RafiXII 1 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Gracie coś trole ? Zeżarłem kilogram wafli w czekoladzie zaraz się zbełtam Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 jak masz pitara to nie musisz na nowo sciagac przez EA download manager. Zakladasz tylko konto i przypisujesz klucz do konta. Wystarczy ze gra pobierze aktualizacje (nie kopiujesz juz cracka) i logujesz sie na swoje konto. Sprawdzone, dziala edit: a klucz mam z allegro edit2: ja dzisiaj juz nie. niestety na rano do roboty:/ Ogarne tylko jakis film i ide w kime Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 hehe życie jest za krótkie na sen idę na nadgodziny jutro 7 do 12 i gram dziś do 1 może 2:P ok jak chcecie to wbijać ja idę wyrżnąć szkopów bo ich nienawidzę, jak grasz dobrze to Cię kickują z serwera i od cheaterów wyzywają... buraki i tyle... Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Główne tryby to rush i conquest poza tym jest jeszcze team deathmatch i pochodne. Rush polega na tym ze atakujący musi zniszczyć stacje nadawcze czy coś w ten deseń , takie podkładanie bomby jak w css. cele są na początku dwa , gdy zniszczysz pierwsze dwa cele ,pojawiają się następne i tak zależnie od mapy 3-4 razy , mój ulubiony tryb. Conquest polega na tym ze obie drużyny maja po 100pkt , a na mapie sa 3 flagi , przejecie ich spowoduje spadek pkt przeciwnika , im więcej twoja drużyna tych flag ma tym szybciej spadają te pkt. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 na allegro klucz kupilem za 50zl, jak za taka gre to dobra cena, ale jakbym mial placic powyzej 150zl albo wogole abonament jak u blizzarda to dziekuje postoje btw za co mozna dostawac duze award score? ostatnio mi sie trafilo ponad 10k i nie wiem za co Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Za różnego rodzaju osiągnięcia większe. EDIT: wow, na statverse update wyników nareszcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Nie byłem w stanie przejrzeć wszystkich dotyczących BC2, więc po prostu zapytam: lamentowaliście już na temat używania wszelkich typowo lamerskich sposobów gry jak latanie z 40mm? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Nie, dlaczego? Jest w grze, to dlaczego by nie robić z niego użytku. Równie dobrze można by lamentować na ludzi biegających z rkmami. Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jest w grze - korzysta się. Wiadomo. Nie neguję tego w żadnym stopniu dopóki, dopóty ktoś używa tego z umiarem. 40mm nie został raczej stworzony, aby osiągać 100% czasu gry właśnie z tą bronią? ;-) W CODzie wprowadzono już dawno zakaz, na wielu serwerach, używania granatników i tam rzeczywiście bardziej liczy się w większości wypadków skill i sprawna ręka, a nie 1/3 trafionych fuksiarsko granatów w grupkę ludzi, dzięki czemu niektórzy wędrują na chwilę na górę tabeli. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dopóki nie jest to tak, że zza rogu wyskakuje Ci koleś i od razu pac w ziemie z M2CG, to jest spoko Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ci latający z wyrzutniami rakiet zapominają też często o podstawowej misji swojej klasy, jako mechanika - pomoc przy pojazdach. Nie ma nic lepszego niż mechanik, który naprawia czołg, kiedy jego kierowca właśnie oddaje ostatnie strzały w stronę nacierającego wroga. Zdecydowanie powinno się banować za brak umiejętności współpracy. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 To byłaby zbanowana połowa graczy... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Faktem jest, że akurat wyrzutnie rakiet zarzynają klimat jak ktoś zza winkla wylatuje i cedzi w glebę. Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Już niech nawet i trzepią z tej wyrzutni, ale wszystko w ograniczonej ilości - z sensem i głową. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Niech nowe mapy robią i zrównoważą grę... niech to się zrobi druga arma 2 tylko BF2 ma lepszy silnik.... Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Akurat do map to nie ma się co przyczepić, może najwyżej do ich ilości. Bardzo rozbudowane są, w szczególności te od trybu gorączki. ;-) No i niejako różne tryby inaczej organizują pracę na mapach. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Właśnie Map powinno być więcej o 3-4. Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 A DLC z mapami? Czy to aby przypadkiem do BC2 też nie wyszło? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Wyszły chyba dwa map packi Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Mi się już te mapy znudziły trochę chociaż wcale dużo w porównaniu z innymi nie grałem, mogli by coś dodać nowego Co więcej mnie najbardziej wkurzają kamperzy -.- boże... wpierdzieli się ci taki za krzaki i siedzi całą grę no po prostu przyjemność z gry przez palce przecieka... Z gustava też dostaję jak i 40mm się zdarza ale jakoś mniej mnie to irytuje Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Mapy są tak duże, że kamper nie przeszkadza... natomiast spawn-killerzy już tak Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Sam teraz gram snajperem Najbardziej denerwują mnie gdy koleś, który mnie rozwali ma w tabelce na killcamie M2CG. Żeby jeszcze RPG-7, ale granatnik tak mnie wku wia po tym co czytałem na temat MW2. Co do kamperów: jak gram w ataku na Port Valdez i pierwsza para M-COMów padnie, to zostaję na wzgórzu i najpierw cisnę ze snajperki, a jak skończy się amunicja, to organizuję naloty. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jak się amunicja kończy to się bierze pistolet i ciśnie robić porządek. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Wczoraj grałem z Rafałem na Valparaiso, obaj jako snajperzy. Ja poszedłem do przodu, wszedłem na którąś górkę, a po chwili Rafał do mnie przez TS'a czy widzę gościa na górze, rozglądam się, patrzę na szczyty skał, a tam on. Dzisiaj pół dnia próbowałem tam wbić. Na pewno trzeba iść przez pole wyłączone z gry, ale w najlepszym miejscu po sekundzie się ginie, że rzekomo ostrzał moździerzowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Umiem tam kicnąć - z heli trza wyskoczyć i spadochron, chyba że jest inny sposób Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts