Radek123 6 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam.Nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy operatorzy wypuścili Jelly Bean'a dla One S.Wiem, że niebrandowany już dawno go dostał, ale o brandowanych nic nie wiem.Czy ktoś może napisać czy operatorzy już go wydali ? I czy nic się nie zacina, wiesza itppozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
franas07 0 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 w grudniu kopiłem one s sprowadzanego z Niemiec z nowszym Prockiem S4.bandowany z t-mobile i tez nie widział aktualizacji do 4.1 pisałem do pomocy technicznej HTC powiedzieli mi żeby czekac aktualizacja napewno sie pojawi trochę później niz na nie bandowanych telefonach i rzeczywiscie 3 tygodnie później aktualizacja była dostepna Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Wszystko zależy od tego jaki CID mają wasze telefony. Zapoznajcie się z tematem - często u operatorów jest poślizg ok 1 miesiąca od wydania softu na wersję europejską. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 W przypadku Orange ten poślizg może trwać nawet parę miesięcy. W Play'u i u innych Jelly Bean powinien być już możliwy do pobrania. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts