Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie wierze, że w jedne dzień zrobili test kilkunastu kart i procesorów w tylu kombinacjach.

ten test to brednie.

Przedstawiłem mój wynik w tamtejszych komentarzach pod artykułem, nie za bardzo jednak chcą to skomentować i filmik został zminusowany. U nich średnio 37, u mnie 71, a filmik z tego samego miejsca (BAKU), gdzie kazano mi zrobić pomiar. Mam nadzieję, że mój filmik pokazuje fakt, że ta gra nie ma wcale wysokich wymagań, czytając tamtejszy test odniosłem natomiast wrażenie, że w to nawet na titanie pograć nie można. Zważywszy na to, jak dobrze gra wygląda, to uważam, że kwestia optymalizacji jest w tej grze na piątke.

Edytowane przez kapral.hicks

to po co robią singla?

umówmy się, nie każdy ma czas ani ochote wbić na mape i użerać się z bandą noobów, nerdów, skillowców, tudzież oszustów, przekrzykiwać się przez mikro i zdobywać guzik warte odznaczki, czasem ktoś po ciężkim tygodniu pracy w piątek, chce sam spokojnie założyć słuchawki, zaparzyć kawy, zgasić światło i przejść porządnego singla z dobrze poprowadzoną historią, i emocjonującymi skryptami które urywają łeb, i z porządnym kawałkiem gameplayu, i do tego służą te single

Edytowane przez jarnuszkiewiczm
  • Popieram 1

w trójce też dub był masakryczny, i grałem po angolsku

Albo graliśmy w dwie różne gry, albo jesteś po prostu głuchy. Akurat w BF3 dubbing był rewelacyjny. Ogólnie jeszcze nie spotkałem się z narzekaniem na słaby dubbing PL w BF3. Jak dla mnie (i chyba nie tylko dla mnie) jest świetny.

• Popieram 1

ja np rzygam większością rozgrywek sieciowych, a jestem gotowy wypłacić te ponad 100 zł za porządnie spędzone dwa wieczory, ale to muszą być wrażenia conajmniej jak przy metro LL.

Albo graliśmy w dwie różne gry, albo jesteś po prostu głuchy. Akurat w BF3 dubbing był rewelacyjny. Ogólnie jeszcze nie spotkałem się z narzekaniem na słaby dubbing PL w BF3. Jak dla mnie (i chyba nie tylko dla mnie) jest świetny.

Mam uczulenie na polski głos w grach, oraz na dub w filmach, dla mnie kwestie brzmią sztucznie i przeaktorzone są zazwyczaj, np polski głos montes - a powodował że chciałem go zastrzelić, wychodzę z założenia że jedyna forma spolszczenia która do mnie trafia to napisy, ew w polskich grach typu wiedźmin to głosy mi nie przeszkadzają

a np crysis i dubing nanoskafandra, jak to usłyszałem to z żenady aż ściszyłem żeby nikt w domu nie słyszał w co ja gram

Edytowane przez jarnuszkiewiczm

Np ostatnio miałem zamiar kupić jakąś grę, a że nie wydaję dużo na gry, bo zazwyczaj wcześniej robię rozeznanie, staram się pograć u kogoś, pożyczyć, cokolwiek i jak już wiem że to na 100% to, to kupuję, i nie wiedziałem czy się nie skuszę na tego BF-a, ale jako że jestem singlowym graczem a po tej recenzji wyżej to raczej sobie odpuszczę, ewentualnie jeżeli jakiś kumpel kupi i mi pożyczy to sobie pykne w singla z ciekawości

TYLKO singiel %-) będę grał w singla nawet w Arma 3 jak już wydadzą w dlc :D

.......i tak sobie siedzę....paczam na pudełko i czekam do północy ...  nosz ku...a.....ja pie...le....jasny c...j by ich strzelił +/?-&^%$#@!

mi się nie chciało siedzieć i czekać zwłaszcza, że miałem dziś wolne więc odpaliłem CyberGhost VPN serwer amerykański i w singla zacząłem pogrywać :) bo na multi wysokie pingi