 rozpoczynacie klanowa działalność ? co do AK-47 brakuje mi go w bf bc2 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 chyba odrzutu...Odrzut masz w maszynówce, że celujesz coraz wyżej strzelając serią A podrzut masz w AK-47, że po wystrzale podskakuje lufa i opada za ułamek sekundy Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Planujemy mieć 2 x 4 osoby w klanie 5 nas już jest a czy klanową raczej dla dobrej zabawy:) Ale esl to jest dobra sprawa:) Fakt myślałem o ak 74... Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 clanbase jest tez dobry, w obu ligach grałem w bf2 i obie polecam , co prawda dawno to było ale mam fajne wspomnienia z tamtych czasów. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Jak ktos ma tearz ochote pograc, to z krukiem czekamy Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 grałem przed chwila, zaraz będę kontynuował tylko muszę coś zjeść. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Nie majkel to jest odrzut. W AK masz bardzo ciężkie suwadło, które po wystrzale leci do tyłu i jeszcze bardziej zwiększa odrzut. Ruscy już to opanowali stosując przeciw wagę, która wchodzi do bloku gazowego po wystrzale równocześnie z suwadłem niwelując całkowicie odrzut(rzecz jasna jest ona cięższa niż suwadło). rozwiązanie to jest w obecnym AK107, który najprawdopodobniej wejdzie na uzbrojenie armii Federacji Rosyjskiej. AH-94 pozostanie pewnie w spetsnazie dlatego, że ma bardzo wysoka precyzję strzału. Tak BTW to mnie wkurzają tacy co nie umieją zabijać innymi broniami to biją z abakana. Dzisiaj pojechałem na SQ 50lvl 10-0. Dostalem także dzisiaj bana na Portugalskim serwie za czitowanie, bo pojechałem admina bardzo mocno. Hehe za dobry jestem w tej grze. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 to kontaktujcie sie do mnie na skajp: greq333 Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 ja mam teraz 3 dni wolnego, takze obiecuje ze bede cala sobote, niedziele i poniedzialek grac:] Dzisiaj juz sobie odpuszcze bo strasznie zmeczony jestem po robocie, co najwyzej jakies piwko i film... Do jutra panowie, miłej gry! pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Nie majkel to jest odrzut.Jeden kij, wiadomo o co chodzi AK-47 w MOH strzela niczym M4A1 - płasko i równo, bez podskoków jak np. w MW2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ta jak chcesz zobaczyć co potrafi kałach wyczynić to pograj sobie w BF2. Stara, ale bardzo dobra gra. to nie typowy shooter jak CoD tylko bardziej taktyczny i o to chodzi. Idziesz frontalnie to jestes martwy. Strzelasz full auto to kule nie trafiają przeciwnika. Balistyka wyśmienita, no i nasza postac się męczy w biegu, a nie jak w BC2, że sprintem przebiegnę maraton. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 @Himer akurat co do full auto to kwestia beznadziejnych hit boxow w bf2 Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Balistyka wyśmienita, no i nasza postac się męczy w biegu, a nie jak w BC2, że sprintem przebiegnę maraton.Zauważ tylko że mało kto używa sprintu żeby przebiec całą mapę a nawet chociaż od bazy do bazy bo to i tak strasznie długo schodzi. Wg mnie sprint powinien być bardziej wyważone i np medyk który trzyma ciężki karabin i mechanik z wyrzutnią rakiet nie powinni biec tak samo daleko (sprint w BF2) lub szybko (sprint w BC2) jak np szturmowiec który w porównaniu z poprzednimi "nie nosi nic". Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts