RafiXII 1 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 aa next udate in 2 days... czyli może 31 już będzie Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Właśnie co kilka godzin czas update przesuwa się o kilka godzin wczoraj było za 1 dzień Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 w każdym bądź razie kumplowi wypale płytkę i idę grać Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 jak już miałbym grać w MP, to prędzej w CoDa Wiesz co mówisz BC2 MP jest o wiele lepsze niż MW2 MP, nie ma IWNet'u i wszędobylskich cziterów Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Aczkolwiek powiem Ci, że coraz więcej ludzi wylatuje za aimboty (na szczęście tuż po 1 strzale ). Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No i właśnie o to chodzi... wylatują, a w MW2 nie wylatywali Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ja mówię o samej grze jako takiej. Nie wnikam w szczegóły, bo nie grałem - więc nie wiem Koniec końców - zabugowana jest i tyle Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Wymienisz jakieś bugi? Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Np. jedna misja z zabiciem snajpera nożem - potrzebny był restart misji, żeby w końcu poszło jak trzeba. Albo ten irytujący pasek pikseli na dole ekranu Ale dziś jednak ściągnę tego pacza i powinno być cycuś Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ja tam nie mam żadnego paska pikseli na dole ekranu Podobnie jak nie było problemów zdaje się z misją ze snajperem. Poza tym to drobnostki jakby nie było, a gra zrobiona pod multi, które jest świetne Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No i mam trochę stare stery, trzeba będzie zrobić update Ta misja działa chyba tak, że jak już raz wzniosą alarm, to potem już będą robić to ciągle nieważne czy dobrze to zrobisz. Ja za pierwszym razem zastrzeliłem dziada podczas grzmotu. No ale usłyszeli Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ja przeszedłem tą misję bez problemu Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ja też. Bez żadnych problemów, za pierwszym razem. Odblokowałem GOLa i walę headshoty z pół kilometra i więcej. W pewnym momencie miałem 9/0 i bodajże 6 albo 7 headów. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Zacznij zdejmować pilotów helikopterów pełnych ludzi - mi się już 3 razy udało Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Mi to się też udawało lecz nie ze snajperki Jak grałem szturmowcem kilka razy zdjąłem pilota Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 http://img689.imageshack.us/img689/7597/lolrq.th.jpg Epic Heli is epic Jako gunner Do końca nie zestrzeleni. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Jakiś denny team przeciwny musiałby być... ode mnie dostałbyś strzałkę i za 10s byłbyś na ziemi Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Mieliśmy na sobie kilka razy strzałkę. Jak jest dobry pilot, to strzałki nic nie pomagają, szczególnie na tej mapie. Cytuj Link to post Share on other sites
Sum41 0 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 http://img689.imageshack.us/img689/7597/lolrq.th.jpg Epic Heli is epic Jako gunner Do końca nie zestrzeleni. ładnie To ja też się pochwale: http://img291.imageshack.us/img291/9840/beznazwy1tt.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Jako kierowca czołgu na mapie Port Valdez, jeden raz padłem jak wyszedłem z czołgu żeby go naprawić Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Jak jest dobry pilot, to strzałki nic nie pomagają, szczególnie na tej mapie. Kolesia, który namierzał strzałkę ktoś zdążył zdjąć zanim wystrzelił z granatnika, a nie że dobry pilot Na Atakamie w szczególności, chyba że lata 1m nad ziemią i chowa się za budynkami/statkiem PS Gdy pocisk nie trafi za pierwszym razem, to zawraca i lata tak długo aż w strzałkę nie trafi Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Niestety, nie mogę się z tobą zgodzić. Widać, że nie najlepiej latasz albo nie najlepiej znasz mapę. Co do PS też bzdura. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Okey, w takim razie walnę cytatem kogoś bardziej doświadczonego w BC2 niż my obaj razem wzięci Latanie helikopterem w tej grze stało się niemal NIEMOŻLIWE te tracery są po prostu przegięte , dobrze było w poprzednim patchu to musieli zmienić, po kiego grzyba to zmieniali nie rozumiem tego nikt nie płakał ze są za wolne, helikoptery nie maja NIC przeciwko rakietom , nawet pancerz nie wytrzymuje jednej rakiety. nie da się uniknąć rakiety jak masz strzałkę , rakieta leci i leci aż trafi w cel. udało mi sie uciec helikopterem za budynek ,rakieta ominęła budynek i trafiła we mnie .... dwa jak dwóch i więcej się rzuci z bazooka to Ci i WTC nie pomoże się schować. @Hookie Twierdzisz, że latałeś z jednym gościem, bo potrafił unikać zestrzelenia po doczepieniu strzałek... tylko ciekawe skąd to wiesz, jeżeli lecąc w heli nie widzisz nadlatującej rakiety, więc jedynym ratunkiem to schowanie się za przeszkodami tak, by rakieta trafiła w przeszkodę, co np. na Isla Innocentes jest niemożliwe Poza tym nawet nie chcesz powiedzieć co on robił nie dając się zestrzelić, więc chyba to tylko Ci się wydawało, że rakiety nie trafiały w heli , że nie najlepiej latasz albo nie najlepiej znasz mapę. 15h latania heli na Atakamie... Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Pier****nie o Szopenie... jeszcze zaden heli mi nie umknął przed Gustavem. Nawet jesli sie chce schowac za przeszkoda to zawsze mozna wystrzelic rakiete w innym kierunku... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Wiem, sam często kombinuję jak załatwić czołg za budynkiem Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Nie muszę nikomu niczego udowadniać, ale nie raz już na Valparaiso (? tak się nazywa?) stałem czołgiem oznaczonym strzałką za kamieniem w pewnym miejscu i żadna rakieta nie doleciała. Tak jak kolega wyżej napisał można kombinować strzelając w inną stronę, ale to już kombinowanie, więc NIE MA 100% gwarancji, że rakieta zawsze doleci. Nie doleci. Poza tym wszystkimi heli łącznie 10h nie masz, to jakim cudem 15h na samej atakami latałeś? Właśnie skończyłem grać z .Jugglerem. i szło mi chyba całkiem nieźle znów. KD wyrównane do 1.00 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts