asnex 19 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Jak w temacie.Szukałem sporo sposobów, próbowałem kilka poradników nawet te z xda i nie zadziałało. Już nie wiem gdzie popełniam swój błąd.To co wykonałem to:a) pobrałem i zainstalowałem flashtool-0.9.10.1-windows b) pobrałem i wrzuciłem do katalogu firmwares plik mt11_4.1.A.0.562_ics_for+rooting(kernel+only) c) sflashowałem Neo, przy wł debugowaniu itd.d) uruchomiłem DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT-emu-busybox-su no i lipa, niby wyszło success full a super user nei działa.e) pobrałem i wrzuciłem do katalogu firmwares plik MT11i_4.1.B.0.587_for+rooting(kernel+only) f) sflashowałem Neo, poraz drugi przy wł debugowaniu itd. i nie pomogło. ; /Te operacje wykonałem 3 razy i nie pomaga. Co jest powodem, że nei chodzi mi superuser czyli, że nie ma roota u mnie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Nie ma w ogóle aplikacji superuser, aplikacja się wywala czy co? Jeżeli jest aplikacja superuser, to wejdź w nią i zaaktualizuj superuser'a i w ustawieniach(superusera) wybierz aby automatycznie przyznawał prawa, bez pytania. Edytowane 8 Marca 2013 przez Sony156 Cytuj Link to post Share on other sites
wiwat 112 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 od tego masz odpowiednie forum android.com.pl Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Od a do z http://forum.benchmark.pl/topic/71698-rotowanie-neo-v/ . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
asnex 19 Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 (edytowane) Czyli z tego co czytałem, to aby zrobić ROOTa trzeba mieć odblokowany bootloader bo bez tego nie da się ? Edytowane 9 Marca 2013 przez asnex Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Napisz do uzytkownika "kubekpop". On ogarnia te sprawy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie asnex 19 Napisano 12 Marca 2013 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 To rozwiązanie powinno pomóc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts