Thorin49 12 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Tak, jest taka możliwość - na jednym koncie można mieć kilka "postaci". kuman, masz 6 godzin na edytowanie swojego posta. Nie dubluj się... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 @kuman Tobie polecam pójść na kurs odchamiania Jakiś klan benchmark.pl w planach? "klan" raczej? Gracie razem? Nie wiem czy kupić Cytuj Link to post Share on other sites
kuman 0 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 HOOKIE Lepiej znajdz sobie dziewczyne, albo chociaz wyjdz na świeże powietrze. BO PO ILOSCI TWOICH POSTOW to chyba siedzisz caly dzien przed MONITOREM. i co k...a jest zaglosuj na mnie ??? TANIEC Z GWIAZDAMI ?? GET LIFE Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ładna wrzuta... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 HOOKIE Lepiej znajdz sobie dziewczyne, albo chociaz wyjdz na świeże powietrze. BO PO ILOSCI TWOICH POSTOW to chyba siedzisz caly dzien przed MONITOREM. i co k...a jest zaglosuj na mnie ??? TANIEC Z GWIAZDAMI ?? GET LIFE Najbardziej zabawny i jeden z najbardziej nieadekwatnych co do sytuacji faktycznej post pod moim adresem, jaki kiedykolwiek udało mi się przeczytać @Grzesiek1010 Wrzuta prosta jak dębowe krzesło - taka jak i jej autor Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dobra chłopaki luzzz to nie insomnia alby wykop. Tymczasem po weekendowych egzaminach na uczelni trzeba się odchamić tzw. WoM Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 To jak ktoś może to niech wrzuci swój filmik z multi. Bo nie wiem czy kupić BC2 czy ACII, a może MW2 bo jak wyszło to nie miałem kasy a potem to jakoś się obeszło Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 MW2 jest spoko, wczoraj wszedłem w prestiż i jest zarąbiście Filmików z gry, a właściwie z cziterów i bugów kręciłem kilka, na necie jest dużo z samej gry Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 To jak ktoś może to niech wrzuci swój filmik z multi. Bo nie wiem czy kupić BC2 czy ACII, a może MW2 bo jak wyszło to nie miałem kasy a potem to jakoś się obeszło Nie wywalaj w błoto pieniędzy dla gry która jest nastawiona na zabawę dla jednego gracza AC2 to zmarnowane pieniądze. MW2 masz na długie miesiące, lata. Ruszyć dupska i kupić swoim kobietą kwiaty !!! Cytuj Link to post Share on other sites
Poszwixxx 0 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam wszystkich kiedys pisaliscie ze macie problem : failed to connect to EA.... minelo troche czasu od tego, a ja pare dni temu sciagnalem bete BFBC2 i mam wlasnie taki blad wie ktos dlaczego ? prosze o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wyszła już pełna werja BC2 - beta nie działa od tygodnia. Cytuj Link to post Share on other sites
kuman 0 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam wszystkich kiedys pisaliscie ze macie problem : failed to connect to EA.... minelo troche czasu od tego, a ja pare dni temu sciagnalem bete BFBC2 i mam wlasnie taki blad wie ktos dlaczego ? prosze o pomoc Ogarnij się i sprawdz do kiedy była aktywna BETA. A nie wszystko podane na TACY. Cytuj Link to post Share on other sites
tobcio12310 0 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ale lol ja se kupie orginal bez jakis key dzis lub jutro :-> po polsku bedzie wymiatac a przez single player jescze lepsze ale wymagnia ma spore karta Nvida GeForce GTX 260 Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 nie zapomnij w Empiku kupić słownika jak budować jasne i poprawne językowo zdania ... http://brainshavings.com/images/facepalm.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ale lol ja se kupie orginal bez jakis key dzis lub jutro :-> po polsku bedzie wymiatac a przez single player jescze lepsze ale wymagnia ma spore karta Nvida GeForce GTX 260Mnie tam akurat polski wkurza (w multi), skończe singla i reisntalacja na wersję angielską. Jakim cudem niektórzy wbili już 32lv - czyżby nie wszytkie beta konta zostały zresetowane, czy ktoś gra od premiery 24/7. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 albo poza graniem nie mając nic do roboty... Cytuj Link to post Share on other sites
Cobesh 4 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 czy ktoś gra od premiery 24/7. Są tacy co mają ponad 80 godzin gry za sobą Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No dobra, no to teraz pytanie: Czy MW2 czy BFcia Bo w sumie AC pożyczę od kolegi jak przejdzie już A filmiki na internecie oglądałem ale mało było takich sensownych z multi. I prośba wciąż jest aktualna. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 MW2 jest nastawione bardziej na walki "w mieście" (mowa o MP) - jest dużo lokacji w budynkach, chyba tylko dwie takie z otwartą przestrzenią W BF2 są heli i inne, ale za to w MW2 też są jako nagrody serii ofiar Ogólnie dla mnie BF2 było ok, ale po MW2 mam troszkę większe wymagania co do innych gier Cytuj Link to post Share on other sites
kuman 0 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 CO sądzicie o SQUAD DEATMATCH ?? Gralem kilkukrotnie i nic tylko Sniperzy na Obrzezach Map. Wydaje sie ze brakuje CELU(nie liczac Pojazdu). Póki co Najlepszy RUSH i SQUAD RUSH, CONQUEST jak w BF2 wszyscy ganiają od Punktu do Punktu zamiast zdobyc i bronic(zwlaszcza przy 32 graczach) Cytuj Link to post Share on other sites
VegoSSJ3 3 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mnie tam akurat polski wkurza (w multi), skończe singla i reisntalacja na wersję angielską. - opcje -> ustawienia -> i tu masz 2 opcje: "głosy wrogów" i "język głosów" - ustaw na "oryginalne" i po sprawie Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mnie tam akurat polski wkurza (w multi), skończe singla i reisntalacja na wersję angielską. - opcje -> ustawienia -> i tu masz 2 opcje: "głosy wrogów" i "język głosów" - ustaw na "oryginalne" i po sprawie Widowcznie to przeoczyłem - sprawdzę jak wrócę z pracy, dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 nie zapomnij w Empiku kupić słownika jak budować jasne i poprawne językowo zdania ... Ruszyć dupska i kupić swoim kobietą kwiaty !!! Odezwał się językoznawca. Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ja bym swojej nawet kupił ale ona chyba nie je kwiatów... Cytuj Link to post Share on other sites
janekzawo 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 czy w tej grze można obracać się za pomocą myszy? mogę tylko klawiszami, we wszystkich innych grach można było a tutaj tylko są do dyspozycji 2 klawisze i to dość szybko (za szybko) to działa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts