Skocz do zawartości

Recommended Posts

coś temat ucichł a przecie społeczność bf'a na forum rośnie w sile [chyba ;P] w skrócie "bump"

a żeby nie oftopowac to się pochwale ze mi dzis bardzo dobrze się latało na port valdez na 3 bazie helikiem bojowym miałem dobrego gunera który namierzał pojazdy i moglem je rozwalać ta rakietka[ta z tego gadżetu dodającego dodatkowe uzbrojenie w pojazdach]

Ja prawdopodobnie sobie kupuje jutro albo pojutrze bbc2 i bede troche pykał w multi :).

Przydaly mi sie wasze komenty i do koncza mnie przekonaliscie do kupna tej gry jak juz zaloze konto to podam swoja nazwe bo chetnie bym mial kilku znajomych polaków na sam początek ;):P

Grunt to mieć w drużynie ludzi, którzy działają, bo co komu po kilkunastu snajperach...

Co prawda to prawda, ja np: grałem na port valdez i 15 osób grało snajperką a reszta biegała jak debile... wraz ze mną -.- i ciągle wchodzili na skały i ich zabijali. Normalnie muły bagienne i to było na G4G.pl.

ja najbardziej lubię pustynie atakama i isla inocents. port valdez , hmm dla obrońców pierwsza i druga baza totalnie przerąbana, 3 jak dostają w końcu jakiś konkretny fire power[ helik bojowy] to jeżeli piloci ogarniają to los atakujących jest przesadzony .

MW2 jest dosyć fajne, coś w stylu CS'a, ponieważ tam nie ma żadnych pojazdów, mapki są małe i pełne zakamarków :) Niestety max. liczba graczy to zaledwie 12, w jednym trybie jest 18-tu.

Jednak otoczenia nie można niszczyć w ogóle, jest pełno tuberów, g18 n00b'ów oraz runnerów, co u wszystkich graczy powoduje frustrację. Nie mówiąc już o cziterach, których VAC nie wychwytuje.

Team play praktycznie nie istnieje, każdy działa na własną rękę oraz pełno n00bów gra w tryby inne niż DM, ale grając jak w DM, czyli nie wykonują celów gry (podłożenie bomby, itp., tylko kampią i latają po całej mapie bez celu).

Natomiast w BC2 są czołgi, Quady, ciężarówki oraz helikoptery, pełno ludzi na serwerze (32 osoby), tryby gry tylko trzy, ale bardzo urozmaicone. Zniszczenia są kapitalne, ostatnio zabiłem 5-ciu wrogów kampiących w budynku ostrzeliwując go z moździerza, po czym on się zawalił na nich :]

Grać trzeba drużynowo, nawet jak się ma super gwiazdę w teamie nie znaczy, że się wygrało rundę (w przeciwieństwie do MW2). Poza tym mapy są ogromne i zróżnicowane, na każdej się gra inaczej :P

Ja bym brał BC2, MW2 już się wypala, patchy nie będzie bo IW się rozsypało, a poza tym MW2 ma wk :hahaha: cy matchmaking zamiast dedyków (na dziesięć prób zagrania średnio jedna się udaje) :]

W MW2 grałem ponad trzy miechy, z BC2 niecały miesiąc,

Posiadam BBC2 tydzień czasu, ale już mi się znudził. Choć uważam, że jest to bardzo udana gra w multi, bo singla nawet nie ruszałem. Klimat totalnej wojny i destrukcji robi duże wrażenie, człowiek ma odczucie rzeczywistego udziału w konflikcie.Jest to jedna z najlepszych gier jakie wyszły, więc kupować w ciemno :hahaha:

heh po premierze to siedziałem z kumplem po 6-8h dziennie nad tym tytułem :hahaha: znudzić mi się nie znudził ale mam teraz chwile przerwy, koniec roku mi się zbliża muszę dopiąć wszystko na ostatni guzik. A codo gry dobry Wybór Hookie , gra ma w sobie to coś co sprawia ze chce się grac :)

codmw2 jest nudne,bez żadnej akcji i wszystko jest jak z plastiku-nie czuc tam walki jak w bc2.

Ja mam zupełnie odwrotne doznania. Dla mnie BC 2 jest "plastikowe" - bronie walą jak zabawki, latanie śmigłowcem jest jakieś dziwne (może dlatego, że grałem kiedyś w Apache vs Havoc), trzeba strzelać i strzelać do przeciwnika, żeby go zabić. Jedna i druga gra ma swoje zalety. Grałem w betę BC 2, kupiłem MW 2. BC być może też kupię, ale raczej nie w najbliższym czasie.

codmw2 jest nudne,bez żadnej akcji i wszystko jest jak z plastiku-nie czuc tam walki jak w bc2.

Ja mam zupełnie odwrotne doznania. Dla mnie BC 2 jest "plastikowe" - bronie walą jak zabawki, latanie śmigłowcem jest jakieś dziwne (może dlatego, że grałem kiedyś w Apache vs Havoc), trzeba strzelać i strzelać do przeciwnika, żeby go zabić. Jedna i druga gra ma swoje zalety. Grałem w betę BC 2, kupiłem MW 2. BC być może też kupię, ale raczej nie w najbliższym czasie.

zagraj sobie na serverze z trybem hardcore , tam dostaniesz 2-3 strzały i padasz , ze snajperki to jeden starcza.