Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bo dla niektórych taki heli to tylko środek stworzony do pierdzielnięcia w ziemię modląc się przy tym o kill na drodze. Głupota. Świetnie zorganizowana drużyna w heli w postaci strzelców, pilota i mechanika to maszyna do zabijania i nieraz tylko tacy ludzie przesądzają o wyniku potyczki. ;-)

Ja wczoraj na Laguna Presa miałem w team n00bów...

Wszędzie gdzie się da podkładałem miny na drodze, żeby żaden czołg nie przejechał i nie mógł zniszczyć MCOM'u, ani pomagać atakującym, a mimo to moi nawet się nie kwapili do rozbrajania MCOM'ów :menda:

W innym meczu znów drużyna przeciwna ładowała w MCOM z czołgu i M2CG, wygrali bez podkładania ładunków :D

Dzisiaj w krzaczorach jakiś koleś 50lvl się pojawił, chciałem zdjąć go z noża ale mnie zabił z Abakana, więc po odrodzeniu od razu w niego chyc i mam kolejny złoty nieśmiertelnik :P

A poza tym na Port Valdez w krzakach zwiadowcą z Thompsonem siedziałem, z moździerza rozwalałem pojazdy, raz wszedłem trochę wyżej na górkę, dołem szło dwóch ludzi więc ja niczym małpa chyc z 5m na nich i z noża :):D

Mam do was pytanie czy to tylko ja doświadczyłem tego buga? Dzisiaj sobie na Port Arica gram medykiem ruskiem. Wiecie jak tam jest to miejsce ze skałami gdzie na okrągło się leją? To tam padłem razem z amerykańcem i medyk od amerykanów reanimował swojego, ale mnie jakimś cudem też przywróciło do życia i przeniosło do amerykańców z tym, że wyglądałem i gadałem jak rusek czaicie? wszyscy na servie mieli z tego polew jak rusek biegnie z amerykańcami :D:):P

sluchajcie, dzis kupilem i zainstalowalem gre, ale nie gralem jeszcze ( nie mialem nastroju) ale sporo czytalem o tej grze ze liczy sie praca zespolowa itp. Moglbym zagrac jutro z Wami? jako ze jestem 101% nobem ( 1 raz od...)i nie ogarniam nic w tej grze, pokazalibyscie mi co i jak i do kogo i ile :D?

jak sie kontaktowac z Wami? to tak jak z mw2, ze steam? czy cos innego :)

sluchajcie, dzis kupilem i zainstalowalem gre, ale nie gralem jeszcze ( nie mialem nastroju) ale sporo czytalem o tej grze ze liczy sie praca zespolowa itp. Moglbym zagrac jutro z Wami? jako ze jestem 101% nobem ( 1 raz od...)i nie ogarniam nic w tej grze, pokazalibyscie mi co i jak i do kogo i ile :D?

jak sie kontaktowac z Wami? to tak jak z mw2, ze steam? czy cos innego :)

też jestem troszkę nobem to możemy grać razem :D:) na steamie jestem w grupie benchmark.pl możesz mnie dodać :P