Abizer 241 Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 OK. Dzieki wielkie wszystkim Wam za pomoc. Nie ukrywam że ten temat zmienił nieco moje podejście do konfiguracji komputera. Co do kodu i całego zamówienia- czy jest obawa że ten kod wygaśnie bądź ktoś z forum mi go zabierze? Nie chciałbym zamawiac kompa ledwo co po północy Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Spokojnie, kody są promocyjne bez limitu takie same dostępne dla wszystkich oraz aktualne przez cały czas. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Abizer 241 Napisano 9 Marca 2013 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Rozumiem, jeszcze raz dzięki wszystkim, Temat rozwiązany Cytuj Link to post Share on other sites
DeePot 0 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 (edytowane) ja tam jestem za grafiką z gtx 670 od asusa ale kwestia gustu, bierz pożądny cooler, jak nie masz siana to chociażby Fortisa HE1225 lub dołóż trochę i Macho 02 BW Edytowane 9 Marca 2013 przez DeePot Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ja tam jestem zs grafiką z gtx 670 od asusa ale kwestia gustu Nie ma co się opierać na gustach, lepiej na rzeczywistych wydajnościach dołóż trochę i Macho 02 BW Tutaj można zastanowić się nad HR-02 Macho120 Cytuj Link to post Share on other sites
Sauronek 37 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Z monitorów było wybrać coś na IPSie bo VA mogą minimalnie smużyć. Cytuj Link to post Share on other sites
DeePot 0 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Nie ma co się opierać na gustach, lepiej na rzeczywistych wydajnościach Jak składałem zestaw nikt nie dał mi jednoznacznej odpowiedzi a jedne testy wychodziły na pozytyw GTX-a a drugi na radka także jeden pieron Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Tutaj kłania się metodologia pomiarowe, oraz przedstawienie wybiórczych testów. Każdy może interpretować inaczej, ja jednak interpretuje je na korzyść AMD z takiego powodu iż nowe wersje sterowników w dalszym ciągu poprawiają wydajność kart serii 7xxx. GTX670 i 7970 w ogólnym rozrachunku to niby tak samo wydajne GPU, trzeba przejrzeć poszczególne benchy i samemu dojść co jest dla nas lepsze. Niemniej w większości gier wygrywa 7970. Jedna czy druga to bardzo wydajna karta i nie ma co żałować zakupu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts