Maksym Słomski 8 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Właśnie mi się odechciało grać dziś kończyłem ze statsami 9/2, 17/5 a teraz nagle 2/12 Obejrzę lepiej film:P Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Musisz wbić na serwa z małą ilością ludu, wtedy gra się zarąbiście Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja właśnie zawsze cisnę tam gdzie 32 może faktycznie w mniejszym gronie jest mniejszy chaos i ludzie mniej na oklep walą... Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Pewnikiem Kupił konto ten z 37 albo słaby dzień.... Idę sobie coś zjeść , póxniej wrzucę Win 7 na laptoka i pogram - w trakcie wrzucania of coz, ale w splinter cella nowego Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 albo koles po prostu byl na potwornym kacu jak ja dzisiaj rano:( a w takim stanie ciezko sie gra... Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 bywa, grałem przed chwila na g4g.pl [3] i bardzo często ginąłem od przypadkowym strzałów/ granatów .kwestia farta, bo raz przejdę cala mapę po drodze zabijając każdego a czasem po prostu coś przypadkiem mnie zabije. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ha! Znalazłem i zmusiłem do pracy jakiś stary badziewny mikrofon. Czyli przy najbliższej grze powinniśmy się usłyszeć. Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 bywa, grałem przed chwila na g4g.pl [3] i bardzo często ginąłem od przypadkowym strzałów/ granatów .kwestia farta, bo raz przejdę cala mapę po drodze zabijając każdego a czasem po prostu coś przypadkiem mnie zabije. Bardzo rzadko gram na G4G.pl - większość Polaków to straszne dzikusy - bezmyślny rasz, byle do przodu Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 moze ktos jeszcze raz podac serwer TSa na ktorym gadacie? i czy to jest TS2 czy 3? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 TS2 188.116.2.131 Cytuj Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 kanał? edit: kanal mam tylko pass? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 12345 Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 uhm to naprawdę rożnie bywa z polskimi serwerami , zdarzały się teamy gdzie bylem zaskoczony ,ze ludzie nieznający się potrafią tak dobrze grac razem ,a czasem chciałem rozwalić biurko przez idiotów jakich mam w teamie Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Dokładnie Krzychoo jak jakiś noob ( w momencie gdy kampiesz w miejscówie którą zna może 10 osób ) spawnuje się obok Ciebie i naparza z granatnika albo strzela nie zabjając trola. Musimy grać razem w teamie wtedy np 40 killi w heli to nie problem Panowie życzę jednocześnie miłej gry bo mnie dziś nie będzie - DZIEWCZYNA :-> Dlatego weźcie czasem wyjdźcie z domów ( THINK GET A LIFE ) Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja jak zwykle jutro o 9 rano bo chyba nie wieczorem Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ok cencik to sobie pierdzielniemy z rana bo muszę sie zmyć od dziewczyny bo starsza z nocki wraca O_o Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Powiedz którego wieczoru/popołudnia będziesz grał to do Ciebie wbiję Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Dlatego weźcie czasem wyjdźcie z domów ( THINK GET A LIFE ) pamietam jak kiedys za czasow quake2 ludzie organizowali sylwester na q2dm1, to byly czasy ok, koncze offtopic i mam pytanie: dlaczego jak mam np sniperke i robie zooma(ppm) to czasem mi ona sama wystrzela(a czasem nie) jest to piekielnie wkurzajace gdy chce sie kogos namierzyc a tu bach, sama strzela Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Chyba Ci się myszka zepsuła, ewentualnie palec/mózg Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ani mozg ani mycha na 3 roznych mychach mam to samo... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja stwierdziłem dziś, że aby posnajpić trza mieć coś lepszego niż a4 tech za 19zł rozdzielczość mychy za mała Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja stwierdziłem dziś, że aby posnajpić trza mieć coś lepszego niż a4 tech za 19zł rozdzielczość mychy za mała G o prawda Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 to co z tymi ppm i wystrzal? napewno nie dotykalem lpm tak sadze Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Czyli jednak mózg i niekontrolowane skurcze mięśni palca Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 @juggler Powaga - przy celowaniu jest za duży jak dla mnie przeskok przy przesuwaniu myszką... Da się to oczywiście ogarnąć, ale co nieco precyzji brakuje. Ledwo się przyzwyczaiłem do tego jaka niesamowita jest w swojej prostocie M24, a tu GOLa odblokowałem. Faktycznie sporo celniejsza, ale brakuje jej "tego czegoś" Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts