Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pojazdy to najlepszy sposób na przedostanie się do punktu, o który się walczy - lub przedostanie się na tyły wroga w formie dywersanta, który pod wrogie pojazdy podkładać będzie C4 i kulturalnie je detonować, gdy któremuś z wrogów nagle zachce się zdobywania kategorii B. ;-)

Tylko narzekacie...Jak coś jest dobre to czemu ma sobie koleś nie korzystać?Jak medyk cie biję to też weź medyka i go zbij:P a nie płaczesz tu na forum

Po 1-wsze nie płaczę,

po 2-gie nie lubię jak baran iść za tłumem i robić to co wszyscy,

po 3-cie widzę po statach, że cienki jesteś więc nic dziwnego że tylko z wyrzutni rakiet jesteś w stanie kogoś zabić ;)

Bez pojazdów, bez RPG/CG, może jeszcze bez medyków, snajperów i granatników?

A ja dziś zagrałem po raz pierwszy na Hardcore. Kilka razy rozjechał mnie własny pojazd, raz pomyliłem wiertarkę z CG i strzeliłem rozwalając siebie, czołg i kolegę z drużyny który stał obok, ;) ale i tak było fajnie. Szkoda że K/D ratio oscyluję nadal w okolicach 0.5.. Chyba muszę wrócić na serwy dla noobów. :oops:

Bez pojazdów, bez RPG/CG, może jeszcze bez medyków, snajperów i granatników?

A ja dziś zagrałem po raz pierwszy na Hardcore. Kilka razy rozjechał mnie własny pojazd, raz pomyliłem wiertarkę z CG i strzeliłem rozwalając siebie, czołg i kolegę z drużyny który stał obok, :D ale i tak było fajnie. Szkoda że K/D ratio oscyluję nadal w okolicach 0.5.. Chyba muszę wrócić na serwy dla noobów. :oops:

dla jakich noobów zostań na hardcore przecie to najlepszy tryb ;)

Z hitboxami to zrobili dobrze, bo nie można było ubić z m16. Obokan dalej lamerski jest i pozostał, a najgorsze jest to, że nosi go masa noobów i wciska LPM tylko, żeby wywalić cały magazynek zero conseqentive shooting'u. Bad Company jest dla pseudo pro, BF2 i tak wymiata do dzisiaj. Zaliczam przesiadkę niedługo, bo to prawda wszyscy napier :D ą z gustava gdzie popadnie. Z mg36 też latwo się zabija przez hitboxy z mg3 także. Gra się zmieniła a ten chat jest beznadziejny, z czułością myszki przesadzili, bo nie mogłem się długo odnaleźć z tym wszystkim. BTW jak jest okno czatu to jedna połowa ekranu jest jaśniejsza, a druga ciemniejsza też tak macie?

BTW jak jest okno czatu to jedna połowa ekranu jest jaśniejsza, a druga ciemniejsza też tak macie?

Ja nie zauważyłem. Natomiast nie podoba mi się to, że nowy chat zasłania kawał ekranu i wymusił przesunięcie na prawą stronę tego drugiego: kto, kogo, z czego zabił. Chat służy większości do wyzywania się od noobów i innych, a ta druga zabawka może dać odpowiedź na pytanie: czy już jest bezpiecznie. Moim zdaniem zwalili robotę i chwilowo strzelam focha. :D Mam do dokończenia Mafię i Settlersów 7, i Mirror's Edge do zaczęcia.

BF2 był bardziej pr0 bo co ? bo miał gorsze hit boxy i żeby kogoś trafić trzeba było nie raz absurdalnie strzelać za biegnącą postacią ? balansu broni tez nie było. takie argumenty z du*y wzięte żeby się przyczepić.

BTW jak jest okno czatu to jedna połowa ekranu jest jaśniejsza, a druga ciemniejsza też tak macie?

Tak, ale to tylko jak się pojawia mini-chat u góry ekranu. Strasznie wkurzające. Rozmiar chata można zmieniać klawiszem tyldy (~) ale to i tak nic nie daje. IMO jeśli się go wyłączy to nie powinien pokazywać się wcale - nie każdy musi mieć ochotę na czytanie bluzgów innych graczy.

Tylko narzekacie...Jak coś jest dobre to czemu ma sobie koleś nie korzystać?Jak medyk cie biję to też weź medyka i go zbij:P a nie płaczesz tu na forum

Po 1-wsze nie płaczę,

po 2-gie nie lubię jak baran iść za tłumem i robić to co wszyscy,

po 3-cie widzę po statach, że cienki jesteś więc nic dziwnego że tylko z wyrzutni rakiet jesteś w stanie kogoś zabić :D

Daj link do twoich pro Statsów:P

W ogóle nie płaczesz...Jak to się teraz nazywa

Faktycznie macie się o co kłócić. Nawet jakby w każdej klasie było po 1 broni, 0 pojazdów, CG, granatników itp to i tak by było źle. Zawsze ludzie będą korzystać ze wszystkiego co jest w grze chyba ze są za to bany na serwerze. No chyba że ktoś wskaże grę która nigdy nie frustruje, nie ma tam noobów, ani broni których każdy używa chociaż każdy się denerwuje jeśli zostanie z niej zabity :D

Tak przy okazji to nie wiem czy ktoś już zauważył ale w UMP-45 występuje mały glitch polegający na tym że nie zawsze wyświetlana jest animacja przeładowywania. Czasem po prostu trzeba czekać, amunicja się uzupełni ale nie zobaczymy zmiany magazynka.