Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Przeczytałem że pod win 8,1 jest lepiej zainstalowałem i rzeczywiście mogę to potwierdzić średnia klatek skoczyła o 10-15 fps. Błędów graficznych typu migotanie lub niedoczytanie tekstur nie zauważyłem, lagów na serwerze też nie mam albo ich nie widzę, neta posiadam z UPC 120Download i 10Upload. Minimalna ilość klatek to 35 full HD, ustawienia ultra, screen resolution 125%, przy 64 graczach. Komunikat o tym że program zostanie zamknięty pokazuje mi się czasami jak sam wyłączę grę multi, nigdy podczas samej gry , dwa razy zdarzyło mi się to w singlu przez całą kampanię. Jedyny duży problem jaki mam i przez którego nie gram to zanikający dźwięk.

Więc możan powiedzieć że windows 8 ma sens s tego co pamnietam 8.1 to darmowa akualizacja dal każdego kto posiadam 8.

To może narazie zainwestuje w 8 i bat4 podstawkę.

Obecnie posiadam 7 oem do przypisaną do płyty głównej chyba bez problemu mogę kupić update do 8?

A props Bat3 macie jeszcze jakiś swój własny serwer żeby popykać?

Czy wszyscy już na 4 siedzą :P

A ogólnie rzecz biorąc polecasz widnowsa 8 czy nie warto zmieniać.

Może poczekać na nastempne oprogramowanie,

Nie wiem jak win 8, bo tam wcale nie chciała mi działać beta. Wróciłem do win 7, po wydaniu pełnego bf4 zainstalowałem 8,1 .

A co do poprawki głosu dalej nie mam :(

Edytowane przez kosmita

Każdy windows 8 ma bezpłatną aktualizacje do 8.1 wiec to wszystko jedno jakiego zakupie :P

Dlatego ogólnie pytam czy warto kupić aktualizacje do 8. Na allegro chodzą po 200zł

A wszyscy mają tak z tym dzwiękiem?

Edytowane przez LGV8V

Te błedy mi za bardzo nie przeszkadzaly dalo sie wytrzymac ale to co teraz u mnie sie dzieje to normalnie wkur.....ekran sie rozmazuje na chwile tak jak by byl wybuch i zaraz znika a ide sobie spokojnie nic kolo mnie nie ma,macie cos takiego ?

I pytanko do was gracie z właczonym MSAA x4 czy OFF i jak to sie rozni na właczonym i wyłaczonym...?

Gość JonathanArcherPL

Masakra ta gra jest niegrywalna ... mam wszystko na Ultra Resolution Scale na 160% niby 70FPS a muli jak nie powiem co ..., wiadomo coś o jakimś patchu do tej gry ?, bo kurde ciężko się gra w takiego crapa 

• Popieram 1

Te błedy mi za bardzo nie przeszkadzaly dalo sie wytrzymac ale to co teraz u mnie sie dzieje to normalnie wkur.....ekran sie rozmazuje na chwile tak jak by byl wybuch i zaraz znika a ide sobie spokojnie nic kolo mnie nie ma,macie cos takiego ?

I pytanko do was gracie z właczonym MSAA x4 czy OFF i jak to sie rozni na właczonym i wyłaczonym...?

Gram z wyłączonym msaa i mam takie same objawy. Efekt jakby ogłuszenia po granacie :-