mICh@eL 335 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Szczególnie jak wszyscy wyskoczą z heli bo zostało 10HP, a Ty jesteś pilotem Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Bo dla niektórych taki heli to tylko środek stworzony do pierdzielnięcia w ziemię modląc się przy tym o kill na drodze. Głupota. Świetnie zorganizowana drużyna w heli w postaci strzelców, pilota i mechanika to maszyna do zabijania i nieraz tylko tacy ludzie przesądzają o wyniku potyczki. ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja wczoraj na Laguna Presa miałem w team n00bów... Wszędzie gdzie się da podkładałem miny na drodze, żeby żaden czołg nie przejechał i nie mógł zniszczyć MCOM'u, ani pomagać atakującym, a mimo to moi nawet się nie kwapili do rozbrajania MCOM'ów W innym meczu znów drużyna przeciwna ładowała w MCOM z czołgu i M2CG, wygrali bez podkładania ładunków Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Widać 300 punktów za uzbrojenie i wysadzenie M-COMa to niektórym nadal mało. Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Widać 300 punktów za uzbrojenie i wysadzenie M-COMa to niektórym nadal mało. A nie czasem 250? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 50 za uzbrojenie i 250 za zniszczenie. Da się to oddzielić niszcząc M-COM bez uzbrajania, np. czołgiem lub zawalając budynek z moździerza. Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 http://bfbcs.com/stats_pc/Di0XiDe Czyżby to twój profil? Noobtuber się odezwał A poza tym SPM mam lepsze.A ratio niedługo poprawię i tez będę miał lepsze Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dzisiaj w krzaczorach jakiś koleś 50lvl się pojawił, chciałem zdjąć go z noża ale mnie zabił z Abakana, więc po odrodzeniu od razu w niego chyc i mam kolejny złoty nieśmiertelnik A poza tym na Port Valdez w krzakach zwiadowcą z Thompsonem siedziałem, z moździerza rozwalałem pojazdy, raz wszedłem trochę wyżej na górkę, dołem szło dwóch ludzi więc ja niczym małpa chyc z 5m na nich i z noża Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 to ja się pochwale platynka m416 . wynik cienki bo na serwerze był jakiś haxxor z ewidentnym Wh, staty miał coś kolo 80 killi do ok 15 zgonów nie patrzyłem na ostateczne jego staty. screen : http://screenshot.xfire.com/s/100234776-4.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 MiszakKr która to już platynka? Ja za 52 kille będę szczęśliwym posiadaczem platyny na M24 Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 druga , można poznać po odznace za dwie platyny. pierwsza za pojazdy opancerzone. niedługo będzie też z m60 ,Gol'a i helikopterów Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mam do was pytanie czy to tylko ja doświadczyłem tego buga? Dzisiaj sobie na Port Arica gram medykiem ruskiem. Wiecie jak tam jest to miejsce ze skałami gdzie na okrągło się leją? To tam padłem razem z amerykańcem i medyk od amerykanów reanimował swojego, ale mnie jakimś cudem też przywróciło do życia i przeniosło do amerykańców z tym, że wyglądałem i gadałem jak rusek czaicie? wszyscy na servie mieli z tego polew jak rusek biegnie z amerykańcami Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie wiem, czy wszystko ogarniam, ale to raczej normalne nie jest. Może ktoś w momencie waszej śmierci wyszedł z gry i serwer musiał wyrównać ilość graczy, ale za bardzo się pospieszył. Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 sluchajcie, dzis kupilem i zainstalowalem gre, ale nie gralem jeszcze ( nie mialem nastroju) ale sporo czytalem o tej grze ze liczy sie praca zespolowa itp. Moglbym zagrac jutro z Wami? jako ze jestem 101% nobem ( 1 raz od...)i nie ogarniam nic w tej grze, pokazalibyscie mi co i jak i do kogo i ile ? jak sie kontaktowac z Wami? to tak jak z mw2, ze steam? czy cos innego Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Część gra z uzyciem steam'a Ale musisz popatrzeć na nicki w podpisach postów i dodać je w menu głównym gry do znajomych Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 sluchajcie, dzis kupilem i zainstalowalem gre, ale nie gralem jeszcze ( nie mialem nastroju) ale sporo czytalem o tej grze ze liczy sie praca zespolowa itp. Moglbym zagrac jutro z Wami? jako ze jestem 101% nobem ( 1 raz od...)i nie ogarniam nic w tej grze, pokazalibyscie mi co i jak i do kogo i ile ? jak sie kontaktowac z Wami? to tak jak z mw2, ze steam? czy cos innego też jestem troszkę nobem to możemy grać razem na steamie jestem w grupie benchmark.pl możesz mnie dodać Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 A podpowie mi ktos na jakie detale i plynnosc moge liczyc z moim sprzetem? ( pc w profilu) monitor asus 20.5` max roz. to chyba 1440x900 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Średnie co najwyżej, z AAx2 Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 omg, jak to srednie, crysis na wysokich z aax2, mw2 na najwyzszych a to go**o na srednich?!?! Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wiesz, ja nie lubię w multi grać z 30-40 FPS Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Będzie dobrze. Może i ja zagram, ale muszę skończyć Mirror's Edge razem z recenzją. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 mi sie wydaje ze na wysokich z aax1 bedzie kolo 50 klatek moze wiecej Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wiesz, ja nie lubię w multi grać z 30-40 FPS czyli z 60 fps to trza miec nie? jak w cod... a michael, mam taka prosbe, Ty dlugo w to grasz, pogralibysmy chwile razem ? bo chyba dobry w to jestes nie? Cytuj Link to post Share on other sites
jan Kowalski 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ej, to może ja też. Średnio mi idzie, K/D ratio mam 0.5, i wyzywają mnie od noobów na serwie. Majkel, z tobą raz w czołgu jeździłem, nawet nie zauważyłeś, ale szybko poszedłeś i niewiele się nauczyłem. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 w bf bc masz większe mapy do tego większy chaos, wiec nie dziw się ze cod na starym silniku lepiej działa na starym sprzęcie od bf'a. Do tego bf wręcz kocha 4 rdzeniowe procki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts