MiszakKr 7 Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 jak już wpisałeś "nick" tam i pokazały Ci się twoje statystyki to zakładka signatures i tam Ci ładnie pisze "Click on a signature to get the code to display it." i tam jak już sobie klikniesz pokaże Ci się kod na forum i chyba bezpośredni link do banerka. Co do k/d gra jest wymagająca , ostatnio sporo grałem snajperem to mi się podniosło, i czolgiem jak kumpel gral ale na razie się wycofał z grania i nie mam ogarniętego człowieka sterującego i strzelającego z działa wiec czołgiem co raz rzadziej gram , choć pamiętam jak wysolowalem 3 czołgi jeden po drugim , tak nie chwaląc się , najlepsze było jak wjechałem pod typa tak ze on we mnie strzelać nie mógł a ja mu lądowałem w podwozie. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 O, działa - dzięki Nie mam się kompletnie czym chwalić, ale urozmaicę podpis... Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Aaaaaaaaa, po update muszę czekać na innych graczy 15s - może to i lepiej . Do tej pory loading mapy trwał 3s, po czym od razu robiłem rush na pierwszy checkpoint z C4 i niszczyłem cel http://bfbc2.statsverse.com/sig/detail4/pc/Silent83PL.png Cytuj Link to post Share on other sites
Janke5 7 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Catalyst 10.4a już dla wszystkich Radków HD od serii 2000, poprawiające długi czas wczytywania map: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... otfix.aspx od siebie dodam, że to faktycznie działa, teraz mapy u mnie ładują się góra 5sek. Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Catalyst 10.4a już dla wszystkich Radków HD od serii 2000, poprawiające długi czas wczytywania map: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... otfix.aspx od siebie dodam, że to faktycznie działa, teraz mapy u mnie ładują się góra 5sek. Wiem, wczytywanie samej mapy trwa u mnie nadal 3s, ale teraz muszę czekać aż minie 15s zanim rozpocznie się sama rozgrywka - wcześniej było tak, że jak miałeś szybszy komputer to zaczynałeś grać mimo iż byłeś sam na mapie http://bfbc2.statsverse.com/sig/detail4/pc/Silent83PL.png Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 No! 0.73 KD już Zacząłem ogarniać. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 A ja ściągnąłem dziś stery do karty graficznej i skończyły się crashe , natomiast zauważyłem ze tracer strasznie szybko leci, namierzenie helika teraz to pikuś . Poza tym rozwaliło mnie jak usunęli bug przez którego można było zniszczyć pkt A na drugiej bazie mapy isla inocents , po prostu usunęli plotek xD , dla przypomnienia za domkiem w którym mieścił się cel A był drewniany płotek wystarczyło go haratnąć nożem i dom się zawalał. Cytuj Link to post Share on other sites
Janke5 7 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 A ja ściągnąłem dziś stery do karty graficznej i skończyły się crashe , natomiast zauważyłem ze tracer strasznie szybko leci, namierzenie helika teraz to pikuś . Poza tym rozwaliło mnie jak usunęli bug przez którego można było zniszczyć pkt A na drugiej bazie mapy isla inocents , po prostu usunęli plotek xD , dla przypomnienia za domkiem w którym mieścił się cel A był drewniany płotek wystarczyło go haratnąć nożem i dom się zawalał.no bo wyszedł patch wczoraj... Significantly increased the speed of the Tracer Dart projectile to make it more effective against airborne targets.tracer to nie jedyna zmiana: http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... anges.aspx Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 coś CI nie idzie Mich@el kd 0.66No bo ja nie jestem debilem ze snajpą (ostatnio grałem na g4g.pl i połowa temu przeciwnika kampiła ze snajpą w krzakach) i staram sie rozbrajac i uzbrajac ladunki, a nie gram dla fragów Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mi ta gra po aktualizacji zaczęła skakać , obojętnie z jakimi ustawieniami. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 A ja ściągnąłem dziś stery do karty graficznej i skończyły się crashe , natomiast zauważyłem ze tracer strasznie szybko leci, namierzenie helika teraz to pikuś . Poza tym rozwaliło mnie jak usunęli bug przez którego można było zniszczyć pkt A na drugiej bazie mapy isla inocents , po prostu usunęli plotek xD , dla przypomnienia za domkiem w którym mieścił się cel A był drewniany płotek wystarczyło go haratnąć nożem i dom się zawalał.no bo wyszedł patch wczoraj... Significantly increased the speed of the Tracer Dart projectile to make it more effective against airborne targets.tracer to nie jedyna zmiana: http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... anges.aspx wiem ze wyszedł patch. @Mich@el : nie każdy snajper to debil osobiście się za takiego nie uważam , snajper debil to taki który stoi na wzgórzu i przez cala rundę ściągnie 4 max 7-9 typków i może 500pkt. Ja oprócz tego ze zabijam typa w ruchu czy stoi czy wystaje mu beret czy nie , znakuje [domyślnie q] i nie powiem kończę często z wynikiem 20-30 fragow i przynajmniej 2k pkt. Cytuj Link to post Share on other sites
Janke5 7 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 odnoście markowania, ja już mamy taki odchył, że w każdym FPSie nieświadomie to robię i walę jak głupi w Q potem przychodzi szybka refleksja.... no tak, to nie BC2 :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 nie każdy snajper to debil osobiście się za takiego nie uważam Ja właśnie nie kampię w krzachach jak ci debile, tylko jestem bardziej ofensywnym zwiadowcą Często z M95 ściągam z bliska gostków z M60 i innymi, często nawet bez lunety 1 strzał zabija Ostatnio w meczach wychodzę na zero (K/D), a poza tym często latałem heli jako pilot, więc fragów nie dostawałem Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Wiesz co? żeby zarabiać fragi jako pilot to trzeba miedz ogarniętego gunnera , który poza tym ze będzie dobrze strzelał z działka pokładowego to jak zobaczy pojazd opancerzony to wystrzeli tracer'a żebyś go mógł ściągnąć [ przeważnie wystarczy ta rakietka ale jak nie to to dobijasz główna wyrzutnią rakiet.] Tylko niestety ale to nie cs czy cod tylko tu musi być dobra współpraca , najlepiej mieć jeszcze gunnera na jakimś voice chat bo co dwie pary oczu to nie jedna. no ale jeśli mówisz o Hindzie albo o blackhawk to już tylko liczyć na łaskawość snajperów i na własne umiejętności jako pilota. Krowę łatwo stracić , a hind jak dostanie z bazooki jak ma pełny armor to go jeszcze utrzymam w powietrzu. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Co do nowego patcha - granatnik i M2 CG mają teraz mniejszy zasięg obrażeń, więc będzie mniej n00bów Niestety zwiększyli czas powrotu wiertary z przegrzania do pracy, więc naprawa czołgu od 10% trwa dłużej niż wcześniej Jednak najbardziej martwi mnie to, że teraz główna wyrzutnia rakiet w apachu i mind'zie zadaje mniejsze obrażenia, przez co seria w gostka na ziemii nie zawsze kończy się zabiciem Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 hind niema wyrzutni rakiet , yy chyba ze masz na myśli działko coopilota Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Dzięki patchu można usuwać żołnierzy Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Yeah! 0,86 KD już Cytuj Link to post Share on other sites
playground 1 Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Znacie jakies lekarstwo na bialy ekran? Jak odpalam gra sie laduje leci intro i jak sie zdaje powinno cos dziac - bah! bialy ekran =/ Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Towarzysze! Kupiłem dzisiaj Bad Company 2. Zaraz instaluję na świeżo zakupionej Siódemce. Mam pytanie: jak wszystko poustawiać itd., żebyśmy mogli się znaleźć i razem pograć? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Dodać do znajomych - łatwiej będzie się zlokalizować Mój nick - Hookie88 Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 A jak dodać do znajomych ?? xddd Dobra, no to powracam do BC2, po miesiącu gry w MW2 To dodawajcie mnie do Friendów... mój nick Eklerek Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 @Hookie dobijasz do 1.0 Kd keep going xD , @Juggler logujesz się do gry po lewej zakładka friends albo polski odpowiednik i i tam dodajesz znajomych po nicku w grze. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 @MiszakKR Gram inżynierem i nim mam 1.03 Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 po tym patchu tracer wrócił do moich łask, trafić helika z tracera teraz jest banalnie proste ,zdecydowanie za szybki jest ten tracer no ale cóż na to poradzić , oby następny patch poprawił to i owo w grze , poza tym Dice leci sobie ostro w kulki , kolejny map pack nie dodający map. @Hookie hehe , spoko . taki żenujący żarcik prowadzącego to był każdy gra jak umie ,wiadomo ze na początku kiepsko idzie , ja tez startowałem z ujemnym kd. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts