MiszakKr 7 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 coś temat ucichł a przecie społeczność bf'a na forum rośnie w sile [chyba ;P] w skrócie "bump" a żeby nie oftopowac to się pochwale ze mi dzis bardzo dobrze się latało na port valdez na 3 bazie helikiem bojowym miałem dobrego gunera który namierzał pojazdy i moglem je rozwalać ta rakietka[ta z tego gadżetu dodającego dodatkowe uzbrojenie w pojazdach] Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ja na razie odpoczywam od BFBC 2 i gram w assassin's creed 2 Cytuj Link to post Share on other sites
krz976 0 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja prawdopodobnie sobie kupuje jutro albo pojutrze bbc2 i bede troche pykał w multi . Przydaly mi sie wasze komenty i do koncza mnie przekonaliscie do kupna tej gry jak juz zaloze konto to podam swoja nazwe bo chetnie bym mial kilku znajomych polaków na sam początek Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 MW2 się nie umywa do BC2, chociaż są to dwie różne gry Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Czy ja wiem. Grałem w betę, gram w MW2. Mnie jakoś nie do końca podpasowała. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 beta bc2 ma mało wspólnego z pełna gra, wiele map jest po prostu bardziej grywalnych od tej z bety. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 tylko ze plansza (port valdez) jest chyba najlepsza w multi ... oczywiście wg mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Na multi grałem tylko w betę, ale singla mam już za sobą. Powiem tak: ta jedna mapa na multi mi wystarczała, mogłem na niej grać cały czas. Grunt to mieć w drużynie ludzi, którzy działają, bo co komu po kilkunastu snajperach... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 tylko ze plansza (port valdez) jest chyba najlepsza w multi ... oczywiście wg mnie.Najlepsza jest Pustyna Akatama, bo tam są fajne heli Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Grunt to mieć w drużynie ludzi, którzy działają, bo co komu po kilkunastu snajperach...Co prawda to prawda, ja np: grałem na port valdez i 15 osób grało snajperką a reszta biegała jak debile... wraz ze mną -.- i ciągle wchodzili na skały i ich zabijali. Normalnie muły bagienne i to było na G4G.pl. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ja najbardziej lubię pustynie atakama i isla inocents. port valdez , hmm dla obrońców pierwsza i druga baza totalnie przerąbana, 3 jak dostają w końcu jakiś konkretny fire power[ helik bojowy] to jeżeli piloci ogarniają to los atakujących jest przesadzony . Cytuj Link to post Share on other sites
krz976 0 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 sobie kupiłem bbc2 i chciałbym miec kilku znajomych więcej narazie nie idzie mi bardzo dobrze ale mam nadzieję ze się polepsze proszę o przyjmowanie moich zaproszeń a nawet jak nie to się nic nie stanie z góry dzięki:) nazywam się Headshot97_PL Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Hej Może ktoś napisać w kilku zdaniach różnice między MW2 a BC2 w multi? Najlepiej ktoś kto ma oba tytuły Zastanawiam się aktualnie nad zakupem BC2 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 MW2 jest dosyć fajne, coś w stylu CS'a, ponieważ tam nie ma żadnych pojazdów, mapki są małe i pełne zakamarków Niestety max. liczba graczy to zaledwie 12, w jednym trybie jest 18-tu. Jednak otoczenia nie można niszczyć w ogóle, jest pełno tuberów, g18 n00b'ów oraz runnerów, co u wszystkich graczy powoduje frustrację. Nie mówiąc już o cziterach, których VAC nie wychwytuje. Team play praktycznie nie istnieje, każdy działa na własną rękę oraz pełno n00bów gra w tryby inne niż DM, ale grając jak w DM, czyli nie wykonują celów gry (podłożenie bomby, itp., tylko kampią i latają po całej mapie bez celu). Natomiast w BC2 są czołgi, Quady, ciężarówki oraz helikoptery, pełno ludzi na serwerze (32 osoby), tryby gry tylko trzy, ale bardzo urozmaicone. Zniszczenia są kapitalne, ostatnio zabiłem 5-ciu wrogów kampiących w budynku ostrzeliwując go z moździerza, po czym on się zawalił na nich Grać trzeba drużynowo, nawet jak się ma super gwiazdę w teamie nie znaczy, że się wygrało rundę (w przeciwieństwie do MW2). Poza tym mapy są ogromne i zróżnicowane, na każdej się gra inaczej Ja bym brał BC2, MW2 już się wypala, patchy nie będzie bo IW się rozsypało, a poza tym MW2 ma wk cy matchmaking zamiast dedyków (na dziesięć prób zagrania średnio jedna się udaje) W MW2 grałem ponad trzy miechy, z BC2 niecały miesiąc, Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Okej - dzięki mICh@eL - potwierdziłeś w zasadzie mój wybór Niechaj więc będzie BC2! Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Jasne że BC2-dobry wybór! codmw2 jest nudne,bez żadnej akcji i wszystko jest jak z plastiku-nie czuc tam walki jak w bc2. Jak dla mnie to stalker w multi jest lepszy od tego przereklamowanego cod. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Posiadam BBC2 tydzień czasu, ale już mi się znudził. Choć uważam, że jest to bardzo udana gra w multi, bo singla nawet nie ruszałem. Klimat totalnej wojny i destrukcji robi duże wrażenie, człowiek ma odczucie rzeczywistego udziału w konflikcie.Jest to jedna z najlepszych gier jakie wyszły, więc kupować w ciemno Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 grałeś w to po 12h dziennie Ja niedawno przekroczyłem 30h gry, jestem na 15lvlu Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 no przez kilka dni to od monitora nie potrafiłem się oderwać ale 12h, to o dużo za dużo Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 heh po premierze to siedziałem z kumplem po 6-8h dziennie nad tym tytułem znudzić mi się nie znudził ale mam teraz chwile przerwy, koniec roku mi się zbliża muszę dopiąć wszystko na ostatni guzik. A codo gry dobry Wybór Hookie , gra ma w sobie to coś co sprawia ze chce się grac Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 codmw2 jest nudne,bez żadnej akcji i wszystko jest jak z plastiku-nie czuc tam walki jak w bc2. Ja mam zupełnie odwrotne doznania. Dla mnie BC 2 jest "plastikowe" - bronie walą jak zabawki, latanie śmigłowcem jest jakieś dziwne (może dlatego, że grałem kiedyś w Apache vs Havoc), trzeba strzelać i strzelać do przeciwnika, żeby go zabić. Jedna i druga gra ma swoje zalety. Grałem w betę BC 2, kupiłem MW 2. BC być może też kupię, ale raczej nie w najbliższym czasie. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Kurdę, ja tego nie napisałem. Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Właśnie sobie zakupiłem tą grę Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 codmw2 jest nudne,bez żadnej akcji i wszystko jest jak z plastiku-nie czuc tam walki jak w bc2. Ja mam zupełnie odwrotne doznania. Dla mnie BC 2 jest "plastikowe" - bronie walą jak zabawki, latanie śmigłowcem jest jakieś dziwne (może dlatego, że grałem kiedyś w Apache vs Havoc), trzeba strzelać i strzelać do przeciwnika, żeby go zabić. Jedna i druga gra ma swoje zalety. Grałem w betę BC 2, kupiłem MW 2. BC być może też kupię, ale raczej nie w najbliższym czasie. zagraj sobie na serverze z trybem hardcore , tam dostaniesz 2-3 strzały i padasz , ze snajperki to jeden starcza. Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 latanie śmigłowcem jest jakieś dziwne http://www.youtube.com/watch?v=jlC5WyDmxio No musi kolega jeszcze poćwiczyć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts