Rexlu 170 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Hej, słuchajcie mam problem z sąsiadami, którzy wyrządzają szkody materialne. Ale wiadomo, nic im nie udowodnię bez dowodu. Potrzebuję kamery najlepiej wifi by się nie bawić z kablami, która by nagrywała obraz po wykryciu ruchu(żeby nie pracowała cały czas, i tylko nagrywała jak coś się dzieje). Potrzebna możliwość również nagrywania w nocy, gdyż wtedy najczęściej się to dzieje. I teraz tak, najlepiej jakby nagrywała to na jakiś nośnik, bądź wysyłała takie nagranie, czy zdjęcia gdzieś na mail/ftp. Co sądzicie o takiej? http://allegro.pl/ak203-zewnetrzna-kamerka-kamera-ip-wifi-lan-ir-pro-i3075513448.html Cytuj Link to post Share on other sites
mateusz981 5 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ee tam , jak masz metalowy płot to daj pod 230 V i po sprawie Cytuj Link to post Share on other sites
Beznogi 97 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 @UP Radzę się zapoznać ze słowem płot. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil931207 11 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Rozdzielczość tej kamery nie powala. Ja bym szukał jakiejś w rozdzielczości 720p, choć to większy wydatek. Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No tak rozdzielczość nie powala, lecz dawało mi się że będzie dało się rozpoznać osobę Nie chodzi mi o nie wiem jaki piękny czy duży obraz ;> Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts