STALKER__PL__ 4 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Mam nowo postawiony system kompa na wypasie i BF mi przycina jak mam skypa włączonego a i net to chello 25 MB więc WTF to dziwne ja cały czas gram z kumplami w BFBC2 Company of Heroes i gadamy na Skype nikomu nic się nie zacina Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ale zacina Ci gra czy zacina net ? Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Battlefield już prawie zainstalowany. Jeszcze tylko aktualizacja i zaczynam singla A co do multi to do kogo będzie się można przyłączyć Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Mnie się multi nie podoba. Nie ogarniam. Wchodzę do gry - headshot, wchodzę do gry - takieta, wchodzę do gry, biegnę 20 m - kosa w plecy... Nawet nie wiem, z której strony mnie ktoś zabił. Prolog jest bardzo fajny i ma klimat. Poczułem się, jakbym wrócił na wyspę. Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 BO to nie są zamknięte pomieszczenia jak w mw 2 gdzie wiadome ze koles zaraz zza rogu wyjdzie.Widać właśnie że mw 2 zrobiło z ciebie nooba Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Stwierdzam, że dzięki flarom Havoc b.ciężko zestrzelić Niszczymy strzałkę flarą, chowamy się na 10-15 sekund za górkę i znów nawalamy Dzisiaj jak grałem, to trafiłem na fantastycznego strzelca, chyba z 30 zabić mu zafundowałem Tylko nie wiedziałem jak go do znajomych zaprosić, a gdy chciałem SS zrobić z tablicą, żeby nick przepisać to wyszedł z serwa Cytuj Link to post Share on other sites
Jar3k 0 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Mnie się multi nie podoba. Nie ogarniam. Wchodzę do gry - headshot, wchodzę do gry - takieta, wchodzę do gry, biegnę 20 m - kosa w plecy... Nawet nie wiem, z której strony mnie ktoś zabił. Spokojnie pograsz trochę dłużej i się ograsz A propo Skype'a, korzysta ktoś podczas gry z Xfire'a? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Co ciekawego przyniosły update'y z ostatnich 2 miechów? Cytuj Link to post Share on other sites
Darnev 0 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ktoś Mógłby Przysłać Mi Klucz Do BF:BC2 :help: :help: :help: , Bo Mam Ochotę Zagrać W Multi Nr. GG : 22049055 P.S. Z Góry Serdecznie Dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 lol Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ktoś Mógłby Przysłać Mi Klucz Do BF:BC2 :help: :help: :help: , Bo Mam Ochotę Zagrać W Multi Nr. GG : 22049055 P.S. Z Góry Serdecznie Dziękuję Proszę bardzo SPI3-RDAL-4JKU-PS30-RY6I-N4L Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Połowa benchmarka na tym kluczu gra, ale jeszcze dużo slotów jest wolnych Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Kolejny typ... Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dobry koleś jest xD A tak co do gry to tylko mi się wydaje czy Amunicja magnum dodaje tylko obrażenia a wcale nie zwiększa zasięgu pocisku jak to jest w opisie? Robiłem dziś małe testy GOL'em i M24 i nie zauważyłem różnicy. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 A powie mi ktoś dlaczego nie mam odblokowanych wcześniej karabinów i np. czujników ruchu? Pograłem na jednym serwerze, odblokowałem to sobie, wchodzę na inny i nie mam. Tego Abakana ma jaka klasa postaci? Szturmowiec? Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 tak szturmowiec. Gra ktos coś dzisiaj? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja pograłem dużo, właściwie pół levela 31'go Cytuj Link to post Share on other sites
studencki 2 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja jestem zawsze chętny do gry, najlepiej jak ktoś do tego posiada jeszcze vt ts lub cos innego ;d Nick in game Bociek Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja jestem chętny do gry. Możeby się umówić na konktretną godzinę? Jako że dziś pierwszy dzień w BC2 to nie mam jeszcze profilu do multi, byłbym wdzięczny za opisanie jak to zrobić. Z w/w powodu prosiłbym o łagodne podchodzenie do moich wpadek w ewentualnej grze Mam ventrillo i skype Nick w skype to mat.tias Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja mogę grać z wami na vt, ale nie będę się odzywał bo się wstydzę swojego głosu:P Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ktoś z was ostatnio pisał, że na hardcore się fajnie gra... Tylko traf na taki serwer, gdzie jakieś dziecko Cię nie wywali z heli strzałem w głowę, bo to on chciał lecieć Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 To zgłaszać która komu godzina pasuje? 20? 21? Później? Tak jak wyżej ja moge grac. Cytuj Link to post Share on other sites
studencki 2 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Jeszcze ktoś mi wytłumacz czemu u mnie nie widać sygnaturek ?? http://img716.imageshack.us/img716/3508/aaazs.th.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Może masz jakiś programik do blokowania reklam. Mi przez taki programik nie wyświetlało sygnatur na tej stronie. Wystarczyło dodać wyjątek. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja mogę grać z wami na vt, ale nie będę się odzywał bo się wstydzę swojego głosu:Peheh, sa takie programy ktore zmieniaja glos btw ja z wami popykam, szczegolnie interesuje mnie glosowa kooperacja , ale narazie mam praktyki i co wazniejsze trzeba napisac prace lic. i potem obrona moj nick: crobartie (narazie slabe staty, ale tendencja rosnaca;) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts