mICh@eL 335 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Było zarąbiście... to znaczy sama gra średnia, ale teksty Rafała wymiatały Jutro o 21:00 - kto się pisze Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Sorewicz, że tak szybko się zmyłem - pilna sprawa... Pogramy jeszcze nie raz. Dzięki wszystkim za wypas grę. @Jug: musimy dopracować timłorka w pojazdach i będzie cacy Przydałby się voice com na poziomie składu Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 MIC'a muszę sobie sprawić! Fajny był początek gry: najpierw wszyscy łazili nie strzelając, a potem na sygnał zaczęła się zadyma. Pamiętam jak Rafał był na dachu jakiejś hali, myślał, że jest idealnie skampiony i dostał serię ode mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 ano fajnie się grało chętnie na następne takie sparingi. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 sorx ale nie bede czytal 36 wczesniejszych stron dlatego mam kilka szybkich pytanek bo jestem newbie w tej grze: -jak rozwalac siatke, niektorzy to potrafia, ja umiem tylko strzelajac? - wybieram medyka, ale nie moge swiezo zastrzelonego reanimowac-nie mam defibrylatora - jest gdzies lista polskich serwerow bbc2 a jesli tak to jak w grze wpisac te ip - dlaczego jesli mam mala range mam gorsze bronie? przeciez to niesprawiedliwe:E czy od pewnego poziomu(exp) wszyscy maja to samo? - moze link do jakiegos faq albo szybkie porady od was? Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ja się piszę, trzeba ratio nabić. Będzie nas więcej. Na tym samym serwie co wczoraj? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 b4rt3k - nożem (środkowy myszy) - kwestia tego jak długo grasz medykiem - po cholerę - tak - graj, a będzie Ci dane Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ja na razie nabijam level .Jak tak dojdę do 13 to się pewnie razem umówimy Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 ja narazie praktycznie nie moge grac sniperem czekam na tego GIGABYTE LASER GM-8000X, bo mam radiowo myche logitecha 3 letnia i nie bede sie rozpisywal jak sie nia celuje:D dzieki za odpowiedzi!-tylko ze srodkowy przycisk myszy przelacza mi bronie Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 GIGABYTE LASER GM-8000X BARTEK JA CZEKAM NA TĄ MYCHĘ NON STOP SKĄD ją masz człowieku?? sory caps:/ a fajnie było właśnie Splinter Cella z kumplem przeszedłem on na oryginale ja na mniej oryginalnej wersji:) w coopie ostatnie zadanie wymiata:P Cytuj Link to post Share on other sites
smatryk 0 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Zapraszam na Polski serwer Bad Company 2. Szczegóły na naszej stronie: www.lpg.media.pl Dostępne są 2 serwery Rush(24slot) oraz Conquest(16slot). Ten drugi często zamykany na treningi klanowe. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Gierka jest naprawdę fajna. Kupiłem ją na początku premiery i do teraz gram Single już trochę gorszy ale gra warta świeczki. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość kubajka Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 ja narazie praktycznie nie moge grac sniperem czekam na tego GIGABYTE LASER GM-8000X, bo mam radiowo myche logitecha 3 letnia i nie bede sie rozpisywal jak sie nia celuje:D dzieki za odpowiedzi!-tylko ze srodkowy przycisk myszy przelacza mi bronie O ile dobrze pamiętam z bety, to kółkiem się przełącza bronie, a żeby użyć noża, musisz je wcisnąć (kółko) Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Mam pytanie wie może ktoś jak zdobywa się status weterana ?? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 http://veteran.battlefield.com/ tam dodajesz swoje gry z serii battlefield. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 GIGABYTE LASER GM-8000X BARTEK JA CZEKAM NA TĄ MYCHĘ NON STOP SKĄD ją masz człowieku?? sory caps:/ a fajnie było właśnie Splinter Cella z kumplem przeszedłem on na oryginale ja na mniej oryginalnej wersji:) w coopie ostatnie zadanie wymiata:P http://allegro.pl/item1009218831_nowosc ... gracz.html powinienem we wt juz ja miec, bo w poniedzialek swieto... Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Gramy dzisiaj? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 jawohl Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 O której? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 No właśnie, trzeba by zagrać, wczoraj nie mogłem, bo nie było mnie w domciu. To o której ? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 myślę ze ta 21 nie jest zła ew wcześniej , 20 ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 O 20:00 proponowałbym, bo dostałem opiernicz za to, że wczoraj do 23:00 grałem Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dla mnie okej Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Mnie się najbardziej podobało, jak z tych drzew na I mapie z M2CG przez pół mapy ściągnąłem Rafała stojącego na dachu i sterującego UAV'em Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 ok panowie jawohl o 20 czy tam 21 ja idę rypać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts